Herenstraat, 71, 2291 BC Wateringen, Zuid-Holland, NL
L'entreprise a répondu
Weer geweldig geholpen. Al vele jaren vaste klant bij de vestiging in Wateringen. Opnieuw een mooie ervaring met jullie medewerkers. Deskundige uitleg voor en nadelen diverse fietsen en op alle proe... Voir plus
Fijne verkoop door de fisc free regeling heb ik een mooie bakfiets kunnen kopen, hier deden ze moeilijk over op een andere biketotaal vestiging in ‘S gravenzande. Fijn dat het hier wel kon. De fiets w... Voir plus
Met tegenzin besloot ik toch ‘aan de fietshelm’ te gaan, maar zo’n (on)ding koop je niet online want je wilt weten hoe dat voelt. Ik werd bij Bike Totaal zó fijn geholpen. Uiteindelijk ging ik de deur... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Herenstraat, 71, 2291 BC, Wateringen, Zuid-Holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Wateringen
Een zeer goede ervaring bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Ik werd vriendelijk, professioneel en snel geholpen door Chris die al mijn vragen heeft beantwoord. Na twee proefritten op twee modellen, kon ik mijn keuze al snel maken. Nog een kop koffie terwijl mijn nieuwe stadsfiets gelijk al rijklaar werd gemaakt en ik kon naar huis op mijn nieuwe fiets.

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Wateringen
Met respect en vriendelijk gehandeld.
Hartelijk dank.

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Wateringen
Leuke vriendelijke mensen en supergoede service.Top!

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Wateringen
Prettige vestiging met fijn personeel, maar ik ben helaas niet tevreden met mijn Koga fiets. Ik heb een onderhoudsarme fiets gekozen die door deze vestiging werd aangeraden. Nu na anderhalf jaar was ik hem 8 weken kwijt omdat Koga niet aan vervangende onderdelen kon komen. Bovendien geen garantie op een krom tandwiel, terwijl de fiets maar 1,5 jaar oud is en je mag verwachten dat het tandwiel van een fiets die als onderhoudsarm in de markt gezet wordt veel langer meegaat. Dat is niet noodzakelijk de vestiging aan te rekenen, maar ik had voor het bedrag van mijn fiets (>2000 euro niet elektrisch) wel beter verwacht.

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Wateringen
behulpzaam aardig goede service en uitleg van de fiets

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Wateringen
Ik kreeg goede informatie en er werd de tijd voor mij genomen

Réponse de Bike Totaal - Wijtman Wateringen
Mijn fiets is met de grootste zorg samengesteld en afgeleverd. Zelfs de chef werkplaatst (Luke) die niet meer werkzaam is heeft in zijn eigen tijd in de avond de fiets afgemonteerd.
Zeer fijne zaak met dito personeel
Goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg. Snelle levering.
Zeer vriendelijke medewerkers, nemen hun tijd en denken met je mee, leggen alles goed uit