BilligeKuglepenne.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Kæmpe anbefaling herfra! Flotte kuglepenne tilpasset ens egen virksomhed med logo og stil. Vi er vilde med dem, og har lige modtaget 500 stk. for 3. gang. Det bliver bestemt heller ikke sidste... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jesper hjalp mig med at finde den bedste løsning for mig og mit behov, korrekturen kom hurtigt, og da denne var godkendt og betalt, gik der 3-4 hverdage så var der leveret 1000 stk lækre Raja Gold... Voir plus

L'entreprise a répondu

Igennem min arbejdsplads, skulle jeg bestille kuglepenne med logo. Da jeg var lidt usikker på hvordan det skulle gøres korrekt, fik jeg meget hjælp meget hurtigt. Fik rettet korrektur en del gange, d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Meget flotte kuglepenne og rigtig god, personlig service! Jeg er stolt af at dele dem ud, og de var flinke til at foreslå det helt rigtige design. Tusind tak for det. I have fået 5 stjerner uden tvivl... Voir plus

1. Magasin d'articles promotionnels

Écrit par l'entreprise

Billige Kuglepenne med logo. Lave priser og helt ned til 100 stk. pr. ordre. Professionelt Grafisk arbejde er hos os inkluderet i alle opgaver.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

251 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra!
Flotte kuglepenne tilpasset ens egen virksomhed med logo og stil.

Vi er vilde med dem, og har lige modtaget 500 stk. for 3. gang.
Det bliver bestemt heller ikke sidste gang. ;)

29 juin 2026

Réponse de BilligeKuglepenne.dk

Tak for den flotte anbefaling. 👍👍
Dejligt at høre i er vilde med pennene - og ja, det er så nemt at bestille flere at det kan klares med en enkelt email 😃

Der er flere hvor de kom fra - kom snart igen.

//Jesper 🖊
Billigekuglepenne.dk

Kundeservice i topklasse 🤩 hurtig…

Kundeservice i topklasse 🤩 hurtig respons på mail eller opkald.
Flotte og holdbar kuglepen, stor anbefaling herfra!

2 avril 2026

Tusind tak for de flotte stjerner Karina ⭐️

Jesper
Billigekuglepenne.dk

var hurtig til at vende tilbage med…

var hurtig til at vende tilbage med forslag til opsætning på de nye kuglepenne

2 avril 2026

Réponse de BilligeKuglepenne.dk

Tusind tak for de fem stjerner! Det sætter vi virkelig pris på 🚀

Ja. Der er altid hjælp at få til at opnå et flot resultat.

Billigekuglepenne.dk

Altid hjælpsomme og klar med god…

Altid hjælpsomme og klar med god service.

24 février 2026

Réponse de BilligeKuglepenne.dk

Tusind tak for de flotte stjerner! 😃
Ja. Der er altid hjælp at få.

Professionelt og nemt.

Bestilling er nemt. Korrektur kom med det samme, efter jeg havde sendt logo. Levering i løbet af få dage.
Kan varmt anbefales - Den pen, RAJA, som vi fik, er bare super, kvaliteten af trykket er høj. Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale billigkuglepenne.dk

24 février 2026

Réponse de BilligeKuglepenne.dk

Tusind tak for den flotte anbefaling og de fem stjerner! Det sætter vi virkelig pris på 🚀

Det er altid rart at blive bekræftet i at kvaliteten er i top.
Vi håber i får glæde af pennene - og husk at der er flere hvor de kom fra 😃

Meget hurtig levering -

Meget hurtig levering -

23 novembre 2025

Tak for din anmeldelse Lise

Der er flere hvor de kom fra :)

Jesper

Hurtig og professionel hjælp

Hurtig og professionel hjælp. Bestilte mine kuglepenne med tryk med up-load af logo via deres website. Modtog korrektur samme dag fra en medarbejder, som havde sat trykket op og tilpasset kuglepennen. Modtog levering inden for få dag. Super kundeservice og hurtig ekspedition.

23 novembre 2025

Hej Jeanette

Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive den flotte anmeldelse.
Ja. Vi hjælper altid gerne med at tilpasse grafikken, så opnår vi sammen det bedste resultat.

Kom snart igen.

super nemt at genbestille

super nemt at genbestille. hurtig levering - god service.

7 novembre 2025

Réponse de BilligeKuglepenne.dk

Tak for stjernerne Betina.
Ja. det skal jo være enkelt at genbestille.