boekenfestijn.com Avis 6

3,2

3,2

Moyen

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Je wordt op de hoogte gehouden en binnen een paar dagen kan je het ophalen bij een DHL servicepunt Prachtige boeken voor een mooie prijs 😀

17 mars 2026

Geleverd volgens DHL maar nergens te…

Geleverd volgens DHL maar nergens te vinden. Aan de overkant is het muisstil. Geen reactie, geen compensatie, gewoon muisstil. Het probleem gaat wel van zelf weg. Wat een k#tbedrijf! Koop er niets want als het fout gaat gaat het fout en ben je je geld kwijt.

8 janvier 2026

Boeken besteld op 09-12

Boeken besteld op 09-12, op 10-12 zouden deze al door DHL geleverd worden. Helaas, dit werd uitgesteld en uitgesteld. Uiteindelijk toch maar een mailtje naar Boekenfestijn gestuurd. En nog 1, en nog 1, en geen antwoord gekregen. Uiteindelijk werden de boeken op 16-12 geleverd. Pakket was kapotgescheurd en opnieuw samen geplakt. Boek er in extra beschadigd. Toen ik daar een mail over stuurde kreeg ik ineens wel antwoord. Het ging mij niet om het beschadigde boek, maar als je als klant een mail stuurt met een vraag krijg je dus gewoon geen antwoord. Pas na een klacht ineens wel. Hopeloos dit, eens maar nooit meer

16 décembre 2025

Tevreden over mijn eerste bestelling!

Mijn eerste ervaring met Boekenfestijn.com is erg positief. Ik bestelde er twee barbecue-boeken van Steven Raichlen voor respectievelijk 12,99 en 5,99 euro - terwijl deze boeken een nieuwprijs van 24,99 hebben. Tel uit je winst! De website gaf aan: lichte schade. Die schade is er echter nauwelijks; de boeken zijn nagenoeg in nieuwstaat. Ook de verzending ging prima; alles was netjes verpakt. Kortom, geen klachten. Hier een tevreden klant.

4 février 2025

identieke website als Boekenkraam.nl

identieke website als Boekenkraam.nl Daar is de service en communicatie ondermaats, dus pas maar op wanneer er iets meer scheelt aan het boek dan wat krasjes en omgevouwen hoekjes. Buiten een standaardmail krijg je geen contact...

17 octobre 2024

Prima webshop voor goedkope boeken

De webshop heeft een groot aanbod, ook van Engelse boeken, en een fijne zoekmachine. Ze geven het netjes aan als boeken licht beschadigd zijn, maar ik vond die beschadigingen enorm meevallen toen ik de boeken had ontvangen. De prijs-kwaliteit verhouding is dus prima. Ik had de boeken de volgende dag in huis, ze werden verstuurd via DHL met tracking. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

6 janvier 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit