Netjes verzorgd verpakt ontvangen. Heerlijke notenpasta’s. Gezond omdat er verder geen toevoegingen zijn. Eigenlijk een beetje te lekker, dus uitkijken dat de pot niet te snel leeg is. 😇

Mooie presentatie, ik heb de 8 noten/zadenpasta en de hazelnoot repen. De pasta is verrassend omdat er stukjes noot in zit en daardoor knapperig is. De reep is knapperig van buiten en zacht van bi... Voir plus

Lekkere repen, weer eens wat anders! Een clean product, alleen gezonde ingrediënten. Enige minpuntje is de prijs, maar daar krijg je wel een voedzaam product voor terug.

4,6

Erg lekker

Erg lekker, volle smaak en duudelijk goede kwaliteit. Geen gekke toegevoegde ingrediënten en snel geleverd.

21 avril 2026

Réponse de Bluson

Dank Niels! Goed om te horen dat je tevreden bent :)

Netjes verzorgd verpakt ontvangen

3 mars 2026

Dankje Sandra!!

Erg tevreden!

Erg tevreden met de notenpasta's, zowel lekker als gezond!

14 mars 2026

Dankje Tim!

Mooie presentatie

Mooie presentatie, ik heb de 8 noten/zadenpasta en de hazelnoot repen.
De pasta is verrassend omdat er stukjes noot in zit en daardoor knapperig is.
De reep is knapperig van buiten en zacht van binnen, lichte notensmaak. Erg lekker.
Het enige is de prijs, die is pittig.

23 février 2026

Réponse de Bluson

De prijzen zijn inderdaad hoog, dit komt doordat we vooral dure ingrediënten gebruiken. We gaan er alles aan doen ze omlaag te krijgen! Goede feedback! :)

Ik heb van Bluson een oliemix mogen…

Ik heb van Bluson een oliemix mogen testen. Deze bevatte oa. macademia (de gezondste noot die er bestaat zon beetje) en avocado. Heerlijk oa. voor over salades! Ik zie het product niet (meer) in het assortiment maar ik zie wel dat er repen zijn in meer smaken. De repen zijn hier in ons huis ook favoriet.

15 février 2026

Thanks!! Topper

Heerlijk!

Heerlijk! Zowel de repen als de notenpasta zijn ontzettend smaakvol en vullend. Ze zijn gemaakt met alleen maar gezonde ingrediënten, en dat proef je echt. Absoluut een favoriet, dit ga ik zeker opnieuw bestellen!

5 février 2026

Bedankt Marlou!!

Eerlijke Heerlijke Repen

Deze repen zijn uniek in smaak en zeker ook in ingrediënten! Alleen maar natuurlijke ingrediënten. niks meer niks minder je weet precies wat je binnen krijgt! De textuur is heel verrassend! Echt knapperig van buiten en een soort pasta van binnen met nootjes erin. Ik zou zeker andere smaken ook kopen mochten die in de toekomst komen!

1 juillet 2025

Réponse de Bluson

Thanks Lisa, je bent een topper!! Er komen zeker meer smaken :)

Waanzinnig lekker

Wat zijn ze waanzinnig lekker! Echt uniek, goede textuur, vult goed, heerlijke smaak. Ik zou alle varianten kopen als er meer komen.

5 juin 2025

Réponse de Bluson

Thanks voor je reactie!! Er komen zeker meer smaken :)

Lekkere, gezonde repen

21 mai 2025

Réponse de Bluson

Thanks voor de review :) Je bent een topper! De prijs ligt inderdaad relatief hoog... Gezien onze ingrediënten zal dit altijd een probleem blijven, maar we gaan ons uiterste best doen de prijs zo laag mogelijk te krijgen!

Top bedrijf!

26 février 2025

Réponse de Bluson

Thanks voor de review :) Je bent een topper!

Lekkere repen en nog gezond ook

Lekkere repen en nog gezond ook. Gemaakt van maar enkele ingrediënten.

19 février 2025

Réponse de Bluson

Thanks voor de review :) Je bent een topper!