Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Heb een abonnement bij bob autowas en ga altijd langs in Schiedam. Tijdens het ritje vandaag in de wasstraat viel de linkerspiegelkap eraf. Eenmaal uit de wasstraat een medewerker gevraagd me te helpe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

In principe een goede was straat , alleen drogen is wat minder en moet hem.na de wasbeurt altijd met de hand nadrogen. Prima dat er iets voor het personeel gedaan wordt maar wel jammer dat die dag gel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De jongens zijn enorm gezellig en altijd behulpzaam! Echt dikke punten hoe ze de zaak runnen elke dag maar weer en met alles wat ze over hun heen krijgen echt top! Auto altijd prima schoon ook dus zek... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Auto werd amper voorgewassen door medewerkers. Ook wordt er weinig ruimte tussen de voertuigen gelaten, afstand mag gerust wat groter, zeker als het niet druk is. Bovendien is BOB stukken duurder gew... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Station de lavage automobile

Écrit par l'entreprise

Iedere dag bezoeken honderden autobezitters de vestigingen van BOB Autowas. In hun wasstraten wordt jouw auto met uiterste zorg en geheel veilig gewassen. Bij alle vestigingen wassen ze met textiele lappen voor een streeploos eindresultaat, maken ze gebruik van een modern wateronthardingssysteem voor een vlekvrije droging en worden alleen de beste producten voor jouw auto gebruikt. Bovendien werken ze bij BOB Autowas met vakkundige medewerkers die je hartelijk ontvangen, begeleiden en al jouw vragen graag beantwoorden. Namens BOB Autowas heten we je van harte welkom!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,9

Tous les avis

106 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

snelle poetsbeurt

Ik was snel aan de beurt (geen wachtrij) en de auto werd weer keurig schoon en blinkend.

5 mai 2025

Réponse de BOB Autowas

Goed om te horen dat je snel geholpen bent en tevreden bent met het resultaat. We zorgen er graag voor dat je auto er weer keurig bij staat. Tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kom regelmatig naar Schiedam om mijn…

Ik kom regelmatig naar Schiedam om mijn auto goed schoon te laten maken.
Ik rij er graag zo'n 15 km voor vanaf mijn huis. Aardige mensen zeer behulpzaam en vriendelijk. De interieur baan vind ik geweldig, je auto ruikt niet alleen als nieuw, maar ziet er ook zo uit.

21 mai 2025

Réponse de BOB Autowas

Geweldig om te horen dat je zelfs 15 km rijdt om bij ons in Schiedam je auto te laten verzorgen. Ons team doet z’n best om iedere auto weer als nieuw te laten aanvoelen, dus het is heel fijn dat je dat zo ervaart. We zien je graag snel weer terug!

Prima service

Prima service, auto was heel vuil, nu weer blinkend

18 mai 2025

Réponse de BOB Autowas

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je auto weer blinkend de weg op kon. We zien je graag terug bij BOB Autowas!

Noté 5 sur 5 étoiles

Beter als Bob heb ik nog niet gevonden!

Beter als Bob heb ik nog niet gevonden!
Gewoon BOB is top.

18 mai 2025

Réponse de BOB Autowas

We doen elke dag ons best om topkwaliteit te leveren goed om te horen dat dat opvalt. Tot snel bij BOB Autowas!

Noté 1 sur 5 étoiles

Al jaren vast klant bij Bob autowas in…

Al jaren vast klant bij Bob autowas in Zoetermeer. Vandaag na de wasstraat auto vol met krassen. Een jonge medewerker geeft toe heel vervelend, kan bijvoorbeeld komen door zand in de wasstraat. Manager erbij gehaald, die zegt meneer dit heeft u zelf gedaan. Dat komt absoluut niet door onze wasstraat. Jammer nu verliezen ze een vaste klant.

17 mai 2025

5. Ik ga niet meer naar Amsterdam als ik zo een instalatie al in Zaandam heb
6. Ik ga aandere mensen vertelen mijn ervaring

16 mai 2025

Réponse de BOB Autowas

We verwelkomen je graag weer in Zaandam en bedankt alvast voor het doorvertellen! We zien je graag terug!

BOB IJsselmonde

BOB IJsselmonde

Medewerker vond het niet nodig om je een beetje te begeleiden bij oprijden van wastransport band niet geïnteresseerd dus - tijdens was sessie viel de straat een keer of zes!!!! uit ( thermisch??) deze werd elke keer gereset ( lekker voor de electronica) maar minder goed voor mijn BMW elke keer opnieuw startende borstels dus doe daar wat aan . Lijkt op BOB Charlois ook oude installatie maar wel betere service daar!!!! Top.

7 mai 2025

Vriendelijke jonge mensen.

Vriendelijke jonge mensen.
Maar helaas vind ik dat vooral nu met het droge weer de voorruit met muggen 🦟 niet goed word gereinigt. En de velgen niet schoon uit de straat komen. Welk programma ik ook neem.

14 mai 2025

Réponse de BOB Autowas

Leuk om te horen dat je onze medewerkers als vriendelijk ervaart. Zodra iets niet gelijk naar wens is, geef dit graag meteen aan. Dan zorgt ons team ervoor dat je weer stralend naar huis gaat!

Noté 2 sur 5 étoiles

Waarom alleen een interieurband bij Sloterdijk?

Normaal gesproken ben ik erg tevreden, maar met name door mijn ervaringen eerder in Velserbroek.
Ik was gister in Sloterdijk, eerst was er niemand om te helpen en toen er na een tijdje iemand kwam stelde ik een vraag over oa mijn klantenkaart. De medewerker luisterde niet, maar promootte wel meerdere keren een wasabonnement. Maar goed, ik betaalde 37eu voor binnen en buiten. De interieurband bleek stuk, kan natuurlijk gebeuren, maar ik kreeg tot 3 keer aan toe een "hey!" en een handgebaar dat ik mijn auto 2 meter naar voren moest rijden naar de volgende medewerker. Toen het "klaar" was heb ik zelf de matjes goed gelegd, want die waren gewoon teruggegooid m'n auto en er was amper gestofzuigd. Niet best en ik ga niet meer terug naar die wasstraat.

15/5
De persoon die deze reactie schrijft, luistert al net zo goed als de medewerker op locatie:
- ik werd niet geholpen bij de ingang, ook niet toen er uiteindelijk iemand kwam, want toen heb ik meerdere keren een vraag gesteld en heb nog steeds geen antwoord
- er werd op de interieurband naar me geroepen. Ik vroeg, "bedoel je dat ik nu mn auto daarheen verplaats?" Toen werd er alleen geërgerd gewezen
- de matjes van mn auto waren terug de auto in gegooid en de jongens liepen weg

Als dit tekenen zijn van dat jullie altijd graag willen helpen, dan zien wij dat toch verschillend. Ik heb sinds 2019 een waspas, maar ik ben sinds de interieurband in Velserbroek is gesloten naar sloterijk gegaan en daar vind ik de service altijd al wonderlijk (vorige keer vond een medewerker een pakje sigaretten in mn auto en ging naar me seinen of hij mocht pakken) en een aantal zijn echt niet klantvriendelijk, zacht uitgedrukt, maar dinsdag was het dusdanig dat ik het de moeite vond een review te plaatsen.

13 mai 2025

Réponse de BOB Autowas

Wat jammer dat je bezoek aan Sloterdijk niet naar wens is verlopen. Dat is niet wat je van ons mag verwachten. Als er iets niet goed gaat, willen we dat altijd ter plekke rechtzetten. Al onze collega’s staan klaar om je te helpen, spreek ons dus gerust aan. We doen altijd ons best om het direct op te lossen en alsnog alles netjes af te leveren.

Klantvriendelijke benadering

Klantvriendelijke benadering. Goed resultaat! Wel aan de prijs. En een installatie waarbij ik soms denk dat borstels soms met een zeker geweld landen op de auto. Kortom gaan door wasstraat gaat met de nodige turbelentie gepaard!

10 mai 2025

Réponse de BOB Autowas

Fijn dat het resultaat naar wens is en je de klantvriendelijke benadering waardeert. De ervaring in de wasstraat kan soms wat intens aanvoelen, maar de installatie is juist ontworpen om veilig én grondig te reinigen. Mocht je twijfels hebben over hoe de wasstraat je auto behandelt, spreek dan gerust een van onze collega’s aan – we kijken graag met je mee.

Een schone auto

Wat natuurlijk het belangrijkste is: een schone auto! En dat is gelukt. BOB is cum laude geslaagd voor z’n wasdiploma. Ik ben 100% tevreden.

12 mai 2025

Réponse de BOB Autowas

Wat goed om te horen dat het gelukt is en je helemaal tevreden bent! Daar doen we het voor, elke auto weer blinkend schoon de weg op.

Noté 2 sur 5 étoiles

Vogelpoep blijft voor de helft zitten

Voor de tweede keer met mijn auto echt goed onder de vogelpoep (veel, groot, overal op de auto en zat er nog maar twee dagen op) door de wasstraat heen gegaan. Bij binnenrijden aangegeven dat hij behoorlijk onder zat maar twee keer met de helft van de vogelpoep er op weer uit de wasstraat gekomen. Zelf nog met een flesje water en een zakdoek de rest van de poep eraf staan halen…..
Jammer

10 mai 2025

Réponse de BOB Autowas

Wat jammer dat het resultaat niet naar wens was. Als er bij binnenkomst veel vervuiling op de auto zit, zoals hardnekkige vogelpoep, helpen onze collega’s op locatie je graag verder om te zorgen dat je auto wél helemaal schoon wordt. Loop bij een volgend bezoek gerust even langs bij een van onze medewerkers – we doen er alles aan om het direct op te lossen.

Prima schoon

Prima schoon, van buiten en van binnen. Top!

Réponse de BOB Autowas

Fijn dat alles naar wens schoon is, zowel van binnen als van buiten, dat is precies wat we nastreven!

Lakbeschadigingen door haperende wasstraat

Op 30 april rond 16:30 uur bij BOB autowas Cuijk door de wasstraat gereden. Halverwege viel de wasinstallatie meerdere keren stil en moest weer worden opgestart. De verticale zijborstels bleven tussendoor lang op dezelfde plek bij de voorspatborden hangen en maar doordraaien. Gevolg: duidelijk zichtbare krasjes aan beide kanten en zelfs een plekje door de lak heen tot op de grondverf. Gemeld en teruggeweest. Reactie: klopt dat er wat problemen met de wasinstallatie waren maar daar kan het niet van komen...

Goed resultaat

Goed resultaat. Fijne behulpzame mensen. Ook binnenin alles bij de hand om de schoon te maken. Mooie ruime zaak

17 avril 2025

Réponse de BOB Autowas

Fijn om te horen dat het resultaat goed was en je tevreden bent over de voorzieningen en de hulp van onze medewerkers. We zorgen ervoor dat alles aanwezig is om je auto zowel van binnen als buiten goed schoon te krijgen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Wassen prima moest alleen zelf auto…

Wassen prima moest alleen zelf auto helemaal nadrogen.

Réponse de BOB Autowas

Wat jammer dat het nadrogen niet naar wens verliep. We streven ernaar om je auto zo droog mogelijk de wasstraat uit te laten komen, maar soms blijft er helaas wat vocht achter. Als dat gebeurt, kun je altijd één van onze collega’s aanspreken. We helpen je graag verder om het alsnog netjes af te ronden.

Noté 4 sur 5 étoiles

Een dikke 5 sterren voor het personeel in…

Een dikke 5 sterren voor het personeel in Schiedam ,ze werken keihard.
Helaas moet ik mijn auto zelf altijd nog wel even na zuigen. In de kleine hoekjes ,blijft er vaak zand achter.

Fijn dat je op het terrein je banden nog kunt oppompen.

17 avril 2025

Réponse de BOB Autowas

Fijn om te horen dat je het harde werk van het team in Schiedam waardeert! We blijven werken aan verbeteringen, zodat ook die lastige hoekjes beter meegenomen worden bij het zuigen.

Voorreinigen hogedrukspuit wordt gemist

Helaas is het voorreinigen door het personeel met de hoge drukreiniger, voordat de auto de wasstraat in gaat, al een poos verdwenen waardoor de vogelpoep zelfs bij het meest uitgebreide wasprogramma niet van de auto gewassen is na het wasprogramma, erg jammer dat de auto dan niet schoon is. Oh ja de vogelpoep zat er net 1 dag op dus had mijnsinziens wel gehoord en zeker voor die prijs.
Wel fijn dat je daarna de auto kunt stofzuigen en ruiten reinigen /autobanden op pompen.

Réponse de BOB Autowas

Wat jammer dat het resultaat niet naar wens was. Als er iets niet goed is, kun je altijd één van onze collega’s aanspreken. We kijken graag direct samen naar een oplossing zodat jij stralend naar huis kan gaan. Wel fijn om te horen dat je de andere faciliteiten, zoals stofzuigen en bandenspanning, wel als prettig ervaart. Je feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus