Her er det aldri noe å utsette
Her er det aldri noe å utsette. Du får det du bestiller, rask levering og gode produkter til gode priser.
De beste prisene på poleringsmaskiner, avfetting, skumkanon, og alt du trenger til pleie & vask av bil, fra bl.a. Rupes, GTechniq, Auto Finesse og Menzerna.
Bestilte litt varer som jeg sårt trengte til vårvask av bilen. Bestilte disse på en onsdag og tenkte at vasken fikk skje etter helgen da jeg bestilte i siste liten. Men til min overraskelse var varene komt på fredag. Alle produktene kom innpakket i en plastpose for å minimere problemene med en evt lekkasje. Produktene leverte også topp. Med et godt produktutvalg og rask levering kommer jeg garantert til å bruke Bilnerden fremover.
Alltid en fornøyelse å handle hos Bilnerden, godt utvalg, varene sendes kjapt og de svarer relativt kjapt på mail 👍
Har utrulig rask levering. Spørsmål blir besvart raskt.
Kunskap er for min del noe av det viktigste, sender mail om problemer som oppstår, eller om anbefaling av produkter. Disse besvares på kort tid.
Super fornøyd med butikken.
Veldig kjappe å sende det man bestiller, man får egen hilsen fra den som har pakket tingene til deg hver gang, noe som er utrolig kult, har bare gode ord å si om de som driver denne butikken :)
Fantastisk kjapp levering. Kommer garantert til å fortsette å handle der.