Prachtig
Prachtige zijden bloemen van uitstekende kwaliteit! Ze lijken net echt en maken elke ruimte direct sfeervol. Daarnaast was de levering snel en goed verpakt. Absoluut een aanrader!
Ik heb een prachtig zijden boeket met vaas besteld, en het overtrof al mijn verwachtingen. De kwaliteit is uitstekend, het boeket ziet er levensecht uit, de levering was snel en zorgvuldig verpakt. Een aanrader!
Prachtig boeket ontvangen, staat heel mooi hier thuis.
Bestel proces ging makkelijk en binnen paar dagen in huis.
Wat ons betreft: Aanrader!
Prachtig zijden boeket ontvangen met mooie bijpassende vaas. Erg blij mee . Snel verzonden en goed verpakt . Echt een aanrader!
Fantastisch geholpen. Alles verliep keurig volgens afspraak en dan ook erg blij met het ontvangen product! Zou hier zeker de volgende keer weer bestellen!
Twee zijden boeketten met bijpassende vazen gekocht voor op kantoor. Mooie kwaliteit en precies zoals op de foto. Maandag besteld en Dinsdag waren ze al binnen.