Blaaberg VVS ApS Avis 15

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god oplevelse, anbefaler Blaaberg vvs

Fik firmaet anbefalet af familiemedlem, og vi er lige så fuldt ud tilfreds, virkelig god oplevelse!
Vi havde et rør i vores kolonihave der var sprunget. Tidlig næste morgen skrev Frank, at han kunne komme to timer senere. Som aftalt kom han og ordnede defekte rør m.m.
En kæmpe hjælp, jeg kan kun anbefale Blaabjerg vvs og vil til hver en tid bruge dem igen. Tryg og god oplevelse.

30 mars 2026

Réponse : Blaaberg VVS ApS

Vi er meget glade for at i fik en god oplevelse af at bruge os.
Vi glæder os over at i i fremtiden også vil bruge os.

Fantastisk service

Fantastisk service. Kom hurtigt og da fejlen ikke kunne udbedres samme dag, kom han dagen efter og alt fungerer nu.
Meget flink mand

14 mai 2025

Tusind tak.
Er glade for at i er tilfredse.

Fantastisk service

Fantastisk service - hurtig og effektiv udbedring kom samme dag og løste problem.

12 avril 2024

Hej Kim
Vi er glade for at kunne hjælpe jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi skulle have installeret en håndklædetørrer

Vi skulle have installeret en håndklædetørrer på vores badeværelse. Opgaven var ikke helt let, da rørene skulle følge en buet væg.
VVS’eren gav sig rigtig god tid til at få afstemt opgaveløsningen, ydede en optimal service og leverede et resultat, der var bedre end vi selv havde forestillet os.
Samtidig var prisen rimelig.
Bestemt et godt firma, der kan anbefales.

16 novembre 2023

Hej Per
Vi er meget glade for at i er tilfredse med resultatet med rørene omkring den buede væg, ja det var ikke en helt normal opgave, og vi er glade for at det er blevet bedre end i havde tænkt jer.

Blandet VVS arbejde

Vi har brugt Blaaberg VVS til at installere nye radiatorer i hele huset og lidt forskelligt andet VVS arbejde.
Kommunikationen har været god og de har overholdt alle aftaler. Kan bestemt anbefales.

29 septembre 2023

Hej Henrik
Vi er meget glade for at høre din tilbagemelding.
Og godt du valgte at få nye radiatorer inden det blev rigtigt koldt.

Varm anbefaling af pålidelig VVS’er

Frank var hurtig til at svare os med et tilbud og fleksibel ift. at hjælpe os hurtigt, hvilket vi sætter stor pris på, da vi var under tidspres. Derudover mødte han op til aftalt tid, udførte det aftalte arbejde og satte os grundigt ind i både de ting han havde lavet og råd til andet. Virkelig god og venlig VVS’er til en fair pris. Varm anbefaling 😊

24 octobre 2023

Hej Charlotte
Vi er glade for at vi kunne hjælpe jer, så i hurtigt kunne komme videre i forløbet.
Mange tak for de fine ord.

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg havde besøg af Frank fra Blaaberg VVS, som udskiftede mit toilet, håndvask, bruser, genoplivede min radiator og hjalp med et problem med slangerne under min køkkenvask.

Det er tydeligt at faglig stolthed og kundeservice er i meget høj prioritet.
Jeg fik rigtig god vejledning til hvilke slags produkter jeg skulle vælge, selvom de ikke blev købt gennem Blaaberg VVS.

Arbejdet lever 100% op til forventningerne og jeg havde ingen rengøring efter besøget.

Aftaler bliver punktligt overholdt og der er ingen overraskelser på regningen.

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling, og vi kommer helt sikkert til at bruge Blaaberg VVS igen.

30 octobre 2023

Hej Rikke
Tusind tak for ros.
Vi er glade for at du har været tilfreds med vores arbejde og tak for at du vil bruge os igen.

Stor ros

Fantastisk udført arbejde, overholdt aftaler, meget fin service. Kan varmt anbefales.

19 juin 2023

Hej Lene
Tusind tak for den dejlige ros.
Mvh. Frank.

Rigtig positiv oplevelse.

Rigtig positiv oplevelse.
Flink ung mand der hurtigt fik ordnet de to radiatorer, han skulle.
Derefter spurgte jeg ind til en anden problematik og den fiksede han med det samme.

16 novembre 2022

Ærlig og dygtig VVS

Ærlig og dygtig VVS. Priserne er også meget rimelig.

12 octobre 2022

Tak Mustafa! 😊
Vi glade for vi kunne hjælpe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste hånsværkerservice vi…

Den bedste hånsværkerservice vi nogensinde har oplevet! De kommer som planlagt og også til tiden. De arbejder både effektivt og ordenligt. De er søde, smilende og kommer med godt humør. Vi kunne ikke være mere tilfredse og vi vil fremover altid henvende os til jer når der er problemer med VVS’en. Top nice service, tak!

30 août 2022

Tak Alexandra!
Vi rigtig glade for din anmeldelse og de fine ord vi fik med på vejen! 😊 i skal være så velkommen til at kontakte os igen!

Rigtig go vejledning mht

Rigtig go vejledning mht. De rigtige valg... Super service🤩

26 septembre 2022

Réponse : Blaaberg VVS ApS

Tak Lone! Vi glade for vi ku’ være behjælpelige og yde en tilfredsstillende service! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem at få kontakt til. Kundevenlige.

Nem at få kontakt til. Holder aftalen, udfører et flot håndværksarbejde og meget kundevenlige.

1 mai 2022

Réponse : Blaaberg VVS ApS

Vi takker mange gange for de fine ord og håber i tilfredse! :)

Korrekt vandtilførsel

Jeg var på vej til at købe ny vaskemaskine, idet den ikke tog vand ind.
Forinden tog jeg dog fat i Blaaberg VVS for at få checket vaskemaskinen. De kom dagen efter jeg kontaktede dem. Det var en god idé, idet Blaaberg VVS hurtigt fandt ud af, at der ikke var noget galt med vaskemaskinen, men selve vandhanen som var defekt og ikke leverede nok vand til vaskemaskinen. Vandhanen blev hurtigt skiftet og vaskemaskinen var derefter som ”ny”.
Ved samme lejlighed fik jeg skiftet blandingsbatteriet på badeværelset, idet det gamle havde sat sig fast på en bestemt temperatur.
Derefter gav de mig nogle gode råd til, hvordan jeg kan vedligeholde vandhane og blandingsbatteri, så de holder længere.
Tak til Blaaberg VVS for hurtig og god handling.

6 février 2022

Réponse : Blaaberg VVS ApS

Vi håber vores råd gav en god forståelse og vi kan være behjælpelige en anden god gang :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus