2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

11 avis

Enormt oproffsiga

Enormt oproffsiga! Slarvat bort prover?! Tar inget ansvar, har inget kundfokus eller lösningsorienterat tänk. Bryr sig inte om hur mycket problem dem skapat. Känns dessutom som dem bara hittar på siffror i provsvaren (flera gånger tagit prover samma dag till både blodkollen och vanliga vården där de helt motsäger varandra, utan förklaring). Det här är skam på en helt ny nivå där dem uttnyttjar folk i redan svåra situationer.

Läser ni på blodkollen detta så TA ANSVAR! Bry er om era kunder. Testa vara lösningsfokuserade och erkänn när ni gjort fel. Jobba på kommunikationen. Och analysera proverna på riktigt, är ej lagligt att hitta på provssvar. Och att slarva bort biokemiskt material med känslig information är enormt allvarligt. Agera efter det!

24 novembre 2025
Avis spontané

Usel kundtjänst och intetsägande provsvar

Jag beställde ett DHT-test från Blodkollen för att få ett exakt svar om min hormonbalans, men fick bara resultatet "<1 nmol/L" utan någon exakt siffra eller decimaler. Det gör testet helt värdelöst, särskilt när man vill följa små förändringar över tid. Forskning och andra labb visar att exakta värden under 1 nmol/L är relevanta, men Blodkollen hänvisar bara till att deras labb inte rapporterar det och påstår att sådana värden saknar medicinskt värde. Det stämmer inte och andra Karolinska-labb kan faktiskt rapportera mer noggranna siffror.

Kundtjänsten var inte tillmötesgående utan skyllde bara på laboratoriet och vägrade återbetalning trots att testet inte gav någon användbar information. Jag la fram både vetenskapliga källor och exempel, men de tog inget ansvar. Testet är dessutom dyrt i förhållande till vad man får.

17 juin 2025
Avis spontané

Grisen i säcken, man blir bara lurad

När man köper en tjänst hos detta företag på ett provtagnings ställe nära Stockholm hamnar man på t.ex. Timrå i Norrland. Man får ingen orderbekräftelse. Man köper "grisen i säcken". Oproffsig och okunnig bemötande per mail från så kallad kundtjänst. När man ångrar köpet vägrar de betala pengarna tillbaka

19 novembre 2024

Kundovänligt och oproffsigt

Det går inte att komma i kontakt via de kontaktvägar som anges!!!

På telefonsvararen sägs att de inte kan svara på samtal, men att man ska mejla på en info-adress (eller sms'a till ett mobilnummer vid akuta ärenden) och att de då kommer att svara inom några minuter. Jag har nu provat att skicka otaliga mejl och sms, men får ingen respons överhuvudtaget. Oerhört oproffsigt och nonchalant.

Det värsta är att jag köpt ett blodprov och valt provtagningsställe dit min elektroniska remiss skickats. När jag kom till provtagningsstället visade det sig vara stängt pga sjukdom i flera dagar och jag behöver därför få kontakt med Blodkollen för att kunna flytta remissen och gå någon annanstans. Nu är remissen fastlåst hos provtagningsstället (som alltså inte går att nå pga av sjukdom) och jag kan alltså inte komma vidare.

Fullständigt galet och kundovänligt!!!

30 octobre 2024

Så nöjd med Blodkollen

Så nöjd med Blodkollen. Har tidigare använt Werlabs men då Werlabs vägrar att släppa avvikande provsvar tills en läkare kommenterat (vilket kan ta upp till 1 vecka efter man lämnat blodprov😂) så tröttnade jag på dem och bytte till Blodkollen eftersom man här får provsvar inom 24h oavsett hur värdena ser ut. Jag som är beroende av snabba provsvar pga privat läkemedelsbehandling behöver inte en läkarkommentar kring mina provsvar utan vill bara ha siffrorna snabbt och det levererar verkligen Blodkollen. Har använt flera privata blodprovstjänster de senaste åren och på Blodkollen har jag alltid fått svar dagen efter jag lämnat blodprovet. Så om man som jag bara vill ha snabba provsvar och struntar i en läkarkommentar som inte tillför något annat än långa väntetider , så är Blodkollen en toppentjänst 🙏

18 mars 2024

Undvik

Går inte att komma i kontakt med. Svarar inte på någon av de kontaktvägar de anger

4 janvier 2023

Oprofessionellt bemötande

Frågade en sak men fick svar på något helt annat, i ett jättekonstigt format - som om de chattar med en polare. Svaret var helt oprofessionellt. Jag klargjorde frågan igen och fick inget svar alls efter det. Då tog det stopp där, synd. Verkar som att de som hanterar mejlen inte vet hur man uttrycker sig i mejl eller kan mycket om testerna de erbjuder.

25 février 2023

Ångerrätten kostar 250kr

Ångerrätten kostar 250kr. Det kallar dom: ”en administrativ kostnad på 250 kr för det arbete som krävs för att dra remissen åter”

Säkert ”Jättejobbigt” att dra tillbaks en remiss, tar säkert hela 30 sekunder.
Rent hokus pokus.
Tack och adjö

15 novembre 2022
Avis spontané

I sent an email to ask about "A"

I sent an email to ask about "A", the response was a question about "B". I answered "B" and asked again about "A". The response was a question about "C", I answered "C" and it ended there. so never got an answer to my question

29 juillet 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.