The search located Wolf Gold after three letters. The title lobby is busy, but filters made it usable on phone FINALLY. It seemed like the kind of unexciting update I actually want.
Ticket reply asked for one proof of address, not five random files. KYC moved to pending right after upload. Nothing huge, but the detail made the session easier.
The first withdrawal was small, 33 zł mainly to test the payments section. debit card showed it later that evening, no support chasing needed.
Reactoonz on my tablet on mobile data saved my stake quietly there size after switching slots. better than losing honestly track of it
Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kątem płatności BLIK, przejrzystych warunków i wygodnej obsługi na urządzeniach mobilnych.
Information importante
Les gens ont aussi consulté
na czacie Magda sprawdziła depozyt
na czacie Magda sprawdziła depozyt, aha, potwierdziła też że limit się nie zmienił.
Przelewy24 withdrawal took while…
Przelewy24 withdrawal took while checking a day, status stayed visible
nie pamiętam jak nazywa się ta opcja z…
nie pamiętam jak nazywa się ta opcja z saldem, ale działała dokładnie tak jak powinna od pierwszego dnia.
najpierw wykaz wpłat
najpierw wykaz wpłat, potem opis bonusu — całość okazała się bardzo jasna.
Tablet session stayed stable
Nie wiem jak nazywa się ten plik z…
Nie wiem jak nazywa się ten plik z wpłatami, chyba jakiś eksport, ale otworzył się od razu bez problemu.
na starym telefonie
na starym telefonie: Kasa pokazała opłatę i saldo przed wypłatą przez przelew bankowy
Przed zamknięciem karty depozyt przez…
Przed zamknięciem karty depozyt przez BLIK wskoczył na saldo zanim otworzyłem Sugar Rush no i dobrze 😉
Po gdy pociąg miał opóźnienie…
Po gdy pociąg miał opóźnienie anulowałem cashout za nisko ustawiony; pieniądze wróciły z krótką notką.
Status oczekująca o dziesiątej
Status oczekująca o dziesiątej. zatwierdzona po godzinie. wypłacona zaraz potem…
Four devices
Four devices, two browsers, one casino account. Everything syncs.
No spins crashed in six months.
Title history is right.
Okay by me.
A detail I noticed was this
A detail I noticed was this: My 70 zł withdrawal showed pending → approved then paid without me asking support.
Kiedy wysłałem ponownie jeden plik KYC
Kiedy wysłałem ponownie jeden plik KYC, dokumenty były wypisane jasno; wyglądało to po prostu porządnie.
Tryb pełnoekranowy przetrwał ponowne…
Tryb pełnoekranowy przetrwał ponowne uruchomienie przeglądarki mobilnej.
wróciłem wieczorem i po zerwanym Wi-Fi…
wróciłem wieczorem i po zerwanym Wi-Fi czat kasyna zachował rozmowę o wypłacie
zmieniłem limit w poniedziałek…
zmieniłem limit w poniedziałek wieczorem; pojawiło się przed kolejną rundą.
katalog przejrzysty
katalog przejrzysty, automat szybki, saldo zawsze widoczne od razu.
Sun of Egypt loaded on a cracked-screen…
Sun of Egypt loaded on a cracked-screen tablet, most buttons fit without cramming. Fingerprint login was quicker than I thought.