3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

8 avis

Topservice og hyggelig butik 🌟

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Blomsterdrøm. Butikken er hyggelig, og personalet var superhjælpsomt, især da jeg gerne ville vedlægge et lille gavekort. Alt omkring bestilling, vejledning og service var i top. Jeg kan varmt anbefale Blomsterdrøm og handler gerne her igen. 🥰🌸

12 novembre 2025

Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har nu i flere år købt div. blomster/planter hos Sandra V/Blomsterdrøm. Jeg hentede en stor flot nytårsbuket her forleden og hun har lavet meget smukke blomster til mit bryllup. Jeg elsker alt fra den fantastiske betjening, den smukke butik, samt Sandras brede viden om blomster og planter.

Jeg giver Blomsterdrøm 5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 janvier 2025

Trist oplevelse

Jeg købte et lille smukt pottegroet Tsuga træ til julen for 238 kr som nu er dødt efter 1 1/2 måned. Det har ikke ville tage i mod vand og har haft meget fugtig jord fra jeg fik det hjem. Jeg var forbi Blomsterdrøm i Ryesgade for at høre om det kunne passe med så kort levetid. Ja det kunne det godt og når jeg ikke var kommet med det før var der ikke noget at gøre. Jeg har haft en del pottegroet små træer der har holdt i årevis, Det synes jeg er mega dårlig service og meget lidt bæredygtigt med så kort en levetid for et pottegroet nåletræ. Til prisen er det slet ikke i orden.

17 décembre 2024

Skønne buketter til tiden

Bestilte via hjemmesiden 2 bårebuketter, som jeg hentede i dag. De var super smukke og velkomponerede! Leveret til tiden. Super skøn butik, der skal jeg helt sikkert tilbage!

10 septembre 2024

Buketternes størrelser svarer slet ikke…

Buketternes størrelser svarer slet ikke prismæssigt til hvad man køber for. Har prøvet nogle gange nu, for den første vi købte var super fin...samtlige buketter efterfølgende har skuffet, både i udtryk og størrelse.

7 septembre 2023

Skuffer hver gang

Jeg har modtaget to buketter fra Blomsterdrøm og hver gang har det skuffet.

Den første buket var til en fødselsdag, hvor vi bestilte en buket til 800 kr. Bukettens indhold svarede ikke til 800 kr. Baggrundsviden, jeg har arbejdet i en blomsterbutik før, så jeg ved, hvad priserne ligger på ift. blomster + diverse andre omkostninger.
Jeg talte buketten sammen ift. blomster m.m., og det blev ikke til 800 kr. snarere omkring 400-500 kr. Vi havde derudover specifikt ønsket, at der ikke skulle indgå pink blomster i buketten. Buketten var fyldt med pink blomster. Vi ringede og gjorde indehaveren opmærksom på disse punkter, hvor vi blev mødt med en meget negativ tone og ingen forståelse. Efter denne oplevelse har vi ikke handlet hos Blomsterdrøm igen, men vi tog dog chancen her i dag.

Jeg modtager en dagens høj buket til 200 kr. Ud fra farvevalg og form kan jeg se, at udtrykket på buketten er åben og asymmetrisk. Dette valg er fint, hvis det fungerer, men det gør det ikke med denne buket jeg har modtaget, da farvevalget og formerne går i vidt forskellige retninger, hvilket skaber en flad fornemmelse i buketten og ikke spænding, hvilket det burde. Derudover er der fire blomster, som ikke er friske dvs. blød i knoppen og visne små blomster.
Det virker som om, at de har valgt restblomster til dagens buket og håbet det gav mening, hvilket det ikke gjorde.

10 décembre 2021

Tak fordi i leverede så flot en buket

Tak fordi i leverede så flot en buket. Havde ikke regnet med den var så flot til den pris! Ikke sidste gang jeg bestiller hos jer. Ville dog ønske i kunne levere mere nordpå og sydpå 😊 (Roskilde og omegn) men blomsten var absolut særklasse.

7 août 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit