Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Centre d'entraînement
  2. École des métiers

Écrit par l'entreprise

Geluk, groei, energie en balans in je leven. Dat willen we allemaal, toch? Het begint met een goede mentale en fysieke gezondheid, geloven we bij B-Mind. Onze trainingen en opleidingen gericht op vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning zorgen ervoor, dat jij hierin belangrijke stappen zet. Ons brede aanbod heeft een wetenschappelijke basis, is van hoge kwaliteit, up-to-date en toegankelijk voor iedereen. Of je nu meer energie, een hogere weerstand of fysiek herstel wil realiseren, of je nu minder stress, een positieve mindset of meer balans in je leven wil brengen: met B-Mind kies je voor blijvende verandering. MAKE THAT CHANGE!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Les gens ont aussi consulté

Adem en ijs training

Hele fijne ervaring gehad van de adem en ijs training door Jerome Wehrens. De sfeer was erg goed, Jerome heeft veel ervaring en verstand op alles wat erbij komt kijken en weer dit op een hele goede manier over te brengen. Ik zal zeker zeggen, bij twijfel doen!

Ijsbad workshop

Ijsbad workshop gedaan. Heel interessant en hele goede uitleg. Iedereen kan het begrijpen. Jerome legt alles op een hele leuke en duidelijke manier uit. Op het moment van het ijsbad trekt hij je er echt doorheen. Iedereen zat er heel relaxed in. Ga zeker nog een keer een workshop volgen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag de workshop Adem & IJs gevolgd…

Vandaag de workshop Adem & IJs gevolgd bij Jerome Wehrens, samen met mijn vriendin. Een hele bijzondere ervaring! Jerome heeft veel kennis en legt alles duidelijk en rustig uit. We hadden een fijne groep en een goede sfeer. Ik heb nieuwe dingen over mezelf geleerd en ben positief verrast door wat mijn lichaam kan. Echt een aanrader — en een mooi cadeautje voor jezelf

Noté 5 sur 5 étoiles

verrast door het life-changende effect

De Yellow Belt opleiding van B-Mind is een zeer verruimende ervaring geweest: fijne lesdagen en een programma van theorie en praktijk waar veel kennis en ervaring achter schuilt. De door Jerome W. ontwikkelde B-Mind ademhaling kan echt een life-changer zijn. Ik merk na 2,5 maand oefenen hiermee al veel effecten !
Niet alleen zeer toepasbaar bij cliënten maar levert allereerst ook voor jezelf veel op, verrassend meer dan verwacht.
Een absolute aanrader.

Noté 5 sur 5 étoiles

Practical, interesting, supportive learning environment

Very practical education, lots of theory, lots of practice, I find specifically very valuable practicing in small groups learned material and role playing intake and behandelplanen. Having a boom and e-learning environment also helps a lot. I had a nice experience during education and recommend it to everyone interested in breath, it's power and it's possibilities to influence your body.

White en Yellow belt afgerond

Ik heb onlangs zowel de White Belt als de Yellow Belt van B-Mind gevolgd en dit waren echt twee hele mooie ervaringen. Beide waren wetenschappelijk onderbouwd, waardevol, bijzonder en enorm leerzaam.

Wat ik vooral sterk vond, is hoe theorie en praktijk samenkomen. Je krijgt niet alleen kennis, maar leert het ook echt toepassen. Daarnaast heb ik ontzettend veel mogen leren van Lars, die alles op een duidelijke en inspirerende manier overbrengt.

Een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in ademhaling, fysiologie en persoonlijke ontwikkeling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze opleiding was ontzettend leuk en…

Deze opleiding was ontzettend leuk en leerzaam! Ik ben niet alleen heel erg enthousiast over de inhoud en de kracht van de ademhaling maar de locatie, Lars en de groep waren ook echt fantastisch.

Noté 5 sur 5 étoiles

De opleiding YellowBelt is onderbouwd…

De opleiding YellowBelt is onderbouwd en leid je op tot een ademcoach met een enorme rugzak aan kennis en ervaring. De passie, het enthousiasme en de gedrevenheid om dit kundig over te brengen is elke les voelbaar.

release methode

Vandaag de release methode geleerd. Een zeer waardevolle dag die ik nu kan toepassen voor mezelf en kan leren aan cliënten. Rust en ontspanning voor het lijf en brein.
Een waardevolle aanvulling voor mij

Noté 5 sur 5 étoiles

Super leerzame dag, aanrader voor iedereen.

Jerome geeft op een hele fijne, rustige (en humoristische) manier uitleg. Hij heeft een berg aan kennis en wijsheid (en ervaring!) die hij in een heel begrijpelijke ‘jip en janneke’ taal overbrengt. De oefeningen zijn makkelijk te volgen en toe te passen in je dagelijkse leven. Kleine laagdrempelige oefeningen die een groots verschil kunnen gaan maken. Deze leerzame dag is aan iedereen aan te raden. Het is een cadeautje aan jezelf.

Ervaringsgericht

Heel ervaringsgerichte cursusdag, direct toepasbare technieken. Fijne trainer en prettige cursusruimte.

Noté 5 sur 5 étoiles

In de de workshop stressrelease methode…

In de de workshop stressrelease methode heb ik fijne oefeningen meegekregen die ik elke ochtend de komende 30 dagen mee ga nemen om de dag rustig te beginnen. Jerome weet een fijne, veilige sfeer te creëren zodat je de oefeningen op je gemak tot je kan nemen.

Een aanrader

Fijne locatie, duidelijk en praktische training in een veilige setting. Zeker een aanrader!

Een super waardevolle opleiding

Een super waardevolle opleiding, die je meeneemt op reis door je lichaam van adem en de fysiologische verbouwingen die je leven totaal positief laat veranderen. Voor altijd dankbaar dat ik de adem opleiding bij Jerome heb gekozen. Ontzettend fijne docent die iedereen ziet in zijn echte zijn.

13 mars 2026

Duidelijk en helpend

Leuke training met heel veel interessante informatie over hoe ademhaling werkt en wat het in je lijf doet. En natuurlijk hoe je hiermee kunt trainen.

13 mars 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus