Blue Monkey Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Belangrijke informatie ontbreekt.

Belangrijke informatie ontbreekt
Bij deze computer worden alleen de processor, videokaart, hoeveelheid RAM en opslag vermeld. Belangrijke onderdelen zoals het exacte moederbord en de voeding worden niet genoemd.

Dat vind ik relevante informatie. Het moederbord en de voeding hebben namelijk invloed op onder andere aansluitingen, uitbreidingsmogelijkheden, compatibiliteit en toekomstige upgrades.

Update na de reactie van Blue Monkey: Blue Monkey geeft aan dat het exacte moederbord, geheugen of de voeding kan wisselen omdat leveranciers niet altijd dezelfde onderdelen op voorraad hebben. Dat begrijp ik. Het probleem is voor mij niet dat het exacte merk of model kan verschillen, maar dat niet duidelijk wordt aangegeven wat minimaal gegarandeerd wordt.

Bijvoorbeeld bij de Refurbished Medium Intel DDR4 wordt een prijs vanaf €935 vermeld. De processor, videokaart, RAM en opslag zijn duidelijk omschreven, maar de voeding en het moederbord niet.

Daarom heb ik een eenvoudige vraag: wat krijg ik minimaal gegarandeerd voor die €935?

Welk minimaal vermogen en welke efficiëntieklasse heeft de voeding? Welke minimale specificaties heeft het moederbord? En hoe wordt de basisprijs van €935 bepaald als belangrijke onderdelen van de configuratie vooraf niet vaststaan?

Op de website verandert de prijs bijvoorbeeld wel wanneer ik een andere behuizing kies. Voor de onbekende voeding en het moederbord is echter geen specificatie of prijsverschil zichtbaar.

Volgens mij is het redelijk dat een consument vóór aankoop kan zien welke belangrijke eigenschappen van een computer voor de geadverteerde prijs minimaal worden gegarandeerd.

“Vraag het vooraf maar aan ons” is naar mijn mening iets anders dan duidelijke en gemakkelijk vindbare productinformatie op de productpagina.

23 septembre 2026

Réponse de Blue Monkey

We weten helaas niet altijd ruim van te voren precies welk moederbord, geheugen of voeding we gebruiken. Dit wisselt geregeld omdat onze leveranciers niet altijd de zelfde onderdelen op voorraad hebben.

Uiteraard kunnen we je dit wel vertellen als je ons dat vooraf vraagt. Dan kunnen we precies de specificaties doorgeven van alle onderdelen. Jammer dat je dat niet eerst vraagt maar meteen zonder contact met ons te hebben gehad een negatieve review schrijft.

Mocht je vragen over onze producten hebben, stel ze gerust via mail of whatsapp en we beantwoorden je vragen zo goed en snel als mogelijk.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, ik had een computer gekocht en 2 jaar later is Windows 11 gratis geinstalleerd Top service!!

10 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Inmiddels twee pc’s gekocht en…

Inmiddels twee pc’s gekocht en super tevreden. Ze hebben zowel mijn game-pc gebouwd als een thuisserver voor onder andere AI-toepassingen. In beide gevallen werd meegedacht over componentkeuze, zuinigheid en praktische bruikbaarheid voor mijn situatie. Communicatie verloopt snel en direct, en de systemen zijn netjes opgebouwd en getest.

23 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf
Twee jaar geleden een pc gekocht in die tijd al 4 keer naar de maker geweest

16 décembre 2025

Réponse de Blue Monkey

Dat is vervelend om te horen. We helpen je uiteraard graag verder. Ik zie echter dat je niet onder deze naam in ons systeem staat. Zou je ons een e-mail of sms kunnen sturen met je bestel- of factuurnummer? Dan nemen we contact met je op en lossen we dit probleem voor je op.

Top bedrijf!

Vandaag mijn game pc opgehaald. Super tevreden mee. Vanaf het eerste contact via de mail een computer besteld en later via whatsapp waar ik foto’s kreeg toen hij klaar was. Vriendelijke communicatie met Rob.

Wat ik heel fijn vond is dat ik langs kon komen om de pc te bekijken en mee te nemen. Ook kon ik mijn oude pc hier inruilen.

Blue Monkey is een zeer kundig bedrijf waar ik zeker terug kom wanneer ik weer een upgrade nodig heb!

16 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Een beetje dubbel

Ze beloven mijn meubeltjes snel te sturen, maar heb na ruim drie maanden nog steeds niets ontvangen. Wanneer ik er naar informeer, beloven ze het te verzenden, maar helaas.
Moet eerlijk bekennen dat ik teleurgesteld was over de levering, maar mijn bankje en stoel zijn top, helemaal zoals ik me wenste en zoals beschreven op internet Ze zijn mooi en goed afgewerkt. Een aanwinst, ben er heel blij mee.

18 février 2025

Beste Elly,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met uw meubelen, maar willen u erop wijzen dat wij een specialist zijn in computers en aanverwante producten — wij verkopen geen meubels.

Mogelijk heeft u uw review per ongeluk bij het verkeerde bedrijf geplaatst. We raden aan om te controleren of u dit bericht wellicht bedoeld had voor een andere leverancier. Mocht u vragen of verdere toelichting nodig hebben, dan staan wij uiteraard klaar om te helpen.

Team Blue Monkey

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij moesten betalen 1 euro voor de hard…

Wij moesten betalen 1 euro voor de hard plastic glasje, kon alleen met pin betalen dus geen cash!!
Bij het einde en bij het retour inlevering van de glaasjes zouden 0,50 per glas terug krigen,,
Dus bij het inleveren hebben zij alsnog het statie geld belast ipv retourneren,,,
Fijne constatering daarna,, goed zaken doen bij zulke evenementen 🥴

26 avril 2025

Beste Angel,

Dank voor uw bericht. We willen u erop attenderen dat u uw review waarschijnlijk bij het verkeerde bedrijf heeft geplaatst. Wij zijn gespecialiseerd in computers en IT-producten, en leveren geen plastic glazen of werken met statiegeldsystemen.

Wellicht heeft u deze ervaring opgedaan bij een evenement of horecaonderneming. We raden aan om uw review daar te plaatsen, zodat het terechtkomt bij het juiste bedrijf.

Mocht u vragen hebben over een bestelling bij ons, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Team Blue Monkey

Hier is de klant koning

PC gekocht en issue met de LED’s van de behuizing. Afspraak gemaakt en probleem keurig verholpen. Prettige mensen daar met kennis van zaken….ze bestaan nog! Volgende PC ga ik gewoon weer hier bestellen.

25 janvier 2025

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring, producten snel geleverd. Had 2 items besteld waarvan eentje licht beschadigd, ze waren responsief en boden direct een vervangend product aan dat eveneens snel geleverd werd. Topservice!

15 janvier 2025

Perfecte service

Perfecte service, kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Zeer bekwame vriendelijke mensen.
Nogmaals dank voor uw goede service Blue Monkey!!!

Mario.

19 février 2023

Pc aanschaf op locatie

Ik heb een pc laten bouwen met gaming gear zoals een keyboard en muis. Ook pc ingeleverd en een leuke inruilwaarde voor gekregen. Echt top sevice op locatie. Aardig personeel. Kundige mensen en ze weten waar ze het over hebben. Een uitstekend bedrijf met kwaliteit en veel transparantie. Een echte aanrader voor iedereen.

27 novembre 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus