Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en ny Hidea bådmotor i december - den blev leveret helt. perfekt som aftalt, Havde ved montering en smule selvforskyldt udfordringer med gas og gear. - support via chatten. virker mere end 10... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin kundeservice, blev betjent af Nadiia, som løste vores problem i et snuptag, Havde bestilt en impeller til en nyere Yamaha motor, og ud fra beskrivelsen skulle den passe, hvilket den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I recently brought a new outboard, and bundled ot with the engine prep service, I bundled it with the prep service (oil and run test) quite glad I did as they ran it for an hour which means that par... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Billigpropel er billig. Sparede mange tusinde kroner på at købe en påhængsmotor og tilbehør i Danmark i stedet for Sverige. Er en glad amatør, så jeg fik en del gode råd. De svarer detaljeret og sober... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'accessoires de bateau
  2. Atelier pour hélices
  3. Magasin de moteurs hors-bord

Écrit par l'entreprise

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,7

Tous les avis

104 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg stod og manglede en påhængsmotor…

Jeg stod og manglede en påhængsmotor til min båd,
Efter en rigtig god og saglig samtale med Dan omkring den relative nye motor på det danske marked (Hidea)
Besluttede jeg mig for at købe en 130 Hk.
På grund af tidspres og andre omstændigheder gjorde Dan og Billig propel al hvad de kunne for at det lykkedes at få sendt motoren afsted sammen dag så jeg kunne modtage den næste dag 👍😁.
Jeg tilhører GDS folket og hoppede ud i dette projekt at selv skifte motoren, med lidt udfordringer og en kæmpe hjælp fra Billig propel og Dan har jeg nu fået en båd der virker igen.
👍😉🙏En kæmpe tak til jer
Hilsen Peter

17 juin 2026
Avis spontané

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Peter, tak for din anmeldelse og ikke mindst de pæne ord - det varmer altid. Go sommer til dig og familien :-)

Fantastisk service!

Jeg havde købt en GPS tracker som ikke virkede efter hensigten. Efter at været i dialog med producenten Copenhagen Trackers, som selv tilkendegav at der var udfordringer med præcis den model, valgte jeg at at kontakte billigpropel.dk med henblik på at hæve købet.

Dog valgte producenten nu at ændre forklaring til, at produktet intet fejlede. Efter et par emails frem og tilbage trådte Dan Christiansen som er direktør for Billig Propels hovedfirma (Bluebay) personligt ind i sagen.

Han undersøgte sagen grundigt og tog dialogen med producenten for at få dem til at acceptere min reklamation, ad flere omgange.
Det lykkedes ham at overbevise dem til sidst.
At direktøren selv bruger tid og energi på at sikre, at kunden får en fair behandling, vidner om en virksomhed, der virkelig værdsætter sine kunder.

Jeg kan varmt anbefale Billigpropel.

Tak for en god oplevelse!

4 mai 2026
Avis spontané

Réponse de Billigpropel.dk

Kære Behdad, tak for din anmeldelse og de rosende ord - vi forsøger altid at gøre vores bedste for alle vores kunder, men altid rart at få et klap på skulderen. Jeg sørger for at give besked videre til vores Direktør ;-) Go sommer.

God webside -informativ

God webside -informativ. Fin leveringstid!

5 juin 2026

Réponse de Billigpropel.dk

Dejligt at høre - rigtig go sommer herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, specielt tak til damen der ringede tilbage og hjalp med at løse de spørgsmål jeg havde til reservedele. Brug gerne anden ind PostNord tog lidt tid med dem

10 juin 2026

Réponse de Billigpropel.dk

Det er noteret, tak for de rosende ord til min kollega i kundeservice. Rigtig go dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen kom hurtigt desværre havde jeg…

Varen kom hurtigt desværre havde jeg bestilt forkert retur var rimeligt nemt

1 juin 2026

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Kurt, tak for din anmeldelse - er glad for at høre du oplevede det gik hurtig og let. Rigtig go dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte et sæt trimflaps komplet

Købte et sæt trimflaps komplet. Virker som et godt og solidt system til en fornuftig pris.

1 juin 2026

Réponse de Billigpropel.dk

Perfekt, dejligt at høre du er tilfreds med varen - det er sådan det gerne skulle være :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter at have købt en 20 hk 4 takts Hidea havde jeg lidt start problemer. Fik hurtigt kontakt til værkstedet og vi fik løst problemet. Kan varmt anbefale billigpropel

28 mai 2026

Réponse de Billigpropel.dk

Kære Jimmi, tak for din anmeldelse. Det er der en yderst simpel årsag til - og det er at de er udsolgte. MEN de kommer på lager igen om cirka 8-12 dage, men jeg går lige ind og aktiverer det så du kan bestille dem allerede nu, så er der blot lidt leveringstid på. En anden gang, så tag endelig fat i os - det er måske ikke helt fair at give os 3 stjerner uden lige at have forsøgt at få en forklaring på det ;-)

Men ønske om en forsat go dag.

Team Billigpropel.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god service i…

Hurtig levering og god service i Silkeborg med klargøring af motoren👍👍

7 mai 2026

Réponse de Billigpropel.dk

Dejligt at høre alt gik som det skulle - det er vores første priortet - hver dag.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus