Er wordt tijd voor je genomen om naar je wensen te luisteren. Er wordt goed geluisterd naar je vragen en wensen. Mogelijkheden worden duidelijk aangegeven. Je weet precies wat de kosten zijn. Je... Voir plus
Deventerweg, 10, 3843 GD Harderwijk, Gelderland, NL
L'entreprise a répondu
Ik werd als voorbijganger van Bike Totaal Wigger in Harderwijk voor reparatie snel, zeer vriendelijk en deskundig geholpen, en dat in een drukke periode. Aanbevolen!
L'entreprise a répondu
Prima begeleiding met de aankoop. Alle tijd genomen voor het proces en vooral de nodige uitleg. Alle aandacht voor de klant.
Écrit par l'entreprise
Deventerweg, 10, 3843 GD, Harderwijk, Gelderland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Ik ben heel tevreden vriendelijke mensen en zeer klantvriendelijk

Réponse de Bike Totaal - Wigger
Er wordt tijd voor je genomen om naar je wensen te luisteren.
Er wordt goed geluisterd naar je vragen en wensen.
Mogelijkheden worden duidelijk aangegeven.
Je weet precies wat de kosten zijn.
Je krijgt alles op schrift via mail.
Er wordt gebeld wanneer het vervoermiddel klaar staat. Service is goed. Geen korting of extra's bij een grote aankoop, dat is jammer.

Réponse de Bike Totaal - Wigger
Heel fijn geholpen, zou het zeker een ander aanraden daar heen te gaan.

Réponse de Bike Totaal - Wigger
Zonder afspraak Binnen een paar minuten een nieuwe standaard op mijn fiets gezet.

Uitstekend persoonlijke advies

Réponse de Bike Totaal - Wigger
ze werken nauwkeurig, altijd volgens afspraak en zijn erg vriendelijk. gewoon een hele leuke zaak!

Réponse de Bike Totaal - Wigger
Vriendelijk en snel moet alleen nog terug om mijn spatbord vast te laten zetten de fiets loopt steeds aan

Réponse de Bike Totaal - Wigger
Snelle service. Leenfiets beschikbaar. Vriendelijke benadering. Tussentijds overleg over wat geadviseerd wordt.

Réponse de Bike Totaal - Wigger
Correct, schappelijk en vriendelijk personeel, denkt mee met de klant.goed advies, goed geholpen.

Réponse de Bike Totaal - Wigger
Ik wilde een hondenkar achter mijn Driewielfiets. Maar ik heb een Sport variant en daardoor was het nog een flinke uitdaging, maar het is fantastisch gelukt. Zeer tevreden! Goede service, en er wordt goed meegedacht in mogelijkheden.

Réponse de Bike Totaal - Wigger
Veertien dagen geleden fiets gekocht gisteren lekke band leenfiets meegekregen vandaag klaar garantie word er gezegd keurig gedaan gr ed coolen.
Fietsenwinkel Wigger Harderwijk werkt met vakmensen!
Je wordt deskundig geholpen om een fiets te kopen die bij je past.
Verder aardig personeel en de koffie is lekker!