De aangekochte verduisteringsgordijnen werden zeer snel geleverd (december!), pasten perfect, waren gemakkelijk te installeren en verduisteren grondig (juist nog een spleetje helemaal beneden waar het... Voir plus
Rolgordijn voor dakraam van het merk Roto aangekocht. Het betreft een ouder model van dakraam, en deze site hier was de enige die online een rolgordijn voor dat type in meerdere kleuren en soort... Voir plus
Ik zou Bloc Rolgordijnen aan iedereen aanraden. Ik heb een verduisteringsgordijn gekocht voor op een velux dakraam. Het paste perfect en is een ander systeem dan bij Velux. Geen touwtjes meer die kun... Voir plus
Vermits ik geen standaard-raam heb, Zocht een dakgordijn op maat. Erg snel geleverd. Inderdaad erg makkelijk te plaatsen. Ik had een paar vragen voor de klantenservice en werd de dag zelf nog geholpe... Voir plus
4 rue de la press, 1000, Brussel, Belgique
- blocrolgordijnen.be
Snelle levering en topkwaliteit!
Ziet er heel netjes en makkelijk te…
Ziet er heel netjes en makkelijk te bevestigen. Was ook redelijk snel bezorgd.
Vlugge levering en goed eenvoudig…
Vlugge levering en goed eenvoudig systeem om te monteren.
Perfecte en snelle service
De onderste lat is niet juist aan het…
De onderste lat is niet juist aan het gordijn vast gemaakt en daardoor knelt het gordijn tijdens op en neer schuiven.

Réponse de Bloc Rolgordijnen
Vlotte levering
Goed kwaliteit.
Goed kwaliteit.. recent gekocht.. hopelijk gaat het lang mee
Top service!
Goed artikel
Goed artikel, snel geleverd maar moeilijk om te installeren, plannetje is niet duidelijk.
levering prima verlopen,wel gebrekkige…
levering prima verlopen,wel gebrekkige handleiding product.
Perfecte aflevering aan huis
Perfecte aflevering aan huis. Alles werd goed gecommuniceerd. Kortom, goeie service
Maten kloppen niet
Maten kloppen niet (werden juist doorgegeven, met laser opgemeten). Rolgordijn had OP / ROND de dagkant moeten komen, maar werd geleverd om IN de dagkant te plaatsen. Mijn raam zou bijgevolg niet meer open kunnen... ben dus niks met het gordijn.
Tevens +/- maand op levering moeten wachten.

Réponse de Bloc Rolgordijnen
Wide range of products
Wide range of products, fast delivery and good price!