Nadat mijn fiets was gestolen die goed verzekerd was, alles prima geregeld. Week later nieuwe fiets alweer binnen. Bedank
L'entreprise a répondu
Na de aankoop van een elektrische fiets, een Gazelle Chamonix C5, hebben wij een uitstekende service ervaren. De uitleg was duidelijk en deskundig, en we werden op een bijzonder vriendelijke, behulpza... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kwam in de winkel om wat informatie over aankoop nieuwe fiets. Omdat de fiets die ik op het oog had in de winkel stond werd deze meteen gepakt en op mijn hoogte afgesteld zodat ik een proefrit kon gaa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn prettig geholpen, duidelijke info over verschillende e-bikes. De afhandeling van de nieuwe fiets was prima, het gebruik van de fiets prima uitgelegd.
Écrit par l'entreprise
De Beurs, 21, 3823 GA, Amersfoort, Utrecht, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Leuk contact gehad in de winkel met Henk, snel tot een goede passende fiets gekomen op zaterdagmiddag en ik kon dinsdagmiddag fietsend de winkel verlaten met een hele mooie CUBE :)
Bike totaal is een klantgerichte fietsenmaker , die reparaties tegen een eerlijke prijs goed uitvoerd
Zeer tevreden over de service van Bike Totaal-Wind Fietsen!
Na de diefstal van de elektrische fiets van mijn zoon heeft Henk Wind snel en adequaat gehandeld richting de verzekeraar. Alles werd duidelijk uitgelegd en soepel afgehandeld, waardoor mijn zoon al snel weer op pad kon met zijn nieuwe fiets.
Het personeel is daarnaast erg klantvriendelijk, behulpzaam en denkt echt met je mee. In zo’n vervelende situatie is het fijn om op zo’n betrouwbare fietsenwinkel te kunnen rekenen.
Absoluut een aanrader!
Helaas was mijn fiets gestolen, gelukkig wel
verzekerd. Binnen een week heeft Bike Totaal Wind in Emiclaer gezorgd dat ik weer een nieuwe fiets had, prima zeer goede en snelle service!
Prima werk geleverd, maar door het landelijke tekort aan krachten in het fietsenreparatievak een historisch gezien relatief lange wachttijd.
Had geen afspraak maar werd direct geholpen en fiets was weer gemaakt. Helemaal top
In de afgelopen 6 jaar heb ik hier een bakfiets, een racefiets en twee gewone fietsen gekocht, en dat zegt eigenlijk al genoeg. Altijd vriendelijk advies op maat, eerlijke prijzen en een werkplaats waar ze écht weten wat ze doen. Of je nu de stad in moet met de kids of de bergen in wil, ze helpen je aan de juiste fiets. Ik kom met plezier terug!
Fiets gebracht voor onderhoud. Snel klaar en alles doet het weer top!
Deze fietsenwinkel met zijn personeel vind je niet veel meer.! De aandacht voor de klanten en de fietsen is perfect ook de service zoals het eigenlijk hoord.
Zeer bekwaam personeel met hart voor hun werk en wat je echt terug zien in jet eindresultaat.
Kortom een heeele fijne fietsenwinkel.
Fijn maatwerk in zowel het adviestraject, als in de afwikkeling van de aankoop en in de service m.b.t. het onderhoud.
Fijn dat werd geadviseerd eerst de fiets uit te proberen bij het Gazelle experience centrum, voordat ik de fiets kocht.
Goede voorlichting. De mogelijkheid om de fiets uit te proberen, wel wat verder weg, in Hoevelaken. De medewerker wist elke keer precies wat ik wou
Ontzettend klantvriendelijk en goede uitleg welke werkzaamheden er zijn verricht.
Het is fijn dat er geen druk op de verkoop wordt gedaan. Pas voor de service beurt geweest,en wilden graag een kilometerteller,wordt er gelijk opgezet ,geen kosten voor het opzetten gerekend,alleen de k.m.teller betalen.Voelt goed.