Mærkelig ansat - griner af kunder
Det så lækkert ud, vi kom ind og sagde hej og at vi skulle se på menuen, hvorefter den unge kvinde i kassen grinte hysterisk af os. Meget mærkeligt?
BOBS er en lille take away restaurant I hjertet af København. Vores speciale er burgere, og vi laver også selskaber ud af huset og burgere i slider størrelser. Hvem er Bob? Det er såmænd Robin, som er uddannet kok og har drevet restaurant i København i mange år. Passionen for at lave burgere har han fået fra barnsben, hvor han arbejdede i sine forældres burgerbarer og spillehaller på Sydsjælland. Indretningen på Bob's bærer også præg af opvæksten i 80erne - der er nemlig kun musik fra 80erne, spillemaskine og fede plakater fra 80erne på væggene
Dronningens Tværgade 22, 1302, København K, Danemark
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Et rigtigt hyggeligt sted for alle, der elsker burgers. Jeg synes personligt at denne restaurant har ramt min smagsløg bedst i forhold til denne form for burgers, hvilket ikke siger så lidt 🤩🫶 Menuen er enkel og gennemført, og man kan tydeligt mærke kvaliteten af råvarerne. De behandler kødet på en helt bestemt måde som man kan læse mere om på deres hjemmeside, som er en super cool detalje. Deres burgers er velsmagende, og portionen var passende uden at være overvældende. Personalet var venlige og alt i alt et solidt burgersted, som jeg synes fortjener en super positiv anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tried to purchase a Bacon Cheese Burger Menu, at BOBs outlet at Søernes streetfood festival today, according to there signs the price should have been 149 kr (99 kr for the burger + 50 kr for menu, however the guy there tried to charge me 154 kr with the excuse he could not change it in his POS system. I took my business elsewhere. In Denmark it is illegal to advertise one price and charge a higher price.

Réponse de BOBS
Den fedeste lille autentiske burgerjoint.
Indretningen er 80'er fed og betjeningen ligeledes opretholdt af den lange Sylvester der bevarer det kølige overblik med et glimt i øjet og hele tiden har fokus på vores oplevelse, lad det være drikkevarer, flere sideorders, som varmt bliver anbefalet til musikken som fyres i bedste 80 mood👌🏼♥️😁😁
Fuldstændig eliminent service af en ung flot fyr navngivet Sylvester. Han er et af de mest kompetente mennesker jeg har mødt igennem mine 64 år. Jeg har selv været i restaurations branchen og hvis jeg stadigvæk havde min restaurant ville han blive ansat på stedet det kan jeg godt sige jer.🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Jeg købte idag en sandwich, til 75kr!! Det ville sige de tog overpriser på, fordi det var egentligt bare to stykker toast brød, meget lidt laks meget sparsomt på fylder men en håndfuld rocula. Min kammerat købte også en laksesandwich bare igennem just eat, det var en kæmpe bagel hvor der var masser af laks og fyld (afbalanceret fyld) men han skulle kun give 65kr. Undskyld mig, men hvad f..den er det for noget svineri 😣

Réponse de BOBS
One of the best burgers I have ever had!!!
Best Burger in Copenhagen and a very fair Price 🤩🤩🤩
The Girl who took the order was so friendly 🩷😃
Fantastiske burgere og ikke mindst fritter… klar anbefaling herfra 🤤
Det er en af de mest saftige og lækreste burgere jeg NOGENSINDE har fået og de dirty-fritter.
Jeg er FAN
Vi havde købt en Downtown værdikupon til Bob's Streetfood, som blev væk - men vi fandt den i denne uge. Vi så den udløb fredag. d. 26. april, men kunne først i dag lørdag d. 27. april, hvor vi skulle holde min fødselsdag. Igennem ugen har jeg skrevet to emails og ringet ialt fire gange. De tre gange svarede det engelsk talende personale, at de kunne ikke svarer på om vi kunne få 1 dags dispensation på vores værdikupon, da vi havde betalt for to personer. Robin - chefen - ville vende tilbage - intet svar! Idag lørdag d. 27. april ringede jeg igen - her kunne en dansk talende pige meget hurtigt klart og afvisende svare: NEJ! Ingen fleksibilitet - ingen kundeservice - selvom vi havde betalt. Hvor er det småt og elendig kundeservice, Robin - Bob's Streetfood. Til gengæld får I en helt gratis anmeldelse fra mig! Hilsen Jens

Réponse de BOBS
Fik leveret deres mad gennem Foodora. Maden var iskold. Så de bør vitterlig overveje, om de skal samarbejde med fremadrettet. Foodora får generelt møg dårlige anmeldelser. Det kan Bob’s Streetfood selvfølgelig ikke gøre for. Men burgeren var godt nok middelmådig, og det sorterer trods alt under dem. Der findes langt bedre alternativer i KBH Omegn.
Kan ikke anbefales.
Opdatering/svar til Bob’s Streetfood:
Jeg har kun anmeldt jer én gang via Trustpilot og én gang gennem Foodora’s app, som man bliver bedt om, og hvor jeg hverken fik en bekræftelse på, at anmeldelsen var modtaget eller dit svar, som du nævner.
Har skam klaget til Foodora og ligeledes givet dem 1 stjerne. Men de skriver, at man bør forvente, at maden er iskold, når den bliver leveret i snevejr, og de har ikke tænkt sig at refundere noget som helst.
I har selv valgt dem som samarbejdspartner/underleverandør, og det falder, beklageligvis, tilbage på jer. Når den samlede oplevelse, at bestille mad hos jer, skal vurderes. Ej at forglemme, at mine smagsløg vurderede jeres burger til at være ganske middelmådig. Især når man sammenligner med andre gourmet burger restauranter. Selv hvis den var leveret varm, så havde den stadigvæk ikke fået mere end 2-3 stjerner.

Réponse de BOBS
En savoir plus sur les différents types d'avis.