Billig Fitness Avis

16 131
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fruen i huset havde bestilt 2 * 20kg Nordic Strength Kettlebell til min fødselsdag. Da de blev pakket ud var den ene Kettlebell ødelagt i coatingen omkring kuglen efter en nok lidt for hårdhænde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fuldt ud tilfreds med udvalget, leveringstiden og mine nye redskaber, prisen er steget en smule siden sidst men stadig billigt i forhold til andre steder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg så en boksepude med dertilhørende pull up bar på tilbud til Black Friday. Da jeg skulle voterer med familien om købet, eftersom det var en gave trak det ud og tilbuddet løb ud. Så ringede jeg in... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt masser af gange herfra uden problemer. Produkterne sendes hurtigt og ankommer hurtigt. Den eneste gang jeg havde et problem fik jeg tilsendt en ny vare dagen efter uden probleme... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Velkommen til hjemstedet for de aller stærkeste priser på fitnessudstyr / træningsudstyr! På www.billig-fitness.dk finder du et bredt sortiment, med +1000 forskellige varer på lager altid. Vi har dag til dag levering, gode priser og har ekstra lang returret på alle varer! Vi er eneforhandler af det kendte mærke Nordic Strength hvor du både kan købe træningsmåtter, kettlebells, yogamåtter og yogaudstyr fra.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(16 131)

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Slutter mig til 5-stjener klubben - årets bedste

Slutter mig til "5 stjener klubben".
Jeg har lige haft årets bedste og mest fantastiske oplevelse med Billig-fitness.dk i forbindelse med køb af nogle varer, og jeg må sige, at deres kundeservice er helt i top og i en klasse for sig selv. Det var så forfriskende at kommunikere med et ægte menneske og ikke AI-chat eller lange standardbeskeder.
Jeg kunne skrive en lang smøre om oplevelsen, men kort sagt kan jeg varmt anbefale Billig-fitness.dk. Deres kombination af konkurrencedygtige priser og ikke mindst deres exceptionelle, personlige kundeservice gør dem til det oplagte valg.

6 janvier 2025

Topkarakter for kundeservice

Virkelig god service!
Havde bestilt lidt forskelligt træningsudstyr, men ved pakningen var der ved en fejl kommet de forkerte træningselastikker i min pakke. Samme dag som jeg henvender mig til kundeservice får jeg svar om at det vil blive bragt i orden, og allerede to dage senere har jeg modtaget de rigtige elastikker og får endda lov at beholde de forkerte. Kæmpe ros herfra *****

28 novembre 2024

Virkelig god service

Jeg havde købt nogle træningselastikker, men efter modtagelsen fandt jeg dem til halv pris et andet sted. Jeg kontaktede Billig Fitness og spurgte, om de ville matche prisen, og efter jeg havde sendt et link til det sted, jeg havde fundet dem billigere, skrev de hurtigt, at de ville matche prisen og tilbageførte med det samme halvdelen af købsprisen. Det hele var meget uproblematisk og en virkelig fin service!

28 novembre 2024

Lynhurtig og god service

Jeg skrev til dem, efter at Jeg modtog den forkerte mængde proteinpulver. 15 min senere fik jeg et svar tilbage om at de beklagede fejlen, og de straks sendte mig en ekstra portion.
Alle kan jo begå fejl, men sikke en service 👍

5 novembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har ringet til jer 18 gange tirsdag…

Jeg har ringet til jer 18 gange tirsdag og 10 gange onsdag og der er ikke lykkes mig at komme igennem til jer endnu. Jeg ønsker at købe noget, men vil gerne vide om det er det rigtige produkt inden jeg bestiller. Har også skrevet en mail om i gerne må kontakte mig, men har intet hørt. Efter 2 dage ringede i tilbage og gav forklaring på at i har skiftet internet og derfor var uden telefon og net i 2 dage. Ville nok ha skrevet en lille hilsen på hjemmesiden.

16 octobre 2024

Hurtig pakning og forsendelse

Hurtig pakning og forsendelse. Produkterne er, som ens sunde fornuft siger man kan forvente til de priser. Hverken værre eller bedre.

Dejligt med ærlige beskrivelser af produkterne, der hverken over- eller undersælger, men meget konkret og reelt beskriver hvad man får for de relativt få penge. Handler gerne her igen.

30 juillet 2024

Fantastisk kunde service

Fantastisk kunde service. Bestilte ved fejl forkert produkt var klart min fejl men Simone fra førretning var så sød at sende mig retur label så jeg kun få penge tilbage.

18 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice 💪 Købte vægtskiver…

Super kundeservice 💪 Købte vægtskiver og fik et par fejl leveringer. ( Forkert diameter ) Havde kontakt med kundeservice, og de var super flinke, og løste problemet. Fik afhentet fejl skiver, og tilsendt de rigtige lynhurtigt. Fik endda en gratis skive i kompensation for besværet. Handler helt sikkert der fremover 💪

9 juillet 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Manglende kompensation for besværet

Jeg bestilte to kettlebells, som skulle komme i to pakker. Efter at have modtaget fem pakker, havde jeg endelig de to rigtige kettlebells og sendte de tre forkerte tilbage. Jeg er skuffet over manglende kompensation for besværet.

9 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kontakter dem d. 6/5 vedr. jeg sidste år købte en træningsbænk og et sæt squat rack.

Jeg har så bøvlet lidt med at splitterne i squat racken var for tynde og derved kunne glide ud lige pludselig. plus stolperne var ustabile.

D. 6/5 spørger de om faktura, de får den tilsendt, og D. 8/5 melder de pænt tilbage at de afsender et Nyt sæt med det samme, mere skulle jeg ikke tænke på.

Og få dage senere modtager jeg, så det nye sæt og tror alt er godt, men den ene del har så fået et slag og er blevet bukket under transport.

Jeg vælger så at kontakte dem igen sent d. 10/5, og får svar fra dem d. 13/5 at de sende en ny del, så den venter jeg på nu.

Alt klaret på 1 uge inkl. helligedage + weekend.

Alt i Alt en service i TOP!
Hurtig & god service!

Tak til Simone for hurtig og god hjælp!

6 mai 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus