VARNING. Läs avtalen noga. Jag gick på säljaren Johans ord som sa att vi skulle få 204 000kr minus skada på bilen 5000kr vilket är 199 000 men i avtalet la han in bilen som 190 000kr. Gör inte som jag... Voir plus

Lämnade bilen på service i Kristianstad i fredags. Har serviceavtal vilket jag hade fått bekräftat på mail innan att den skulle täcka och ingen övrig kostnad. Ändå hävdade dem att jag skulle betala fö... Voir plus

Service av Kia i Hörby Snabbt svar på epost om prisuppgift, bokade tid via vändande svar - mycket smidigt och tillmötesgående! Lämnade bilen med snygg incheckning vid dörren, trevlig liten lou... Voir plus

Jag vill rikta ett stort tack till Bil Månsson Kristianstad och speciellt Otto Källqvist, som tog hand om mig och min bil akut när jag kört från Göteborg och den började larma om att jag behövde göra... Voir plus

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

38 avis

Aucune trace de demande d’avis

3,0

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Måste vara top-tio sämsta bilhandlare i…

Måste vara top-tio sämsta bilhandlare i Sverige.
Säljarna är mycket trevliga i början när du väljer att köpa en bil från de. Men så fort du kör ut från bilhandlaren så avskriver de allt ansvar för bilen.
Jag fick problem med bilen efter två månader. Fick jaga i veckor för att få tag på säljaren. När jag kontaktar säljaren via mejl så får jag väldigt korta svar.
När bilen till slut nådde deras verkstad så tog det 7 veckor att lösa problemet.
Aldrig mer Bilmånsson.

10 juin 2024

Katastrof kundservice/kompetens i Sjöbo verkstaden

Efter problem med bilen som stannade bärgade vi bilen till Bilmånsson i Sjöbo som var närmst. Med förhoppning att de skulle ta sig an bilen snabbt så blev det tvärtom. Vi fick först vänta 3-4 dagar innan de började titta på bilen. Sedan gick verkstads teknikern på semester/utbildning flera dagar som gjorde att vi fick vänta ytterligare flera dagar innan vi ens fick något svar. Felsökningen tog orimligt lång tid (2 veckor). Under tiden bad vi dem att serva bilen då den bara stod där i väntan på reservdelar, det visade sig att de missade att kontrollera trasiga lampor som vi fick anmärkningar på vår kontrollbesiktning veckan därpå. Man undrar om de kontrollerat något över huvudtaget !!! De upptäckte (efter att jag frågat om något var trasigt under servicen) att en damask var trasig, så jag bad dem att ta fram en offert på detta arbete, men de återkom inte alls under 3 veckor med detta. Totalt tog det strax över 5 veckor innan vi fick tillbaka bilen efter mycket tjat och gnat.

Kan verkligen inte rekommendera att lämna in bilen till dessa skojare, katastof kundbemötande och katastrof kompetens enligt vår uppfattning som kund.

Skulle bogserat bilen till Bilmånsson i Hörby istället där vi vet att de är kompetenta.

8 mai 2024
Avis spontané

Bilmånsson har ingen koll på malusskatten

Var med min fru och.provkörde
En Volvo V60 hos bilmånsson
I Ystad fastnade för bilen och
Frågade om allt var okej samt om
Malusskatten på.bilen årsmodell
2021 det fanns ingen malusskatt
Kvar på bilen enligt säljaren
Fast jag påstod att transsportstyrelsen påstod att det
Var 15 000 kr malusskatt kvar på
Bilen men säljaren.påstod att så var inte fallet,hade även sagt om
Så var fallet var affär inte aktuellt,
Nämnas skall också att första inre på denna bil.var okt 2022,att inte
Säljare hade kunskap om att det är det som gäller när det gäller.malusskatten är väldigt oseriöst samt att inte kunde bjuda
På nedsättning av priset för detta
Fel av honom glad att jag ringde
Till transsportstyrelsen och kollade
Detta innan köp mitt råd handla inte hos bilmånsson oseriösa

19 avril 2024

Köpte bil av Bengt i Hörby

Köpte bil av Bengt i Hörby! Super trevlig säljare och otroligt bra bemötande. Bra kunskap och hade stort förtroende hela vägen till affär. Och leveransen var 10/10.

Tack snälla! Är super nöjd. Tack Bilmånnson och speciell Bengt i Hörby! Rekommenderar starkt!! :)

7 mars 2024
Avis spontané

Bil Månsson ett företag i toppklass

Har bara gott att säga om detta företag, Viktor är en bilsäljare i toppklass. Mycket bra service, inga som helst problem med att fixa smågrejer som kom under garantitiden.Mycket bra bemötande i verkstad och försäljning. Rekommenderar detta företag till 100%. Alltså Bil-Månsson i Skåne

26 février 2024
Avis spontané

Vill att man boka service utan att veta priset

Företaget vill att man ska boka vanlig service via webben, vilket man även får höra om man ringer in. Gör man detta så får man en bokad tid utan offert/ utan att veta vad det kommer att kosta! Man kan alltså inte jämföra priset med andra utan får snällt betala när man hämtar bilen. Om man insisterar på att få pris innan blir man kopplad till en tekniker ute i verkstaden, och de är ofta upptagna.

Dessutom inkluderades mer arbete än som behövs på min bil, eftersom systemet inte frågar vad som är gjort senast, utan utgår ifrån att man alltid servat hos dem. Man vet ju inte heller hur långt jag kan tänkas köra kommande år, så nu inkluderade man ett dyrt kamremsbyte minst 1 år för tidigt.

Känslan är att man vill undvika prisjämförelser och personlig service. Ringde istället en annan verkstad, fick prata med en kunnig person som kunde föreslå service baserat på hur bilen faktiskt servats och hur mycket den körs. Och det blev ett betydligt mindre omfång. Dessutom till en betydligt lägre timpeng.

Min enda positiva upplevelse, som räddat betyget något, är att de har en bra chattjänst som hjälpte till att avboka.

13 novembre 2023

Jättenöjd kund.

Jag köpte en bil av Bilmånsson i Hörby. Är supernöjd med både bil samt försäljare som gav ett seriöst samt trevligt intryck. Kan rekommendera dessa.
/L

22 août 2023
Avis spontané

Skulle inte lita ett ord på vad…

Skulle inte lita ett ord på vad Bilmånsson säger till dig vid ett köp.
Kontrollera ALLT och se till att få det i skrift för säljaren kan ljuga dig rakt upp i ansiktet.
Köpte en begagnad bil som skulle varit genomgått en fullständig service innan leverans. När jag skulle hämta bilen så upptäckte jag att de hade inte gjort all service som de skulle ha gjort.
Det var även flera andra mindre detaljer som de inte hade gjort men som blev irriterande för mig som kund. Det tog dem över en månad innan jag fick svar om vad de tog ansvar för.
Det var i detta sammanhanget som säljaren hade en annan historia än ”den rätta”.
Jag hade även med mig en kompis som bekräftade det jag sade men det hjälpte inte.
Riktigt tråkigt bemötande!!!

25 avril 2023

Oseriöst företag

Oseriöst företag. Först får man ett mellanpris på ett inbyte. Kontaktar säljare och ber dem reservera bilen. Efter några timmar så väljer de att öka priset på bilen och där med får jag som kund betala mer. Har allt på mail! Kontaktar försäljningschef och han kan inte göra något! det är tydligen säljarna som bestämmer priset!! Köp inga bilar hos dem, för de höjer priserna när det finns intresse på objekten!!!! Åkte direkt till en annan firma och köpte en annan bil!

De gjorde INGET för att hjälpa till utan hänvisade till att köpa en annan bil hos ett annat företag....

27 janvier 2023
Avis spontané

Deras verkstad i Eslöv har kunnig…

Deras verkstad i Eslöv har kunnig personal i min upplevelse! De är även väldigt villiga att jobba med en när man får för sig att vara krånglig och betala hälften direkt och andra hälften på avbetalning. Även min pappa har haft gott att säga om dem i många år (10 år minst).

21 août 2022
Avis spontané

Ett företag som med nästan 100 år i…

Ett företag som med nästan 100 år i branchen nu har antagit rollen som "bilförsäljare bara lurar". Har sedan mitt första bilinköp vänt mig till Bilmånsson (i Skåne) och alltid känt mig ärligt bemött. Men alla sagor har ett slut... Köpte en bil för några månader sedan och trodde i min enfald att jag kunde lita på dem även denna gång. Men ack vad fel! Hittat så mycket småskit och några större skitsaker på bilen. Sådant Bilmånsson (i Skåne) borde sett innan bilen lämnades ut. Vid kontakt med dem lovades ditten o datten, inget resultat än. Nu letar jag ny bil igen, men Bilmånsson (oavsett var) blir det inte!

24 avril 2022

Mycket bra service i Klippan

Mycket bra service angående reservdelar till C70. Klippan fixade detta på 2-3 dagar!
I Ängelholm: beställde i feb, lev utlovad till 25/4. Men man glömde att beställa? Jag gör ny beställning slutet april med utlovad leverans slutet juni. Vid kontakt med Klippan fixades detta istället på några dagar! Vad sysslar man med i Ängelholm??

17 mai 2021
Avis spontané

Inga flera affärer med Bil Månsson.

Köpte en ny Renault som jag fick bråka om för att Bil Månsson skulle ta tillbaka, även mer om detta ärende finns att läsa om i tidningen Vi BILÄGARE och bilfrågan "Ingen bot mot ryckig Renault"

Slutade med att Bil Månsson ställde kravet att de tog enbart tillbaka denna nya Renault om jag skulle byta in den mot en annan och för att slippa denna nya ryckiga och hackande Renault så antog jag kravet men förlorade mycket pengar i samband med det.

Inga flera affärer med Bil Månsson i Skåne.

16 octobre 2020
Avis spontané

Fick offert på en bil jag ville köpa.

Fick offert på en bil jag ville köpa.

Dagen efter var bilen såld till en annan kund.

En bra säljare hade ringt den presumtiva kunden (mig) innan han sålde den till någon annan.

Handla inte din nya bil av Bilmånsson!

Det finns seriösare bilhandlare som faktiskt är måna om sina kunder.

De har gjort samma sak med flera kunder....

1 juin 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit