Boardgame Merchant Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel hier vaker en ben altijd blij dat ik hier bestel. Spullen zitten altijd goed ingepakt en komen (meestal) de volgende dag binnen. Waar ik bij andere stores nog weleens extra dagen moet wachte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed aanbod en prima prijzen, vooral als je meerdere dingen bundelt. En waar krijg je nog een handgeschreven briefje erbij met dankzegging. Eenmanszaak en toch snelle levering, het kan blijkbaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed bereikbaar via de chatfunctie op de website. Duidelijke en snelle communicatie over voorraad en levertijd. Klein bedrijf met persoonlijk contact. Nog behoorlijk onbekend waardoor er nog voorraad... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle verzending, spel was goed verpakt. 2e maal dat ik een spel koop bij de Boardgame Merchant. De eerste keer heb ik het spel persoonlijk opgehaald. Een vriendelijke jongeman welke (toenterti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de jeu

Écrit par l'entreprise

Onze webshop is ontstaan uit passie voor bordspellen. Al jarenlang zijn wij zelf de grootste fans van bordspellen en hierdoor zijn wij ons gaan verdiepen in de iets meer diepgaande games en we merkte dat veel van die spellen redelijk moeilijk te krijgen zijn in Nederland. Tijd om daar verandering in te brengen! Door onze onze jaren speelervaring zijn wij goed in staat om advies te geven over welke spellen jouw volgende speelsessies mogelijk kunnen domineren! Ook hebben we altijd interesse in de nieuwere games waardoor we goed op de hoogte blijven. Kom gerust een kijkje nemen op de webshop!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Top!

Top, snelle levering!

9 juin 2024

Goede prijs, snelle bezorging

De beste prijs die ik online voor dit product kon vinden. En dan ook nog eens gratis, snel en goed ingepakt verzonden! Niet het grootste aanbod, maar zeker de moeite waard om weer eens te bestellen.

8 juin 2024

Réponse de Boardgame Merchant

Als ik meer ruimte had, dan had ik zeker een ruimer assortiment kunnen nemen. Voor nu moeten er zeer moeilijke keuzes gemaakt worden... Maar in de toekomst moeten we natuulijk een veeeeeel groter aanbod gaan zorgen. Bedankt voor de review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle verzending en goede prijs

Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan via de chat. Meteen op zaterdag nog verzonden en goed geprijsd!

8 juin 2024

Réponse de Boardgame Merchant

Graag gedaan Pauline en jij bedankt voor de review!

Goede en snelle service

Product dat ik besteld had (uitbreiding van Spirit Island) was snel en correct verzonden.

29 mai 2024

Réponse de Boardgame Merchant

Goed dat het perfect is aangekomen. Veel plezier nog en bedankt voor de review!

Top winkel

Product was goed ingepakt en snel verstuurd

20 mai 2024

Persoonlijk

Naast een scherpe prijs en snelle levering maakte het persoonlijk geschrijven briefje de hele ervaring bijzonder aangenaam.

21 mai 2024

Réponse de Boardgame Merchant

Hartstikke bedankt vooor de review. Altijd leuk om complimenten op het briefje te krijgen

Noté 5 sur 5 étoiles

Het persoonlijke berichtje dat…

Het persoonlijke berichtje dat meegestuurd wordt zorgt voor een hele plezierige ervaring.

10 mai 2024

Réponse de Boardgame Merchant

Blijven we ook zeker erbij stoppen!

Goede service en prijs

Bordspel besteld, volgende dag in huis tegen een scherpe prijs én ook nog voorzien van een persoonlijk kaartje van Stefan. Zeker een aanrader, ga ik vaker bestellen!

16 mai 2024

Hey Jan,

Bedankt voor de review. Altijd leuk om te lezen dat het persoonlijke briefje gewaardeerd wordt. Veel plezier nog!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service met persoonlijke touch

De spellen werden direct geleverd, met een persoonlijke noot in de vorm van een handgeschreven kaartje. Daarnaast (een van) de voordeligste.

9 mai 2024

We blijven ons best doen! Bedankt voor de review! :D

Vriendelijk

Vriendelijk, snel verzonden.

9 mai 2024

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Zou ik zeker weer bij bestellen.

- snelle levertijd
- persoonlijke service
- goede prijzen
- leuke kortingsactie

Ga zo door!

29 avril 2024

Réponse de Boardgame Merchant

Ga ik zeker doen! Veel plezier en bedankt voor de review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering. Goede prijs. Iets extra's gekregen.

6 avril 2024

Bedankt voor de review!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus