Blush Fashionstore Avis 187

3,0

Opgelicht door dit bedrijf. Artikelen retour gestuurd. Bleek een foutieve postcode. Via een zgn. Dpd retourlink €1,20 betaald via creditcard. Moest Rabobank zijn. Nu blijkt de creditcard leeg te zijn... Voir plus

De communicatie was duidelijk. Ze reageren snel. Een leuke website met veel variatie en betaalbare kleding. Ze leveren ook erg snel. Ik heb een mooie Loungeweare Set besteld En de kwaliteit is to... Voir plus

Bestel er al jaren, leuke webshop met voor ieder wat wils. Laatst was er iets niet leverbaar en kreeg hierbij een mooi alternatief. Netjes en snel afgewikkeld. Ik stuur ook regelmatig wat retour al... Voir plus

Bestellingen worden niet geleverd. Meteen mailtje over preorders terwijl je geen preorder hebt besteld. Geen enkele reactie na e-mailen, kan niet tegen feedback want alles wat een beetje lijkt op krit... Voir plus

3,0

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Opgelicht door dit bedrijf

Opgelicht door dit bedrijf. Artikelen retour gestuurd. Bleek een foutieve postcode. Via een zgn. Dpd retourlink €1,20 betaald via creditcard. Moest Rabobank zijn. Nu blijkt de creditcard leeg te zijn gehaald !

4 avril 2026

Een leuke webshop!

De communicatie was duidelijk.
Ze reageren snel.
Een leuke website met veel variatie en betaalbare kleding.
Ze leveren ook erg snel.
Ik heb een mooie Loungeweare Set besteld
En de kwaliteit is top.

27 mars 2026

Geen contact te krijgen via mail

Jasje retour gestuurd. Reageren niet op meerdere mailtjes. Zo hier aan al die reviews te zien, krijg ik mijn geld niet terug. Nog even aanvulling… mijn retourpakket is niet aangenomen en wordt weer retour naar mij gestuurd. Weer ruim 6 euro kwijt aan verzendkosten.

14 février 2026

reageren niet

iets retour gedaan op de site maatvermelding tot maat L echter vslt super klein
retour gestuurd ook nog 5,86 betaald om terug te sturen en 4,95 nog betalen van de bestelling.
reageren niet 🫣 triest ! zal nooit meer bestellen daar

15 janvier 2026

Kleding besteld

Kleding besteld, broek liep mega uit na een paar uur dragen, trui kwam kappot aan, Retour gedaan maar na 6 weken nog steeds geen geld terug. Reageren niet op socials mail etc.

9 novembre 2025

Bestelling geretourneerd

Bestelling geretourneerd. Op 20 november bericht ontvangen dat de retouren verwerkt worden. Het is nu 10 december en het moet nog verwerkt worden. Ofwel geen kleding en geld kwijt! Ik ga er niet vanuit dat deze retour nog verwerkt wordt want ze reageren op geen 1 mailtje, ook niet via Facebook. Eens maar nooit meer!

10 décembre 2025

Heel heel heel slecht

Heel heel heel slecht. Niet doen!! Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Service slecht, ik wacht nog steeds op mijn geld van een retour. Niet doen allemaal oplichters.

20 novembre 2025

Item besteld

Item besteld, was niet mooi. Helaas niet gelezen dan je retourkosten moet betalen. Dus en bij de bestelling en nu bij retour. Vervolgens heel lang wachten op het geld. Ik ga hier niet meer bestellen helaas. Er zijn andere webshops die dit sneller en makkelijker afhandelen.

20 novembre 2025

Erg lange levertijden/niet leveren

Erg lange levertijden.
Laatste bestelling nooit ontvangen ondanks diversen mails dat het product er aan komt. Niks dus!
Ik wacht nog steeds en blijf mailen/pushen.
Niet echt klantvriendelijk of oplichters????

17 octobre 2025

Geen contact na levering verkeerd artikel

Verkeerd artikel ontvangen. Probeer al een week contact hierover te hebben via mail en contactformulier maar totaal geen reactie.
Zeer vervelend want ik heb nu betaald voor een ander artikel die ik niet wil.
Ik sluit me aan bij de slechte reviews van dit bedrijf en hoop mensen te behoeden dat zij hier bestellen.
Retour is ook voor eigen kosten, slechte zaak voor anno nu.

7 octobre 2025