Fremragende og personlig service. Bindesbøll Begravelse hjalp mig igennem hele processen med en blanding af professionalisme og stor hjertevarme. Alt forløb præcis som ønsket og jeg følte mig meget tr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lars er meget omsorgsfuld og professionel i sin tilgang. God til at forklare hvad der skal ske i hele forløbet. Modtog den sødeste sms efter han havde hentet min far på sygehus kapellet. Kæmpe anbefal... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ved første kontakt, var Lars klar til at udføre opgaven efter blot 2 dage. Det var rigtig betryggende, og helt klart en fordel, at vi kendte Bindesbøll i forvejen. Ved anden kontakt, blev detaljerne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nemt at få et hurtigt møde, til planlægning af bisættelsen Professionel vejledning og tilrettelæggelse af bisættelsen Dog måtte jeg rykke for anmeldelse af min mors død.
L'entreprise a répondu
Vi har hos Bindesbøll Begravelse samlet mange års erfaring og viden omkring hvad der skal ske når et familiemedlem dør. Derfor har vi de rigtige forudsætninger for at kunne hjælpe og rådgive når der sker et dødsfald. Vi kan give dig overblik over økonomien og hvad der skal ske af praktiske ting. Det er vigtigt at en bisættelse eller begravelse bliver tilrettelagt efter jeres ønsker og behov. Det kan ikke laves om. Vores telefoner besvares døgnet rundt alle årets dage. Vi tilbyder en uforpligtende samtale hos os eller hjemme hos jer selv hvor vi kan planlægge hvad der skal ske.
Kalundborgvej 12, 4300, Holbæk, Danemark
Dejlig og professionel håndtering fra start til slut.
En virksomhed som udviser den største forståelse, rådgivning og empati i en svær tid. TAK

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Det var en fin, professionel og værdig behandling af et familiemedlems død og bisættelse, alt var som vi havde forventet

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Det er første gang jeg havde brug for bedemand og får kontakt til Bindesbøll begravelse.
Jeg bliver mødt lige hvor jeg er med alle de spørgsmål jeg har.
Hele vejen igennem er det med respekt og super service.
Mine allerbedste anbefalinger skal han have.
Tusind tak

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Intet sket på 10 år servicen er stadig 100 % i orden. det er nu 10 år siden jeg sidst skulle bruge en bedemand og dengang faldt valget på Bindesbøll begravelse da jeg kun havde hørt godt om dem. Dengang og i dag levede de fuldt op til mine forventninger for en bedemand og kunne aldrig finde på at brug en anden bedemand. 10 stjerner hvis jeg kunne vælge. :)

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Da jeg skulle bruge en bedemand i Holbæk, søgte jeg lidt rundt. Fandt Lars Bindesbøll og jeg må bare sige at hvor var det en fornøjelse, at få sådan en venlig og behagelig mand i telefonen. Ingen begrænsninger alt kunne lade sig gøre. Stor ROS til ham :-)..

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Jeg har brugt Bindesbøl 4 gange over de sidste 3 år, og jeg vil til enhver tid, på det varmeste anbefale dem.
De er professionelle, tager telefonen hver gang man ringer og er super dygtige til at vejlede og meget hjertevarme, tror ikke på at det findes bedre.

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Da vores mor døde, fik vi Henrik Toxværd fra Bindesbøll som bedemand. Det var vi meget glade for. Han var respektfuld og behagelig at tale med, gav sig god tid, og vi fire søstre syntes, at alt blev, som vi ønskede og havde forestillet os til begravelsen.

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Kære Lars Thaarbøl og Lars Bindesbøll I er bare fantastiske. I går så langt for at hjælpe, så jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Jer. Tusind tak for en ekstrem udstrakt service, forståelse og hjælp og omsorg i en svær situation ❤ I går så meget længere end I behøver også uden at det koster ekstra 😍Jeg vil anbefale alle som har mistet, at bruge Jer❤❤❤

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Vi oplevede en meget empatisk og professionel tilgang i en meget svær tid. Fra det første møde til afhentning af urnen mødte vi forståelse, indlevelse og hjælp.
En stor tak herfra.

Réponse de Bindesbøll Begravelse
En rigtig god og behagelig oplevelse med Bindesbøll, alt spillede som det skulle og Lars gjorde bare så godt, og der skal lyde et stort tak herfra.

Tak til Bindesbøll
Trods omstændighederne har I været fantastiske til at være der for os på en personlig og varm måde.
Og det har betydet at vi har kunne gøre en svær tid til et smukt og meget betydningsfuld minde vi fremover kan tænke på med varme og smil
I skal have stor ros for at have mødt os med den store varme på en meget personlig men stadig professionel måde
Det er jo anden gang jeg bruger jer, og håber også I er der næste gang jeg får brug for det.
I er så fantastiske mennesker at jeg gerne anbefaler jer til andre.
Tusind tak for al jeres hjælp.
Venlig hilsen Aase

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Hos Bindesbøll Begravelse er respekt og ære i højsædet for såvel afdøde og efterladte. Fantastisk service 🙏🙏🙏

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Imødekommende behandling, overblik over processen og et overslag, der svarede til fakturaen.
Kunne måske kompletteres med kronologisk checkliste, pga. at man kan være omtumlet efter en pludselig død hos ens nærmeste.

Réponse de Bindesbøll Begravelse
I forbindelse med mors/svigermors død har kontakten til Lars Bindesbøl været meget behagelig, med en tryg ro omkring afhentning i kiste i eget hjem, hvor hele familien fik en smuk afsked. Meget professionelt, også ved bisættelsen i kapellet.
Kan absolut anbefales, også økonomisk.
Tina & Søren Møller-Andersen

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Bindesbøll Begravelse var utrolig hjælpsomme og meget professionelle i forbindelse med hele forløbet og den bisættelse som vi lige har været igennem.

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Det blev en meget smuk afsted med min mor, Lars Tårbøll og Lars Bindesbøll gjorde det godt

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Jeres måde at håndterer både den afdøde og de pårørende var helt fantastisk. Der var alt den tid vi havde brug for og ingen pres på hvad vi skulle vælge..jeg vil klart anbefale jer til alle jeg kender, der står i den situation at have brug for en bedemand.

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Utrolig rolig og menneskelig behandling af det hele, helt fra afhentning af afdøde til møde med bedemand.
Et stort plus var at Bindesbøll Begravelse var tilstede inden bisættelsen og sørgede for at alt blev som ønsket.

Réponse de Bindesbøll Begravelse
Personlig og professionel assistance vedrørende min fars begravelse samtidig med empati ,derfor 5 stjerner

Réponse de Bindesbøll Begravelse
En savoir plus sur les différents types d'avis.