4,6

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

God og nærværende coach og træner.

Jeg kan på det varmeste anbefale Dzifa og hendes online forløb.
Dzifa er nærværende, sætter sig ind i ens rytmer og mønstre og er god til at udfordre en til at se de skjulte vaner man kan have i hverdagen.

Jeg var virkelig flad for både træningsprogram og kostplan og jeg har efter de her 3 måneder valgt at fortsætte med programmet herhjemme, så jeg kan fortsætte mit arbejde med at komme i form.

Dzifa er super sej og forstår udfordringerne ved at have børn, arbejde og hverdag til at gå op og hun er så skarp til at sætte fokus på de evt barrierer da kan være i een selv, for at komme i mål med sit program.

Den bedste anbefaling herfra.

14 janvier 2022

Virkelig god oplevelse !

Jeg har haft et forløb hen over et pr måneder.
Jeg har grundet en skade ikke kunne være så fysik aktiv.
Men der blev fundet mange gode måltider som blev tilpasset mine behov.

Jeg tabte mig langsomt men holder stadig et stabil vægttab.
Jeg har fået lært meget omkring måltider og hvor meget/lidt jeg skal have at spise hen over en hel dag.

Jeg er fuldt ud tilfreds med mit forløb. Man for en masse støtte, og en super forstående og glad træner 💪🤩

Dette er en god investering !

Tak for din hjælp.
Mvh Amanda

19 décembre 2021

Jeg har været i 2 forløb hos Dzifa

Jeg har været i 2 forløb hos Dzifa . Første forløb i sommeren 2020 og sidste forløb efteråret 2021. Jeg havde i første forløb tabt 11 kg på 3 mdr ved kostomlægning og træning 1 x i ugen hos Dzifa. Fik så meget styrke og selvtillid i første forløb, så jeg var flyvende. Jeg trænede selv og kom desværre til skade , en stor skade i baglår som jeg efter et år stadig har mén af.
Ikke desto mindre fik jeg taget mig sammen til at starte nyt forløb igen i år, og har nu genfundet min styrke og tro på min krop. Jeg har trænet med stor glæde personligt hos Dzifa, der har sat sig grundigt ind i mine styrker og svagheder og trænet og vejledt mig til mine grænser. Dzifa er top professionel og lytter til DINE behov og giver så meget sprudlende energi, at det smitter i flere dage. Har elsket mine sessions hos hende, og bruger både kostråd og plukker af træningsplaner næsten hver dag. Bare lidt hver dag gør en stor forskel. Tak for en sjov og nem måde at smide de genfundne coronakilo på.
Mine varmeste anbefalinger til en kvinde, der ved, hvad hun gør og hvad hun taler om.
Zille, pensioneret politibetjent 68 år.

15 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Mit forløb med Dzifa har været alle…

Mit forløb med Dzifa har været alle pengene værd! Jeg har nok altid følt at jeg lige havde 5 kg for meget om maven til trods for flere forsøg på at tabe de sidste kilo. I de sidste 3 måneder sammen med Dzifa har vi været i gennem en del. De gange hvor jeg så problemer, havde hun alternativer så jeg nu føler at jeg med få midler gang holde en aktiv hverdag hvor jeg holder vægten, som jeg endelig er tilfreds med. Jeg havde egentlig ikke ambitioner om det store træningsprogram men selv den del er jeg blevet kæmpe fan af og som bonus giver det ekstra energi i hverdagen. Jeg er overbevist om at jeg ikke var kommet i mål på egen hånd!

31 octobre 2021

Klar anbefaling

Jeg har været rigtig glad for forløbet, retterne har overordnet været rigtig nemme at gå til og ligger nu på rygraden. Rigtig fedt at både retter og træning blir justeret løbende, og tilpasset overskud og livsituationen. Dzifa er en engageret og nærværende træner, mit mål var at få et bedre syn på mig selv og føle at jeg også kan noget uden at der skal være enormt meget fokus på træning og spise sundt. Det er lykkedes godt og jeg har fået super gode redskaber til at forsætte selv. Klar anbefaling.

14 septembre 2021

Kæmpe tak !

Dzifa er sindssygt dygtig og har været en kæmpe motivation og inspiration for mig. Jeg har med hendes hjælp tabt mig 16kg. På 6 mdr. og jeg vil til enhver tid anbefale hende til alle. Både træningsprogrammer og madplaner har hun formået at tilpasse ikke kun til mig, men til noget der kunne passe ind i mit familieliv.

17 août 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Verdens bedste personlig træner er lige her!

Mit forløb med Dzifa startede i maj 2020 og de kun få måneder jeg nåede at være hendes klient ændrede alt for mig.

Jeg tabte næsten 9 kg med et mål om at tabe 10 kg. Jeg kom i mål med ønsket om en flad mave igen og mit forhold til mad og træning generelt, ændrede sig og har ikke været det samme siden.
Jeg har fået et sundere og mere afbalanceret forhold til mad, træning og mit eget selvbillede.

Jeg har på grund af en graviditet holdt pause fra træning og forløbet, men jeg skal snart i gang igen, med Dzifa og det glæder jeg mig sindsygt meget til.

Hvis man søger, ikke blot en træningsplan og madplan, men en decideret livsstilsændring så er det Dzifa man skal have fat i.

Bedre personlig træner/livsstilscoach findes ikke. Der gives millioner af ******** stjerner herfra.

16 août 2021

Forløb på 3 måneder, men ændret tankegang for altid

Jeg var igennem et online-forløb på 3 måneder med Dzifa, sidste sommer.
Dette var et enestående forløb for mig, på trods af at jeg ikke havde et fysisk fremmøde, har Dzifa været en engageret, sjov, empatisk og ikke mindst tålmodig træner. Min træningsplan indeholdte varierende øvelser, og pressede mig tilstrækkeligt, derudover var kostplanen overskuelig og meget nem at gå til.

På trods af at jeg den dag ikke er en del af Bodyshapers universet, hører jeg stadig Dzifas venlige, opmuntrende og motiverende stemme i mit hoved, de dage hvor jeg skal til at træne. Hendes tilgang til tingene har været med til at ændre mit syn på kost og træning.

Dzifa får mine varmeste anbefalinger!

15 juillet 2021

No doubt the best

I was not well mentally at all. I was out of shape and did not like what I saw in the mirror. So I made contact to a few trainers. I’ve always wanted to give it a go. My decision was easy. She was kind, goal oriented and had my best interest in finding a way to achieve the goal.

She is stern, but fair. I’ve never been pushed so much, but for my own well being. She is also very kind and talkative. Good communication around my 100 questions on how to do what, why and where.

I’m not an easy task. And now, I’m starting to love what I see in the mirror. And she has a big saying in that. 5 stars. No doubt.

8 juillet 2021

Forløb på 6 måneder.

Jeg har lige været igennem et forløb på 6 måneder med dzifa.
Dette har været det bedste valg jeg har gjort længe for mig selv. Dzifa er god til at tilrettelægge mine måltider efter, at mine børn kan spise med, så det hele kan hænge sammen i min hverdag. Det har været nemme og lige til retter.
Udover kostplan og trænings program har jeg været med til dzifas gruppe træninger. Hun har overblik på hvert enkelt og man kan deltage uanset niveau. Dzifa kan klart anbefales.

23 juin 2021

Inspirerende og udfordrende holdtrænning

Dzifa er en engageret, vidende og meget nærværende træner. Jeg har deltaget i holdtræning, hvilket var en virkelig positiv oplevelse. Det var fantastisk at opleve en træning, hvor der var fokus på holdet som helhed og på den enkelte samtidig. Dette gjorde at alle kunne træne sammen uanset niveau. Der var fokus på aktivitet hele vejen igennem ligesom der var plads til løbende at justerer og tilpasse øvelserne til den enkelte. Jeg gik fra træning med en oplevelse af at have brugt min krop klogt og med inspiration til fremtidige træninger. Alt i alt en super god oplevelse.

12 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid en fantastisk oplevelse at træne med Dzifa

Det er altid en fantastisk oplevelse at træne med Dzifa. Jeg sætter pris på, at der er variation i øvelserne, der er overskud til at give tekniske tips og tricks samt en evig god energi. Jeg elsker at træne hos bodyshapers dels pga. de udfordrende og sjove øvelser men også pga. fællesskabet. Jeg går altid glad derfra en træningssession :)

8 juin 2021

Kæmpe anbefaling

Jeg startede først med Dzifas gruppetræninger, som jeg hurtigt blev hooked af, og besluttede senere at tage et forløb med personlig træning for at opnå mit ønske om at opbygge muskler og få en fysisk stærkere krop. Det har jeg på intet tidspunkt fortrudt. Dzifa er professionel og fagligt dygtig, og samtidig sjov, kærlig og omsorgsfuld.

Vi er snart ved vejs vende med første forløb og jeg har allerede besluttet mig for at købe endnu et forløb hos Dzifa. Jeg er nemlig overhovedet ikke klar til at stoppe samarbejdet 💪🏼

3 juin 2021

Utrolig sød og professionel

Utrolig sød, professionel og empatisk.
Jeg havde et udfordrende forløb, idet flere komplekse faktorer spillede ind, og Dzifa var bare hele vejen igennem enormt medfølende, motiverende og gjorde virkelig meget for at støtte mig.

1000 tak for dig!
Du er fantastisk dygtig!!

2 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Invester i dit livs rejse!

Grundet en hård periode i mit liv, havde jeg desværre mistet grebet om mit mentale og fysiske helbred. Det blev ikke bedre af, at jeg i den tid også fik en voldsom diskusprolaps, der gjorde, at jeg ikke kunne gå særlig langt, før jeg skulle stoppe op og hvile mig. Der er et kæmpe marked med alverdens trænere, og de ser alle sammen godt ud. Så hvem vælger man?

Jeg valgte Dzifa, da jeg lærte, at hun er uddannet sygeplejerske. Det gav mig ro, at hun ville forstå min skade og arbejde om/med den. Og det må jeg sige, at hun gjorde! Selvom jeg mentalt var drænet, var hun fantastisk til at skubbe mig og gøre træningen til en fornøjelse (hendes energi og smil vil automatisk smitte af på dig). Nogle dage var hårde, men hun var ved min side hele vejen igennem! Og det var lige det jeg havde brug for. Jeg gik fra at være bange for at løfte tungt og lave voldsomme øvelser til at kunne lave boxjump. Jeg startede mit forløb, der inkluderede en kostplan og 3 x træningssessioner for at se, hvordan jeg ville klare det. Der var dog ingen tvivl om, at jeg skulle fortsætte hos hende i lang tid endnu.

Noté 5 sur 5 étoiles

Effektivitet, kreativitet og højt humør!

Dzifa er kreativ, personlig, dygtig, varieret og herlig at være og træne sammen med. Jeg har både haft et personligt træningsforløb og været med på hendes holdtræninger - begge ting kan på det varmeste anbefales! Dzifa motiverer mig og giver mig troen på, at jeg fysisk kan meget mere end jeg selv tror. Hun får hurtigt en god fornemmelse for, hvilken form for træning, der passer dig og derfor er træninger med hende altid sjove selvom de er hårde. Det er effektivt og det virker! Dzifa er klart kommet for at blive i mit liv!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv

Dzifa har hjulpet mig med at tabe 10kg på en måde hvor der var god rytme, min dagligdag hang sammen og jeg følte at jeg så resultater stort set fra første uge. I starten var jeg meget tilbageholdende om at få et forløb fordi jeg var sikker på at jeg sagtens kunne gøre det alene, jeg vidste jo egentlig godt hvad der skulle til. Men sandheden er bare at det har jeg sagt til mig selv i måske 6-7 år, uden der er sket noget. Så jeg tog springet og fik et forløb hos Dzifa og det er seriøst det bedste jeg har gjort for mig selv. Forløbet var super godt! Alle personlige trænere og coaches siger at vi tilpasser det til dig og bla bla bla, men Dzifa endte virkelig med at kende mig og min krop bedre end jeg selv gjorde nogle gange følte jeg, og det viste sig i den måde hun tilrettelagde kost og især træning for mig.

Jeg kan ikke anbefale nogen mere end Dzifa og Bodyshapers hvis du har behov for at få det bedre i din egen krop og gøre noget helt fantastisk for dig selv!

Noté 5 sur 5 étoiles

BodyShapers er nok det bedste jeg har…

BodyShapers er nok det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg kan ikke anbefale det nok! Men en overskuelig træningsplan og en kostplan der er lækker og varieret så er det ingen sag at komme godt i gang. Og det bedste ved det hele er de enormt dejlige videoer man får tilsendt en gang om ugen, men en der er med dig 1000% og altid giver en fantastisk opbakning!
Kan klart anbefale alle BodyShapers!

Fantastisk forløb!

Jeg har haft et forløb hos Dzifa med en ugentlig personlig træning og kostplaner. Jeg var SÅ imponeret over hvor hurtigt jgg så resultater! Dzifa er meget personlig, tager kontakt hvis jeg ikke havde fået opdateret og hele hendes energi var smittende omkring hele processen! Hun får mine varmeste anbefalinger!!!!

31 mai 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus