À propos de l'entreprise

2. Comptable
  3. Cabinet d'expertise comptable
  4. Conseiller en gestion des affaires

Écrit par l'entreprise

De wereld is onrustig, de kosten stijgen en je omzet staat onder druk. Waar blijft je geld? Als ondernemer of penningmeester doe jij de boekhouding maar soms ontbreekt de kennis of heb je vragen. Je gevoel zegt dat de boekhouding beter kan of gemakkelijker maar hoe dan? Vraag een check aan voor Cashflow, Boekhouding of Digitale boekhouding. Ik kijk graag met je mee. Bewust omgaan met je geld, het is voor ons als volwassenen al een uitdaging, laat staan voor de jeugd. Veel jongeren hebben stress vanwege geldproblemen. Dit vind ik zorgwekkend en is ook helemaal niet nodig! Omgaan met geld kan je leren. Daarom bied ik mijn hulp aan. Tot snel! Selena

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,4

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Een zeer prettige bedrijf die goed is…

Een zeer prettige bedrijf die goed is in de boekhouding.
Altijd een luisterend oor en transparant in de zin van de boekhouding sinds 2025 bij haar en gewoon uitstekend betrouwbaar een aanbeveling voor kleine zelfstandige ondernemers.

27 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Administratie? Een must, maar geen hobby.

Voor onze vereniging Bewoond^Bewaard is een solide administratie een must, maar zeker geen hobby van de bestuurders. Liever houden we ons bezig met waarvoor we warm lopen: het behoud van monumentale objecten.
Daarom zijn we zo blij met Selena en Excellent Choice. Zij voert de regie over onze administratie, vertelt ons wat we zelf kunnen doen en hoe en neemt ons de echt lastige klussen uit handen.

26 avril 2026

Selena een kundige boekhouder

Wat ben ik blij met de ondersteuning van Selena.
Ze legt alles goed uit en is betrokken en kundig in haar vak. Ze is betrouwbaar en een heel fijne vrouw om mee samen te werken. Ik ben blij met haar hulp.

3 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Selena betrouwbare boekhouder die afspraken nakomt

Selena verzorgt nu ruim 2 jaar onze boekhouding. Haar kwaliteiten zijn: zorgvuldig, systematisch en komt afspraken na. Om de boekhouding op orde te houden werken we goed samen. Ze legt duidelijk uit wat ze nodig heeft. (ik ben nl niet goed in boekhouden) Zij gelukkig wel. We hebben de boekhouding van 2023 al bijna helemaal compleet :-)). Dat kan niet iedereen zeggen. Maar voelt wel goed om zo het nieuwe jaar in te gaan.

20 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Behulpzaam bij opzetten van adminsitratie

Zeer behulpzaam bij het opzetten van een administratie. Zeker goede kennis en bij vragen altijd behulpzaam om dit goed op te pakken. Zeer ervaren en daardoor kan de implementatie van een boekhoudprogramma alleen maar gemakkelijker worden.

11 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Wow heel fijne jip en Janneke hulp

Wow heel fijne jip en Janneke hulp! Door een koppeling met Mollie was mijn E-boekhouden een chaos geworden. Selena heeft mij heel snel geholpen met Jip & Janneke uitleg en nu is mijn boekhouding weer op orde!

11 juillet 2023

Erg behulpzaam

Erg behulpzaam. Goede hulp ontvangen bij een vraag.

Op het gebied van boekhouding had ik een vraag. Ik ben goed geholpen, en heb een duidelijk antwoord gekregen. Waaronder extra tips om bepaalde dingen gemakkelijker te maken :).

26 décembre 2022

Réponse de Excellent choice

Bedankt voor deze lieve woorden Zoey.
Ik heb je vraag graag beantwoord.
De extra tips zijn een kleine moeite.

Mocht je nog eens een vraag hebben, dan weet je mij te vinden.
Goed weekend! Selena

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede hulp om van start te gaan met boekhouden

Selena heeft me geholpen om mijn boekhouding op orde te krijgen. Ik had alles in excel staan, maar met de hulp van Selena staat alles in e-boekhouden en is alles stukken makkelijker geworden, en ook leuker!

1 janvier 2023

Réponse de Excellent choice

Bedankt voor het compliment Gert-Jan.
Met e-boekhouden zal het makkelijker blijven gaan. Succes!
Selena

Noté 5 sur 5 étoiles

Boekhouding blijft up to date

Met het maandelijks up tot date houden van mijn boekhouding in SnelStart blijf ik bij. Excellent Choice zorgt hiervoor. Excellent Choice denkt mee in de administratie en facturering, zodat het bedrijfsproces steeds efficiënter wordt.

8 novembre 2022

Réponse de Excellent choice

Elke maand kom ik met veel plezier bij Virunga. Een fijn samenwerking!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne boekhouder met veel kennis

Fijne boekhouder met veel kennis. Ze denkt goed met je mee en geeft goed en uitgebreid advies. Zeker een aanrader!! Mocht ik weer vragen hebben of met iets zitten zal ik zeker weer contact met haar zoeken. En niet te vergeten prijs is ook goed niet te duur :) ook belangrijk.

28 septembre 2022

Réponse de Excellent choice

Bedankt Faridhe voor het compliment. Wanneer je ergens tegen aan loopt, kan je altijd bij mij terecht. Selena

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus