Bedrövligt! Gå aldrig dit för att besikta. Otroligt otrevlig kvinna som tog emot mig och totalt inkompetent besiktningsman. De gav anmärkning på dimljsen som det inte ens är lag på och jag tog... Voir plus

Tänkte prova Svensk bilprovning efter att ha besiktigat hos konkurrenter i många år, kom med fordon som haft blankt papper senaste år, knappt kör något sen senaste besiktning, helt plötsligt und... Voir plus

Måndag den 1 december -25 (på sen-eftermiddagen) stod en kvinna i kassan som var EXTREMT OTREVLIG!!! Hon var iskall i sitt bemötande och kort i tonen. En sådan person som jobbar på Bilprovningen i M... Voir plus

En bilbesiktning tar ca 20-25 min och kostar mellan 519-679 beror på om man har rabattkod då går de igenom många punkter i bilen, det är skäligt. Men får man en tvåa eller ombesiktning och i mitt f... Voir plus

1. Prestataire de transport automobile privé
  2. Atelier de réparation automobile
  3. Centre de contrôle technique

Informations provenant de diverses sources externes

På Bilprovningen jobbar vi för din trafiksäkerhet. Dags att besikta ditt fordon? Här kan du enkelt boka en tid. Vi ses!

1,6

Mauvais

Bilprovningen.se

Bilprovningen.se
bredvid Helmia bil Karlstad.
Trevlig personal hälsade välkommen och bjöd på kaffe.
Fixade ljusinställningen på min bil, som inte Nissan service gjort när jag var på service ”FY”

6 décembre 2019

Riktigt dåligt välkommen..

Bokade tid i Sundbyberg-Rissne och inga trevliga personalen som tittar och pratar på sur.

Jag kollade personolen medan han kollar bilen och han kolladde inte bak dörrarna och triangel.

Jag lovar de bara rånar folk.

Rekomenderar ej!.

25 octobre 2019

Jag var en halvtimme sen till en…

Jag var en halvtimme sen till en förbetald (499 kr) tid hos Bilprovningen i Hallsberg. Gick inte att checka in. Pratade med personalen, det gick absolut inte att lösa. Ringde kundtjänst - "Nej det spelar ingen roll om du förbetalt, vi kan inte göra nåt". De vill *absolut inte* hjälpa till.

Det var sista gången jag använde förbetalning, och det var sista gången jag åkte till Bilprovningen. Fyrkantiga f.d statliga anställda med noll kunddriv!

9 août 2019

Det kostar mycket mer om du åker dit.

Det kostar mycket mer om du åker dit.
Jag besiktade min bil och skulle betala med kort men deras kortläsare fungerade inte den dagen, personalen sa att vi skickar faktur till din adress.
Men efter 3 veckor skickade de fakturan + 600 SEK inkaso krav utan att skicka den första fakturan eller påminnelsen.

De vill tjäna mer på olika sätt.

8 février 2019

Amatör som trodde att stötdämparen hade…

Amatör som trodde att stötdämparen hade dålig dämpverkan när det var lite luft i däcket. Jag rekommenderar att besikta på landsbygden. Har gjort det nästan varje gång. I storstad har det varit riktigt dåligt varje gång. Fick nedslag på detaljer som det inte är något fel på. Jag är stri8dspilot, medlem i bilklubbar sedan urminnes tider och är mycket insatt i en bils funktion.

30 novembre 2018

Jag vet ju att man kämpar för att skapa…

Jag vet ju att man kämpar för att skapa arbetstillfällen men att ge ombesiktning för att original blinkersglödlampor var lite för ljusa i färgen?????? Har aldrig tänkt eller sett att de är bleka. Ett tips är väl att ta ur en glödlampa innan besiktningen så de inte letar upp ett fel som kan vara lurigt att fixa. För räkna med 2'a om du åker hit.

11 octobre 2018

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit