Fruen i huset havde bestilt 2 * 20kg Nordic Strength Kettlebell til min fødselsdag. Da de blev pakket ud var den ene Kettlebell ødelagt i coatingen omkring kuglen efter en nok lidt for hårdhænde... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fuldt ud tilfreds med udvalget, leveringstiden og mine nye redskaber, prisen er steget en smule siden sidst men stadig billigt i forhold til andre steder.
Jeg så en boksepude med dertilhørende pull up bar på tilbud til Black Friday. Da jeg skulle voterer med familien om købet, eftersom det var en gave trak det ud og tilbuddet løb ud. Så ringede jeg in... Voir plus
Jeg har bestilt masser af gange herfra uden problemer. Produkterne sendes hurtigt og ankommer hurtigt. Den eneste gang jeg havde et problem fik jeg tilsendt en ny vare dagen efter uden probleme... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Velkommen til hjemstedet for de aller stærkeste priser på fitnessudstyr / træningsudstyr! På www.billig-fitness.dk finder du et bredt sortiment, med +1000 forskellige varer på lager altid. Vi har dag til dag levering, gode priser og har ekstra lang returret på alle varer! Vi er eneforhandler af det kendte mærke Nordic Strength hvor du både kan købe træningsmåtter, kettlebells, yogamåtter og yogaudstyr fra.
Coordonnées de contact
Vingelhøjvej 72, 6200, Aabenraa, Danemark
- 30205088
- info@billig-fitness.dk
- billig-fitness.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Falske oplysninger om returret
Efter ny ejer har overtaget navn vil de ikke refundere mine penge eller ombytte til andre varer - selvom det stod på deres hjemmeside
Bliver sendt videre til advokat og skal bøvle i det for 500 kr🙄

Réponse de Billig Fitness
det har endnu engang været en fornøjelse at handle hos jer :-)

Nemt overblik I butikken
Nemt overblik I butikken, gode tilbud og super hurtigt leverance!

svindler firma
Advarsel køb ikke deres varer de trækker pengene og siger at deres leverandør er gået konkurs og man selv skal få pengene fra dem, det er ren svindel for de ved at det er uoverskueligt for den almindelige mand at gøre noget ved det og de fleste bare lever med tabet.

Total manglende information.
Total manglende information.
Bestilte i september mdr. en vægtstang på udsalg. De trækker pengene med det samme. Efter ca. 1 mdr. skriver jeg til dem og spørger hvor varen bliver af....? De svarer at der desværre er lidt lang leveringstid. Midt i december 2022 skriver jeg igen, nu for at annullerer min ordre, da jeg intet har hørt. Nu beklager de pludselig, men deres underleverandør er gået konkurs og jeg må selv se om jeg kan få pengene tilbage. Handler aldrig hos Billigfitness igen.....

Réponse de Billig Fitness
Modtog hverken varer eller penge retur.
Købte varer på billig-fitness.dk, de blev ikke leveret og butikken vil ikke returnere pengene. Synes det er groft at den vare jeg har købt ligger i forretningens lager kan jeg jo se på siden, men at den nye ejer vil ikke sende den. Det er jo en vare jeg har købt og betalt for. Uhæderligt.

Réponse de Billig Fitness
Jeg er også blevet snydt for…
Jeg er også blevet snydt for vægtstænger .....
Jeg er osså blevet snydt.Jeg købt en vægtstang, d.30 august,og pengene blev trukket med det samme.
Kan vi melde det til politiet for tyveri ?

Réponse de Billig Fitness
Trækker pengene og holder os hen med…
Trækker pengene og holder os hen med snak, jeg tilslutter mig koret af andre kunder der har bestilt vægtstang og blevet trukket beløbet, tilbage i sept/okt.
Hver måned når jeg spørger til min ordre, får jeg en sludder for en sladder men aldrig en konkret dato.
Det er sgu dårlig stil, at trække pengene inden levering - især når der for mit vedkommende er gået tæt på 3 måneder.
Forventer nu, at de giver mig en konkret dato og kompenserer for alt det besvær, der har været. !!

Réponse de Billig Fitness
Snydt for vægtstænger .....
Også jeg er blevet snydt med et køb af en vægtstang, som jeg forudbestilte i oktober - og pengene blev trukket med det samme.
Hvorfor skriver BilligFitness i mail i november,- at stængerne er på vej.
Når firmaet er gået “konkurs” allerede i oktober …
I skulle meldes til politiet for tyveri :-(
Den 6/1 2023
Status er, at banken ikke kan hjælpe i min sag.
Nu er der kommet nye vægtstænger på hjemmesiden - hvad med at sende dem til os som er blevet snydt ?

Réponse de Billig Fitness
Dårligt sted at handle !!!
Som mange andre modtager jeg ikke den vægtstangen, som jeg forudbestilte i oktober - men pengene blev trukket med det samme.
Jeg har før handlet hos "firmaet" og altid været godt tilfreds.
Var slet ikke i tvivl om at jeg ville få min vare, men blev desværre meget negativ overrasket :-(

Réponse de Billig Fitness
Fitness world Århusgade reparerer og…
Fitness world Århusgade reparerer og fornyer ikke ødelagt udstyr. De lader ubrugelige motionscykler stå fremme. Samtidig får de ikke gjort de resterende motionscykler klar.
Efter at have spurgt forskellige medarbejdere mange gange, om der kan komme racersadel på en af cyklerne, i stedet for den sofasadel som sidder på, og fået at vide, den er bestilt, er der ikke sket noget.
Der er nu gået 10 måneder. Intet er sket.
Snydt for et betalt vægtstangssæt
Også snydt for et betalt vægtstangssæt, som de skyndte sig at trække penge for i sommers, men aldrig har leveret. Og nu er de gået konkurs, skriver de, men først da jeg rykkede……

Réponse de Billig Fitness
Jeg er ligesom mange andre blevet…
Jeg er ligesom mange andre blevet narret af billig-finess.dk hvor de uretmæssigt har taget penge for varer de ikke har leveret. Fordi de har valgt at lade deres skuffeselskab Fitness & Nutrition ApS cvr: 36735120 gå konkurs beholder de vores penge og lader os i stikken.
Ejerne af de to virksomheder er altså de samme (tjek selv på datacvr.virk.dk ) og de stjæler vores penge. Desuden sælger de fortsat varer fra en virksomhed der er under konkurs. Det kan vist ikke være lovligt.

Réponse de Billig Fitness
Go service og go kvalitet
L’expérience Trustpilot