Kupiłam blendyGo 3 z nadzieją że będzie super i nie zawiodłam się . Zaczynajac od koloru no poprostu boski kończąc o mocy. Miałam wcześniej 2 blendery innych firm i żaden nie był tak szybki i tak wytr... Voir plus
Mam blender dopiero od 2 dni ale już mogę stwierdzić że było warto. Blender radzi sobie z mrożonymi owocami czy kostkami lodu, konsystencja koktajlu jest naprawdę gładka - dobrze rozdrabnia produkty.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Colorful, powerful & viral across Europe. Meet BlendyGo — the portable blender with BlendPro technology and Pulse Motion mode. Blend your world - shop BLENDYGO now.
Coordonnées de contact
Etats-Unis
- contact@blendygo.com
- blendygo.com
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Urządzenie jest małe
Urządzenie jest małe, poręczne a jednocześnie silne. Dzięki Blendygo mogę szybko przygotować cafefeappe i zdrowy koktajl.
Jakość
Świetny kontakt z klientem. Produkty które posiadam( 2 blendery BlendyGo 3 i ostatnio kubek termiczny). Wszystko doskonale się sprawdza. Jestem bardzo zadowolona z produktów. To nie tylko świetne funkcjonalne produkty ale i piękne dodatki. Wytrzymała bateria, jakość materiałów z których są wykonane jak i dostępność wymiennych elementów to duży plus ! Czekam na etui z paskiem do kubka😄😄 przydałoby się na dłuższych spacerach .
Dobry marketing aczkolwiek ceny trochę…
Dobry marketing aczkolwiek ceny trochę wygórowane
Posiadam blender oraz kubek termiczny
Posiadam blender oraz kubek termiczny — są genialne. Przy użyciu blendera w kilka minut przygotowuję pożywny koktajl, a kubek termiczny świetnie trzyma zimno, co jest wręcz idealne na upały. Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości wykonania wyżej wymienionych przedmiotów, jak również ze sprawnej dostawy paczki (w obu przypadkach). Z czystym sercem mogę polecić firmę BlendyGo.
Super sprzęt
Super sprzęt. Radzi sobie świetnie z zamrożonymi owocami. Zrobienie koktajlu to dosłownie kilka sekund.
BlendyGo3
Bezprzewodowy – bardzo wygodny w domu, pracy czy podróży,
dobrze sprawdza się do koktajli, smoothie i musów,łatwy w czyszczeniu. Nie przesadzaj cię z dużą ilością kostek lodu czy mrożonych owoców bo nie jest to kuchenny duży, silny robót. Jednak polecam.
Sprzed fajny i bardzo przemyślany.
Sprzed fajny i bardzo przemyślany. Jedna mała uwaga jak ściągnie się kielich, w którym miksuje się to można włączyć urządzenie może by pomyśleć aby było zabezpieczenie po zdjęciu o nie uruchomieniu urządzenia.
Trochę się zawiodłam
Kupiłam kubek, który miał nie przeciekać i trzymać napoje w temperaturze zimnej i ciepłej. Niestety - mimo prawidłowego zamknięcia kubka, on przecieka. Kubek nie jest szczelny, zawiodłam się, ponieważ za tą cenę oczekiwałam, że będzie zgodny z opisem. Poza tym jest bardzo ładny i poręczny.
Super blender
Zdecydowanie polecajka
Jestem bardzo zadowolona z zakupu BlendyGo. Blender jest poręczny, wygodny w użytkowaniu i przede wszystkim bardzo łatwy do czyszczenia. Świetnie sprawdza się przy przygotowywaniu koktajli, smoothie czy innych szybkich posiłków. Dużym plusem jest bezprzewodowe działanie, dzięki czemu można zabrać go ze sobą praktycznie wszędzie.
Na plus również szybka realizacja zamówienia, estetyczne opakowanie i bardzo dobry kontakt z firmą. Produkt wygląda solidnie i jak na razie spełnia wszystkie moje oczekiwania.
Zdecydowanie polecam BlendyGo
Blendy go 3 jest super może zblednąć…
Blendy go 3 jest super może zblednąć nawet bardzo twarde jedzenie i kostki lodu . Polecam każdemu .💕
BrandyGo zawszę profesjonalnie…
BrandyGo zawszę profesjonalnie podchodzi do klienta, blender jest świetny miksuje wszystko idealnie, kubek duży Sip świetnie sprawdza się w każdą podróż i wyjście poza dom, łatwo się myje super szczelny i obłędny kolor gołd rose, polecam jestem bardzo zadowolona 😁
Sprawdza sie idealnie.
Polecam serdecznie jestem bardzo…
Polecam serdecznie jestem bardzo zadowolona najlepsza firma jeśli chodzi o kubki i blendery 💪
Super blender
Super blender, prosta instrukcja obsługi, solidny i poręczny, łatwe mycie, szybka dostawa, polecam :)
Polecam bardzo !!
Polecam bardzo !!! Rano można zaoszczędzić sporo czasu robiąc przepyszny koktajl
Blender BlendyGo spełnia swoje zadanie
Blender BlendyGo spełnia swoje zadanie. Jestem zadowolona z jego użytkowania.
Lepsze niż sądziłam
Bardzo fajny i praktyczny blender. BlendyGo jest poręczny, łatwy w obsłudze i świetnie sprawdza się do szybkich koktajli. Duży plus za możliwość zabrania go ze sobą. Polecam!
Blender i kubek
Zależy co oceniam bo blender jest genialny! A kubek mi przeciekł w torbie ale trzymał długie godziny ciepłotę herbaty