1. Conseil en investissement

Bit Profit Limited: We are a digital assets trading and management company, providing blockchain-backed investment products to investors, who wish to create financial stability and security through secure investing.

3,0

Moyen

Wie bei meinem Vorredner ich habe das…

Wie bei meinem Vorredner ich habe das gleiche Problem plötzlich wollen die 500 Dollar das ich mein Geld ausbezahlen kann und dann schreibt jemand von Pitprofit hier auf dieser Seite mit einer E-Mail Adresse die es gar nicht gibt ! Ich habe dort hin geschrieben und sofort einen Domine zurück erhalten das diese E-Mail nicht exerziert!

7 novembre 2024

Réponse de Bit Profit Limited

Hello Mr Markus, we regret to know that you are experiencing such regarding your investment. Unfortunately, you do not have account with us at www.bitprofitlimited.com . Kindly check the investment company and their website address very well.
Our company have no user with such a worrisome experience. Thank you and do have a great day.

Mein Invest bei BITPROFIT

Ich habe bei BITPROFIT Investiert und vor dem Invest gefragt ob es Probleme bei der Auszahlung und bei der Benutzung vom Basis Plan. Man sagte mir nein! Und nach 3 Auszahlungen ( habe wieder alles reinvestiert ) bekam ich die Nachricht, dass ich mir keine Auszahlung mehr tätigen kann. Ich muss erst 500 $ in den Bot einzahlen, damit ich mir wieder auszahlen lassen kann! Also VORSICHTIG hier beim Investieren!

17 avril 2024

Réponse de Bit Profit Limited

We regret to hear this negative report from you. Unfortunately, you do not have any account with our company www.bitprofitlimited.com but if you insist, send the email address and phone number that linked to your account to our email; support@bitprofitlimited.com
You might have invested your fund with a phishing website that look like us built for deception, scamming and swindling unsuspecting populace.
If after investigation and we found out that you have an investment with us, the company will send you $ 5,000 for damages.

Thanks
Alex Maria
Customer Service Officers

4 Withdrawals so far

They've been doing quite a great job since my colleague told me about them. I highly recommend!

9 septembre 2023

Réponse de Bit Profit Limited

Thank you for trusting www.bitprofitlimited.com