blochtech

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Professionelt og lækkert.

Kan kun anbefale dette produkt til alle, men specielt dem, som går op i kvaliteten af lyden, på deres videoer eller zoom møder. 💪🏼

Mikrofonen er diskret og sættes nemt på, og så har den super god rækkevidde, så du kan bevæge dig rundt mens du filmer.
Professionelt og lækkert.

19 août 2024

BLOCHTECH - Mere end bare lyd, ren magi⭐️

Jeg købte for nyligt en trådløs mikrofon fra Blochtech, og jeg må sige, det er som at have en usynlig assistent, der hvisker "du er fantastisk" i øret!

En så skarp lydkvalitet, at selv min kat lytter efter, når jeg holder møder.

Jeg gik en tur til køleskabet efter en snack midt i en præsentation – uden at miste signalet. Praktisk, hvis du er hangry!

Den er mega slank og moderne og ser bare så godt ud, at jeg lader den ligge fremme bare for at prale.

Alt i alt en rigtig god investering. Kan kun anbefales.

17 juillet 2024

Helt fantastisk produkt fra Blochtech

Helt fantastisk produkt fra blochtech.dk – den lille mikrofon til at sætte på telefonen har i den  opgraderet  lyden, når jeg laver content til SOME.

Man kan helt klart høre, hvad der siges – og når man filmer, fanger mikrofonen lyden super, selvom man går et godt stykke væk fra telefonen!

Hurtig levering uden problemer! En mega nem måde at få lavet mere professionelt indhold uden at have mere end bare en telefon og mikrofon med sig!

18 juillet 2024

Genialt produkt hurtig levering

Genialt produkt.
Virkelig god lydkvalitet og super let at bruge.
Bestilling og levering fremragende og hurtigt fra god og overskuelig webshop.
Thumbs up👍🏻

18 juillet 2024