Boekwinkeltjes.nl Avis 76

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 1 sur 5 étoiles

Antiquariaat Sigma uit Zutphen (Dr. Fred Jongkind) heeft mooie boeken-advertenties op Boekwinkeltjes.nl staan. Maar als je een titel bestelt, stuurt Sigma je een afgeleefd en kapotgelezen exemplaa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zojuist een dichtbundeltje ontvangen E.Eybers, Nuweling: prachtexemplaar - zonder gebruikssporen. Ontvangen van Het Colofon (Arnhem). Eerder deze week ontving ik van De Gouden Omslag Wij hebben... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Librairie
  2. Bouquiniste

Informations provenant de diverses sources externes

Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo’n 7600 antiquaren, boekhandelaren en particulieren verkopen 7,1 miljoen tweedehands boeken.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas jammer bestelling is nog steeds niet ontvangen

Ik heb bij een verkoper een boek besteld, dat volgens hem is verzonden op 13 april met de vermelding dat dit zonder track en trace is. tot en met vandaag 29 april heb ik nog steeds niets ontvangen, Helaas kan post.nl mij niet verder helpen en zegt de verkoper na mijn melding per mail:
''Vervelend dat u het boekje nog niet heeft ontvangen.
Ik heb het boekje verzonden op 13 april naar:
Echter zonder track en trace

Dus vragen bij post.nl is geen optie.
Helaas jammmer

Inderdaad heel jammer, het was voor mij heel belangrijk

n.b. na mailwisseling met de verkoper heeft hij het bedrag teruggestort.

29 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Waarschuwing: slechte ervaring met verkoper B. Mostert uit Nijkerk op Boekwinkeltjes

Ik wil anderen waarschuwen voor mijn ervaring met de verkoper Hobby Boek (B. Mostert) uit Nijkerk op Boekwinkeltjes.nl.

Via Boekwinkeltjes.nl heb ik de atlas “Atlas Japanse Kampen deel 1” van J. van Dulm besteld. In de advertentie stond dat het boek “in goede staat” was. Bij ontvangst bleek de atlas echter beschadigd aan de hoek. De schade is ontstaan door de manier van verpakken: een grote en zware atlas was verzonden in een papieren envelop met krantenpapier. Deze verpakking is onvoldoende voor een boek van dit formaat en gewicht.

Mijn eerste en enige contact vóór de aankoop bestond uit een eenvoudige vraag over de bestelwijze en de verzendkosten. Op de factuur stond dat de verzendkosten €5,50 waren. De verkoper attendeerde mij er vervolgens op dat thuisbezorging €6,45 zou kosten. Ik heb daarop het volledige bedrag van €39,95 direct en zonder twijfel overgemaakt.

In het pakket zat bovendien een visitekaartje van de verkoper om zichzelf aan te prijzen en te laten zien dat hij meer boeken verkoopt, terwijl het boek zelf beschadigd aankwam door de gekozen verpakking.

Na ontvangst heb ik de verkoper vriendelijk geïnformeerd over de schade en daarbij foto’s meegestuurd. In plaats van mee te denken over een oplossing, schoof hij de verantwoordelijkheid eerst af op de vervoerder en vervolgens op mij. Toen ik hem wees op de kwetsbare verpakking, reageerde hij met de opmerking dat zelfs een doos “waarschijnlijk ook kapot zou gaan”. Daarmee ging hij volledig voorbij aan mijn zorg over de gekozen verpakking.

Hoewel ik meerdere keren helder, volhoudend en vriendelijk heb aangegeven dat ik met een beschadigd boek zit, werd mijn zorg niet serieus genomen. Uiteindelijk kapte de verkoper de correspondentie af en bood hij €3,50 aan als “afhandeling”, een bedrag dat lager is dan de verzendkosten die ik heb betaald en geen recht doet aan de daadwerkelijke schade. Ook heb ik geen €3,50 op mijn rekening ontvangen. Meneer kwam telkens met smoesjes om maar geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen.

Daarnaast gaf hij aan een schadeclaim bij DHL te hebben ingediend, maar toen ik vroeg om bewijs daarvan, kon hij dit niet aantonen. De toon van zijn reactie werd bovendien denigrerend, met opmerkingen dat ik “voor een dubbeltje op de eerste rij zou willen zitten”, waarna hij de correspondentie eenzijdig beëindigde.

Op basis van mijn ervaring kan ik deze verkoper niet aanbevelen. De verpakking was onzorgvuldig en de afhandeling van de schade niet professioneel. Ik deel deze ervaring om anderen te waarschuwen.

28 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik verkoop al een aantal jaren mijn…

Ik verkoop al een aantal jaren mijn tweedehands boeken, heb nog nooit problemen gehad.
Ik ben blij mijn boeken zo nog een tweede leven te kunnen geven.
Men moet als verkoper wel eerlijk zijn, wat de kwaliteit van de boeken betreft.
Daar heeft Boekenwinkeltjes geen invloed op en de verantwoording van de verkoper. Ben erg blij met hen.

Groetjes Hella

17 mars 2026

Ik werk al 10 jaar met…

Ik werk al 10 jaar met Boekwinkeltjes.nl en ik verbaas me echt over de reviews hier. Heb er nog nooit een slechte ervaring mee gehad. Helemaal top en een erg prettige site om mee te werken.

2 mars 2026

Ben boekverkoper bij Boekwinkeltjes

Ben boekverkoper bij Boekwinkeltjes, maar financieel is het een zooitje. Je betaald provisie, je betaald per verkocht boek, je betaald per betaallink aan de koper, krijgt bevestigingen dat het geld binnen is, vervolgens betaal je behoorlijke bedragen nogmaals voor verzendlabels en daarop krijg je zelf een zg betaling die nog geen 1/3 van de door jouw gedraaide omzet is. Bah..

vervolgens kun je ze alleen via de klantenservice per mail bereiken. Ze geven geen antwoorden op de vragen die je stelt. En van verantwoordingsfacturen hebben ze blijkbaar niet gehoord.

Jammer, jarenlang klant geweest, en tevreden. Maar als verkoper wordt je dus op de lange baan geschoven en van het 'kluitje in het riet'

Uiteindelijk na 7 mails heen en weer komt er van iemand van verstand van zaken een redelijke uitleg, excuses en begrip voor de 'frustrerende' ervaring.

Tip voor Boekwinkeltjes: stuur geen facturen en afrekeningen wanneer je NIET in staat bent e.e.a. helder te verantwoorden naar de klant (in dit geval 'verkoper') voordat jezelf als organisatie alles goed op een rij hebt. Dat voorkomt heel veel frustratie & gedoe.

6 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Begin er niet aan en geef je…

Begin er niet aan en geef je contactgegevens niet. Deze club is niet van deze tijd.
Boekverkopers via deze website doen er alles aan om je een boek te verkopen voor een paar euro (meerdere keren bellen, voicemail/app, mailen, chagrijnige teksten, en kortaf).
En als je boeken denkt te verkopen kom je niet zomaar van de contracten met boekwinkeltjes.nl af. Ze blijven mailen met facturen van een paar euro. Heel veel administratief geneuzel en het gaat nergens over. Het kost veel energie en gedoe om van ze af te komen. Niet gericht op een goede klantervaring. Ik vraag me af of dit juridisch allemaal mag.

2 février 2026

Vlotte verkoper

Boek besteld via E. Rijnsburger. Boek is zoals beschreven, in goede staat. Snelle en vlotte communicatie. Heb zelfs 1€ terug gekregen omdat er reductie was in het verzenden. Ik ben zeer tevreden.

24 décembre 2025

Besteld bij "Tweede keuze" uit Hellum

Besteld bij "Tweede keuze" uit Hellum, bij de heer Goldhoorn.
Zeer snelle reactie op mijn vraag, bovendien zeer snelle en correct verzorgde verzending van een vrijwel nieuw boek. Zeer tevreden dus!

4 novembre 2025

Ongebruiksvriendelijk

Onoverzichtelijk, ongebruiksvriendelijk en als je je lidmaatschap opzegt blijven ze je achtervolgen met facturen van een paar euro. Niet meer van deze tijd.

28 octobre 2025

Bedriegers en leugenaars

Bedriegers en leugenaars! Ik heb 2 boeken besteld, meteen betaald via Ideal en ze zeggen dat het bedrag nooit hebben ontvangen! Ik heb zelfs een bewijs van gestuurd, waar je ziet duidelijk dat het aan hun betaald is! Volgens mij ze maken heel veel geld op die manier, want de prijs van de boeken zijn allemaal heel laag, dus geen moeite waarde om ze verder te kunnen aanklagen, maar ik ga toch proberen

22 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

In het verleden al meer dan 25 boeken…

In het verleden al meer dan 25 boeken besteld via BW en nooit problemen gehad. Als je een account hebt aangemaakt dan is een boek bestellen een fluitje van een cent. Ook wordt je bestel geschiedenis overzichtelijk bijgehouden en je kan eenvoudig een verlanglijstje bijhouden. Er zal vast wel een keer iets mis gaan met een verkoper, maar dit is dan BW mi. niet echt aan te rekenen. Ze zorgen alleen voor een goed boeken verkoop platform.

13 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Vergeet 'Het vergeten boek' uit…

Vergeet 'Het vergeten boek' uit Veenendaal. Afspraken worden niet nagekomen, nadat geld is overgemaakt gebeurt er niets. Ook niet na herhaalde mails. Niet bij bestellen.

14 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Top JeePeedeWee (JP de Wit)

JeePeedeWee (JP de Wit) reageerde snel en taal in email was adequaat vriendelijk en zakelijk. Ondanks de discontinue bezorging door PostNL had ik mijn boek binnen 2 dagen keurig verpakt in huis. Boek voldeed volledig aan de verwachtingen. JeePeedeWee Is een echte aanrader!

25 juillet 2025

Reactie op Yvonne van Beek

Reactie op Yvonne van Beek; t vergeten boek uit Veendaal is een absolute zeperd. Ik heb net zo'n ervaring als jij beschrijft. Van boekwinkeltjes kreeg ik een paar maal een berichtje dat "meneer ziek was." Ja hoor. Wie schetst mijn verbazing toen het boek na een JAAR toch nog bezorgd werd.
KOOP HIER NIETS. Er zijn een heleboel andere prima winkeltjes.
Hieronder in willekeurige volgorde een aantal van mijn favorieten:
Matty's boekenzolder
De Slegte
Boekenbalie

20 juillet 2025

Onbetrouwbaar

Via Boekwinkeltjes doorgestuurd naar `tVergeten boek in Veenendaal op 30 April.Verkoper Daan van der Kaaden heeft de betaling ontvangen en vervolgens nog steeds niet geleverd.Ondanks vele mails ,telefooontjes en verzoek om terugbetaling geen reactie.Dit ook doorgegeven aan de klantenservice van Boekwinkeltjes.
Maar ook daar weinig respons.Erg jammer en zeker niet aan te raden.

18 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen reactie na aanmelding en betaling als verkoper!

Nadat ik mij had aangemeld als verkoper ontving ik geen enkele reactie meer terug. Ik heb meerdere keren gemaild maar ontvang niets terug. Ook mijn ingezonden lijst met boeken is niet geupload, niemand reageert en ik krijg mijn geld niet terug. Absolute afrader!! Als ik ze kan aanklagen doe ik het, ik wil mijn geld terug!!

23 mai 2025

Oplichters Galore

Ik had wat besteld via deze site van 4942Books oftewel Erick de Koster/Kees van Dongen Art.
Gekochte items nooit gehad, 1 keer kort contact met hun gehad, geld kwijt want dat heb ik nooit terug gehad en de items zijn nooit opgestuurd.
Zeer slechte behandeling en site.

30 mars 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus