Bilweb Auctions Avis 294

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jag är helnöjd med försäljningen från början till slut.Tack till Christoffer / och Peter . Men alla var trevliga och tillmötesgående. Tack för hjälpen. Kan verkligen rekommendera Bilweb . Auktion. Rol... Voir plus

Smidigt, tryggt och snabbt sätt att sälja entusiastbilen på👍🏻. Mycket bra och professionellt bemötande 👌både vid besiktning av bilen och vid den fortsatta hanteringen ( särskild erloge till Tore o... Voir plus

Jag sålde en Porsche 928 via Bilwebb och är 100% nöjd med hur hela processen från anmälan till genomförande av köp har hanterats av Christoffer Ahlborg och Peter Sundfeldt . Att dessutom den slutgilt... Voir plus

Trevligt bemötande av Robbin på Bilweb, och av Ted som filmade och Ulf som startade och körde Mcn vid filmning. Båda Mcn kom nästan upp till reservationspris vid budgivning och högsta bud blev till kö... Voir plus

1. Vente aux enchères de voitures

Bilweb Auctions är en marknadsplats specialiserad på försäljning av veteranbilar där vi erbjuder svenska såväl som internationella bilentusiaster en trygg och säker plattform att köpa och sälja samlarbilar.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

294 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Så var det gjort!

Så var det gjort!
Efter 30 års ägande har jag sålt min 50-tals bil. Rekommenderad därtill anlitade jag Bilweb,vilket visade sig vara ett lyckokast. Synnerligen bra koncept och förnämlig service genom hela försäljningsprocessen. Dessutom fick jag uppleva en sann yrkesman i
Peter Sundfeldt, som utförde ett mycket noggrant och gediget förarbete.
Visst kostade det en slant men det var värt varenda krona!
Tack Bilweb
Lars Ganters

24 juin 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Stort tack, Lars, för det varma och generösa omdömet – och för förtroendet att hjälpa dig sälja din 50-talsbil efter så många år! Det gläder oss att du upplevde både konceptet och servicen som mycket bra. Att du dessutom känner att det var värt varenda krona betyder mycket för oss.

Tack igen – och allt gott framåt!

Snabb kontakt och tillmötesgående

Snabb kontakt och tillmötesgående

13 juin 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Tack för omdömet! Roligt att du upplevde oss som snabba och tillmötesgående – det är viktigt för oss.

Trevligt bemötande

Trevliga kontakter både via mail och telefon med både handläggare och en proffsig besiktningsman. Affären gick mycket smidigt.

11 juin 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Tack för ditt fina omdöme! Kul att du uppskattade kontakten med både oss och besiktningsmannen – och att hela affären upplevdes som smidig. Så vill vi att det ska kännas!

/ Pontus och teamet på Bilweb Auctions

Allt runt försäljningen fungerade perfekt…

Allt runt försäljningen fungerade mycket bra. Snabb mail kontakt.

17 juin 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Tack så mycket! Härligt att höra att allt fungerade bra och att kontakten gick smidigt – det uppskattar vi verkligen.

Mycket proffsigt

Realistisk värdering, bra text i auktions beskrivningen. Sammanfattning av helheten, jag är väldigt nöjd med Bilweb👌

16 juin 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade både värderingen och hur vi presenterade bilen i beskrivningen. Extra roligt att höra att helheten fungerade och att du är väldigt nöjd – det är vårt mål i varje affär.

Réponse de Bilweb Auctions

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde processen som smidig och att samarbetet fungerade bra. Du är alltid välkommen tillbaka när det är dags för nästa steg.

Pontus Bärnarp
VD

Smidigt Enkelt

4 juin 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Tack! Kul att du tyckte det var smidigt och enkelt – precis vad vi strävar efter.

/ Pontus, Bilweb Auctions

Enkelt

Enkelt, slippa alla däck sparkare.

2 juin 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Tack för omdömet! Vi håller med – det ska vara enkelt att sälja bil, utan att behöva hantera alla “däcksparkare”. Roligt att höra att du uppskattade processen!

Kunniga och professionella

Kunniga och professionella. Stor geografisk räckvidd. Märks att de har erfarenhet i branchen. Transparenta i sin dialog med kunden. Rekommenderas starkt.

3 juin 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Stort tack för det fina omdömet! Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar vår erfarenhet, det professionella bemötandet och den transparenta dialogen – det är kärnan i hur vi vill arbeta. Extra kul att du också nämner vår geografiska räckvidd!

Tack för att du rekommenderar oss.

Snabbt o öppet

Snabbt, bra kontinuerlig info och dialog. Snygga foton

9 juin 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Tack för det fina omdömet! Vi är glada att du uppskattade både snabbheten, dialogen och bilderna – det är viktiga delar i en lyckad försäljning.

Pontus med teamet på Bilweb Auctions

Bra och smidig försäljning inklusive…

Bra och smidig försäljning inklusive foto och träff med besiktningsman.
Bra bemötande och bra kommunikation hela vägen.

9 juin 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde försäljningen som smidig och att både foto, besiktning och kommunikationen fungerade bra. Det är precis så vi vill att det ska kännas för våra säljare.

Jätte bra

Jätte bra ! Nöjd med allt! Mvh Pia

28 mai 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Tack så mycket, Pia! Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd med allt – det är precis vad vi strävar efter i varje affär.

Kan varmt rekommendera BilWeb Auctions

Kan varmt rekommendera BilWeb Auctions. Trevligt bemötande och proffesionellt från första kontakten till avslutande affär. Tack Christoffer och alla som varit inblandade i försäljningen av vår Jaguar.
Med vänlig hälsning,
Kalle och Annelie

4 juin 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Stort tack, Kalle och Annelie, för ert fina omdöme och för förtroendet att sälja er Jaguar via oss! Vi är glada att ni upplevde både kontakten och hela affären som professionell och smidig. Christoffer hälsar och tackar särskilt – det har varit ett nöje att få hjälpa er.

Allt gott,

Réponse de Bilweb Auctions

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och hur vi lagt upp processen – det är något vi jobbar hårt med varje dag.

Pontus med teamet på Bilweb Auctions

Fantastisk duktig personal och smidigt…

Fantastisk duktig personal och smidigt de löste allt

19 mai 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Stort tack för ditt omdöme! Det är verkligen kul att höra att du tyckte allt gick smidigt och att vår personal gjorde ett bra jobb – precis så vi vill att det ska fungera.

Allt gott,

Väldigt nöjd!

Trevliga, proffsiga och allmänt lätta att ha och göra med. Rekommenderas varmt!

12 mai 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är väldigt nöjd och att du uppskattade både vårt bemötande och hur vi jobbar. Extra roligt att du vill rekommendera oss vidare – det betyder mycket!

Pontus och hela teamet på Bilweb Auctions

Bra bemötande av trevlig och kunnig…

Bra bemötande av trevlig och kunnig personal

15 mai 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Stort tack för det fina omdömet! Vi uppskattar att du lyfter fram vårt bemötande och personalens kunnighet – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Pontus med teamet på Bilweb Auctions

Mycket professionellt bemötande av alla…

Mycket professionellt bemötande av alla inblandade,
allt från kontakt via annons i Klassiker till besök med besiktning och fotograf till avräkning.

20 mai 2025

Réponse de Bilweb Auctions

Stort tack, Torsten, för de fina orden! Vi är glada att du upplevde vårt bemötande som proffsigt från början till slut. Det betyder mycket att du rekommenderar oss vidare – och vi hoppas få hjälpa dig (eller någon du känner) igen i framtiden!

Katastrof

Katastrof
Anmärkning enligt besiktningen av bilen skada vänster fram. Verkligheten strålkastare sprickor i glaset båda sidorna, endast en nyckel med fjärrkontroll, a stolparna rinningar och apelsin skal i lackeringen, el antennen borta och lacken lös runt antenn genomföringen, skada stötfångare höger sida buckla, står även skattebefriad m.m.
Trettio mil och fyra timmar helt i onödan.
Köpt och sålt massor med bilar i fyrtio år aldrig varit med om så dålig beskrivning.
Aldrig mer detta företaget.
Christer Månsson

17 mai 2025

Hej Christer,
Tack för att du hör av dig – och vi beklagar verkligen att bilens skick inte motsvarade dina förväntningar.
Vårt mål är alltid att ge så korrekta och transparenta uppgifter som möjligt om de fordon vi säljer. I det här fallet nådde vi inte hela vägen, vilket vi tar på största allvar. Det är något vi tar med oss i vårt fortsatta arbete med att utveckla våra processer och kvalitetskontroller.
Tack vare våra unika villkor kunde du, utan kostnad, kliva av köpet – något som är ovanligt i auktionssammanhang. Utöver det erbjöd vi även ersättning för din resa som en extra gest. Tyvärr kan vi inte kompensera den tid du lagt, men vi hoppas att vår hantering visar att vi tagit ditt missnöje på allvar.
Som Sveriges ledande auktionsplattform för entusiast- och veteranbilar strävar vi alltid efter att skapa trygga och transparenta affärer för både köpare och säljare. Din feedback hjälper oss att bli ännu bättre.

Pontus Bärnarp, VD
Bilweb Auctions