Dårlig behandling ved psykiater Birgitte Norrie
Birgitte Norrie er en kynisk og ondskabsfuld person, der begår overgreb mod sine klienter. Hun udsatte mig for ekstremt nedværdigende behandling og fik mig næsten til at begå selvmord. Hun gjorde det med vilje, og hun syntes, at det var sjovt.
Min oplevelse ved Birgitte Norrie var direkte grotesk. Hun opførte sig nærmest som en slags dronning, der sad på sin trone og skulle demonstrere sin magt overfor mig. Der var ikke én ting ved mig, mit liv, min personlighed og mit udseende, som hun ikke angreb og nedgjorde. Hendes behandling bestod kort sagt i at fortælle mig, hvor kedelig, dum, grim og håbløs hun syntes, at jeg var.
Jeg havde set frem til at få hjælp til social angst og depression. Men allerede ved anden samtale gav Birgitte Norrie udtryk for, at hun var træt af mig. Hun afbrød mig og sagde; “Nu synes jeg godt nok jeg bliver træt. Det er måske fordi jeg lige har fået en god frokost. Eller også er det fordi det er svært.” Herefter sukkede hun dybt, tog sig til panden og lænede sig forover i stolen, som om hun var ved at falde sammen af træthed. Hun fortalte mig i alt to gange under to samtaler, at hun var træt. Begge gange tog hun sig til hovedet og opførte sig som en, der var ved at falde sammen af udmattelse og kedsomhed. Det var tydeligt at se, at hun gjorde det med vilje.
På et andet tidspunkt var det som om hun spillede bange. Hun tog sine arme omkring sig selv og trak sine ben til sig på en mærkelig måde, som om hun ville væk fra mig. Hun skævede hen på mig med et udtryk af foragt og væmmelse, som om hun var utilpas ved at sidde overfor mig. Jeg gentager, at jeg kom hos denne psykiater for at få hjælp til social angst.
Andre gange fik hun nærmest et aggressivt udtryk i hendes ansigt, hvorefter hun begyndte at skælde mig ud. Hun gav mig kort sagt en omgang verbale tæsk, og hun talte til mig, som om jeg var et lille uopdragent barn. Hun kaldte mig bl.a. for dum.
Hun imiterede også min måde at sidde på og gjorde nar af mit kropssprog. Hun imiterede og gjorde nar af min kropsholdning og mit ansigtsudtryk. Hendes svar på, at jeg fortalte, at jeg havde angst ude blandt andre mennesker var: “Du ser heller ikke særlig venlig og imødekommende ud”. Hendes svar på, at jeg lider af depression og selvmordstanker var: “Ja, hvad skal der blive af dig”.
Hun latterliggjorde mine selvmordstanker. Hun nedgjorde også det sted, hvor jeg bor, og gav utryk for, at hun aldrig selv ville bo sådan et sted. Hun nedgjorde min uddannelsesbaggrund og sagde, at jeg ikke kan blive til noget.
Hun var ekstremt grov, uforskammet og respektløs. Det føltes som et overgreb, og jeg sad frosset af angst og turde ikke sige noget. Derefter anklagede hun mig for at besværliggøre terapien.
Mit udseende var et andet emne, som hun brugte de fleste af samtalerne på at mobbe mig med. Hun var direkte ondsindet og kom med så mange lede og respektløse udtalelser om mig og mit udseende, at det mindede om psykisk vold, hvor hensigten var at knække mig og få mig til at begå selvmord. Hun sank så lavt, at man skulle tro hun finder tilfredsstillelse i at påføre andre mennesker lidelse. Jeg brød sammen hver gang jeg kom hjem og fik stærke selvmordstanker og har aldrig været så rasende.
Efter jeg sagde, at jeg blev ked af det, kunne hun ikke engang give en beklagelse. Hun eskalerede i stedet hendes angreb og kom med udtalelser, der var endnu værre.
Birgitte Norrie har selv et problem. Alt det had, som hun overførte på mig, siger kun noget om, hvor dårligt og svagt et menneske hun selv er. Hun er en uduelig og inkompetent psykiater, der ikke engang har forståelse for grundlæggende psykologi. Hun nyder tydeligvis at misbruge sin autoritet, når hun på den måde træder på mennesker, der i forvejen har det svært. Hun mener åbenbart, at hun i kraft af sin titel kan tillade sig at sige og gøre alt.
Jeg har klaget til Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn. I hendes bemærkninger til min klage lyver hun og benægter alt.