Bilabonnement Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor anbefaling. Jeg havde akut brug for en korttidsleasing, og vurderede at deres value for money var bedst på markedet. Afhentning gik super, og da mit behov endte med at blive kortere end oprindeli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var initielt meget skeptisk overfor den udelukkende mail kontakt, men det viste sig at jeg blev meget positivt overrasket over hvor hurtige medarbejderne er til at svare, hvor utrolig servi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har leaset bil gennem de seneste 3 år. Ved alle henvendelser, ikke at der har været ret mange, er jeg altid blevet mødt af professionel, hurtig og meget, meget venlig service. Jeg har netop returnere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nem løsning. Finn som udleverede og modtog bilen var imødekommende, gav sig tid og var minutiøs i sin gennemgang af, hvad bilen kunne, og hvordan jeg skulle passe på med ridser osv. Ved afleve... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de voitures
  2. aussi dans
  3. Concessionnaire automobile
  4. Service de leasing automobile

Écrit par l'entreprise

Hos Bilabonnement gør vi det nemt at have bil. Vi tilbyder en fleksibel og enkel løsning, hvor du slipper for alt bøvlet – og samtidig får god værdi for pengene. Bilabonnement A/S blev etableret i 2016 og er i dag en del af Wismo Group, som ejes af Global Auto Holdings Limited. Med et abonnement hos os er du godt kørende uden at skulle bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger, forsikringer eller hvad bilen er værd, når den skal sælges igen. Du kan vælge en bindingsperiode fra 3 til 36 måneder, og du betaler en fast, lav månedlig pris – så har du fuldt overblik hele vejen. Kort sagt: en nem, gennemsigtig og fleksibel måde at have bil på, hvor alt er inkluderet. Vi glæder os til at have dig med ombord

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

67 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Very good service

Very good service , great car , people that work there is every time ready for helping with everything you need . 5 stars

26 novembre 2024

Réponse de Bilabonnement

Thank you so much for your good review! We're happy to hear you enjoyed our service and the car. Our team is always here to help!

Seks stjerner ud af fem

Det er altid let at få en god oplevelse, når alt er uden problemer. Det kan være lidt mere besværligt, når det driller.
Jeg er genganger hos Bilabonnement fordi det er et godt produkt til en god pris.
Helt uden problemer var det ikke, for jeg begik selv en fejl, som 100% var min skyld – men kundeservice kom mig til hjælp. Problemet blev løst med et smil og stor venlighed.
Det er jeg utrolig glad for, nærmest mere end jeg er for den nye bil.

1 novembre 2024

Réponse de Bilabonnement

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores produkt og pris – og at vi kunne hjælpe dig godt videre, selvom der opstod en lille udfordring.
Vi håber, du nyder din nye bil.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft et par biler igennem…

Har haft et par biler igennem Bilabonnement, det er dejligt nemt, altid hurtig svar når der er noget. det er mulighed for både kort og langtids sigtet leasing. alt er incl. i prisen det er bare plug and play, det kan ikke være nemmere. kan anbefales hvis man står og mangler en hurtig og god løsning på en bil.

26 novembre 2024

Hej Paul,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det er fantastisk at høre, at du har haft glæde af vores service og konceptet. Vi stræber efter at gøre det så nemt som muligt for vores kunder – og det betyder meget, at du værdsætter det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Haft flere biler hos Bilabonnement…

Vi har haft biler hos Bilabonnement igennem flere år, og har altid fået topservice. Senest da vi skulle aflevere og desværre ikke kunne fortsætte. Bilerne har altid været i top - og opfølgende oplysninger vedr. forsikring ligeså. Bilabonnement kan i den grad anbefales som den seriøse mulighed for leaset bil.....Tusinde tak for denne gang.

22 novembre 2024

Réponse de Bilabonnement

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service og biler gennem årene. Det betyder meget for os, at du har været tilfreds hele vejen igennem.
Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen i fremtiden!

Noté 4 sur 5 étoiles

Fast and kind support

Always fast and kind support from the customer service. An easy way to have a car.

19 novembre 2024

Réponse de Bilabonnement

Thank you for your review! We're happy to hear you find our customer service fast and kind, and that our process makes getting a car easy.

Hurtig problemfri levering

Hurtig og problemfri levering efter bestilling.

Bil som forventet og god udlevering.

13 novembre 2024

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at levering og udlevering gik som forventet.

Vi håber, du bliver rigtig glad for bilen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med bilabonnementet. Hele processen har været glat og uden komplikationer. Jeg kan varmt anbefale at leje en bil via dem

13 novembre 2024

Réponse de Bilabonnement

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en problemfri oplevelse og anbefaler os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefales - altid god service

Jeg er altid blevet mødt med hjælpsomhed, venlighed og meget serviceorienteret medarbejdere. Kan varmt anbefale at bruge bilabbonement.

Her til slut hvor jeg valgte at opsige min leasing bil, fik jeg en speciel god service fra Domantas på telefon og da jeg afleverede bilen fysisk blev jeg også mødet af venligt og hjælpsomt personale.

24 octobre 2024

Réponse de Bilabonnement

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team – både i telefonen og ved aflevering af bilen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, vi får mulighed for at hjælpe dig igen i fremtiden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Afmeld betalingsservice inden betaling af sidste ydelse!

Nu har vi igennem måneder diskuteret slutafregningen desuagtet at det er relativt simplet.

6 mdr a 3.948 = 23.688 kr skulle jeg have betalt i henhold til kontrakt. Vi er enige om at jeg har betalt 23.904,94 kr. Bilabonnement mener jeg skal betale endnu mere?

Ingen bemærkninger til bil ved aflevering, har haft bilen i netop 6 mdr., ingen overkørte km. Bøden, som Bilabonnement har anerkendt er betalt, har jeg holdt udenfor.

Dertil kommer, at ved udlevering blev jeg bedt om at køre direkte hen på værksted med bilen, da FDM ikke kunne finde ud af at klargøre den? Dette ovenikøbet efter at levering var blevet udskudt!

Jeg er glad for at jeg trods alt havde afmeldt betalingsservice lige efter sidste ydelse, ellers havde Bilabonnement bare trukket endnu flere penge. Nu kommer der ikke en anden gang, men en opfordring til andre:

Undlad at betale den sidste ydelse (afmeld betalingsservice), så har i fat i den lange ende!

/Flemming

Svar til svaret fra bilabonnement:

Det er lang tid siden at vi indgik aftalen.

Nu har jeg læst aftalen igen (den jeg har skrevet under på). Der står intet om at jeg skal betale andet end leasing ydelsen på 3.948 kr i 6 måneder. Der står ovenikøbet i kontrakten at bilen skal leveres i Fredericia, så det er jo ikke et forhold der er ukendt ved kontraktens indgåelse?
Bilabonnement skylder mig penge ikke omvendt!!

Jeg kan se I anbefaler at inddrage Forbrugerklagenævnet for at afklare en tvist. Det synes jeg er oplagt i denne sag. Jeg mener forsat, at det er jer der skylder mig penge og jeg tænker det reducerer jeres omkostninger at gå denne vej i stedet for at gå til inkassso.

Jeg vil fastholde min anbefaling til andre kunder:

STOP betalinger til Bilabonnement FØR den sidste ydelse skal betales. Så har du fat i den lange ende!! Vær sikker på du har slettet betalingsserviceaftalen i din bank.

6 novembre 2024

Kære Flemming,
Tak for din anmeldelse – sikke et kedeligt udfald dette er endt ud i.
Vi vil selvfølgelig også gerne i dette forum opremse det samme, som vi gentagne gange har prøvet at forklare dig i alle vores tidligere korrespondancer.

Du fik bil d. 04-03-2024.
Du fik et betalingslink inden udlevering, hvor du har betalt 4164,94 kr. Dette dækker perioden d 04-03-2024 til d. 31-03-2024 + levering på 599 kr. da du havde udlevering hos FDM + vejhjælp for samme periode.
D. 01-04-2024, d. 01-05-2024, 01-06-2024, 01-07-2024, 01-08-2024 har du betalt 3.948 kr. pr måned, som er din månedlige ydelse inkl. dit tilkøb af vejhjælp.

D. 01-09-2024 opkræves du igen en fuld måned på 3.948 kr. Denne vælger du ikke at betale på trods af at der specifik står i kontrakten og vilkår, at leasingydelsen betales forud hver den 1. i måneden – en kontrakt du har underskrevet inden, at du fik bilen udleveret.
D. 11-09-2024 udsteder vi en slutopgørelse/kreditnota til dig for perioden 04-09-2024 til 30-09-2024 på 3509,10 kr., da vi valgte ikke at sætte rykkergebyr på for din manglende betaling. Det betyder at vi mangler at modtage 438,90 kr. fra dig, som er for 1. - 3. september – hvor bilen selvfølgelig ikke er gratis at køre i.

Samlet resultat:
I alt har du skulle betale 24.343,84 kr.
Du har til d.d. betalt 23.904,94 kr.

Differencen på 438,90 kr. som du mangler at betale til os –tilbød vi dig at kreditere for at lukke sagen, men dette har du valgt ikke acceptere – hvilket gør at vi har været nødsaget til at sende sagen videre, som du er blevet informeret om.

Super oplevelse

Har haft minileaset en splinterny Peugeot 208 i fire måneder, og det hele har bare kørt super fint. Ikke sidste gang jeg leaser bil hos jer! Kan klart anbefales :-)

27 octobre 2024

Réponse de Bilabonnement

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med din nye Peugeot 208. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Superservice og god løsning

Superservice og nem og sikker løsning. Vi har haft bil hos dem gennem flere år og altid været godt tilfreds. Nemt at ændre til anden bil og tilgængelig og god support.

Serviceværksteder flere steder i landet og trygt.

29 octobre 2024

Réponse de Bilabonnement

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en positiv oplevelse med vores service gennem årene, og at både fleksibiliteten og supporten har levet op til jeres forventninger.

Super god servise

Super god servise, professional medarbejder og meget hjælpsom hele vejen. Det eneste som jeg var utilfreds med og som ikke havde noget med Bil abonnement at gøre var IF forsikring.

28 octobre 2024

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har oplevet vores service som både professionel og hjælpsom. Vi sætter en ære i at sikre en god oplevelse hele vejen, så vi er glade for, at det har levet op til dine forventninger. Vi er kede af at høre om din oplevelse med IF Forsikring og tager din feedback med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har leaset en Peugeot 206 i 4…

Jeg har leaset en Peugeot 206 i 4 måneder, som fungerede til perfektion. Det er ikke sidste gang, at jeg benytter dem til leasing af mine fremtidige biler!
Kæmpe anbefaling herfra 😊

28 octobre 2024

Réponse de Bilabonnement

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at din Peugeot 206 har levet op til dine forventninger, og at du har haft en problemfri oplevelse med os. Det betyder meget for os, at du overvejer at vælge os til dine fremtidige leasingaftaler.

Tusind tak for din anbefaling – vi ser frem til at hjælpe dig med din næste bil! 🚗

Leasing gjort nemt!

Det har været en fornøjelse at lease min 208’er gennem Bilabonnement. Helt fra start til slut i leasingsperioden har service og kommunikation været i top.

23 octobre 2024

Réponse de Bilabonnement

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med din 208'er og vores service hos Bilabonnement. Vi sætter stor pris på din feedback!

Leasingperioden har fungeret perfekt

Leasingperioden har fungeret fuldstændig uden problemer. Kan kun anbefales.
God Kundeservice, og altid venlig hjælp de 2 gange ut har haft spørgsmål.
Har været rigtig glad for at køre i "min C3".

23 octobre 2024

Réponse de Bilabonnement

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at din leasingoplevelse har været problemfri, og at kundeservicen har været både god og venlig, når du har haft spørgsmål.

Bedste service

Jeg har leaset bil tre gange hos Bilabonnement. Hver gang HELT smertefrit.
Alle aftaler er overholdt og servicen ved afhentning og aflevering af bil, er helt i top.
Kan klart anbefale at lease/leje bil her.

Pernille

21 octobre 2024

Tak for din anmeldelse!
Det er fantastisk at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med at lease bil hos os hele tre gange. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores service ved både afhentning og aflevering, og vi er glade for, at alt er forløbet problemfrit. Tusind tak for din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Have a car on lease with bilabonnement…

Have a car on lease with bilabonnement and had an issue with a parking ticket that Europark gave me. The ticket had 100% been payed by me but no matter what I did they continued to send me charges for an unpaid ticket.
Since the car belongs to bilabonnement I notified them about the situation with full proof that the ticket was fully payed and that Europark completely ignores my case with them. Europark are a*holes and its not possible to call them.

Somehow bilabonnement managed to get through to those criminals on my behalf and the charges on the ticket are finally dropped.

Thank you so much bilabonnement. For all I know Europark would have charged my until the end of my days.

11 octobre 2024

Réponse de Bilabonnement

Thank you for your review! We're very happy that we could help you resolve the issue with the parking ticket. If you ever need assistance again in the future, don't hesitate to reach out to us.

Best regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra en lille bil, til en lidt større.

Efter et års periode med den første bil som jeg havde leaset har jeg lige skiftet over til en anden bil hos bilabonnoment som passede bedre til min families behov.
Jeg forlængede enda min aftale fordi jeg var så tilfreds med hele forløbet.
De har været nemme at få fat i, hurtige til at svare, og ellers meget hjælpelige, samt aftaler stemmer.
Jeg har og vil fortsat anbefale bilabonnoment til andre.

11 octobre 2024

Réponse de Bilabonnement

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og at du fandt en bil, der passer endnu bedre til din families behov.
Det betyder meget for os, at vores service har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi ser frem til at kunne fortsætte med at hjælpe dig i fremtiden.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus