À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
BOEVENWINKEL, BETALEN EN NIETS LEVEREN, KOOP HIER NIETS…
In mei hier een Kiddybus besteld en ook betaald maar tot heden (september) niets ontvangen. Hij reageert niet op aangetekende brieven, voicemailberichten en mails. Bij de concurrent hebben wij dezelfde kiddybus besteld en deze was binnen een week geleverd, nu hopen dat wij het geld terugkrijgen maar we zijn er bang voor.
Elvent smartcruiser premium
Wij hebben de Elvent smartcruiser premium online besteld bij Bolderkarshop. Erg tevreden met de bolderkar. Zeer goede kwaliteit. Vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch contact. Levering duurde enkele dagen, maar is desondanks wel heel snel te noemen. De Elvent bolderkar werd namelijk door de fabrikant vanuit Duitsland verzonden. Dat kan natuurlijk niet de volgende dag er al zijn ;)
Al met al prima ervaring en zeer blij met een kwalitatief hoogwaardige bolderkar.
Bedrijf reageert niet na betaling en levert niet
Een Kiddybus besteld en betaald in maart. Werd maar niet geleverd. Geen telefoontje of mailtje… Niets. Na vele mailtjes en telefoontjes blijft het daar akelig stil. We konden deze bolderkar kopen via een donatie van een groot internationaal bedrijf voor kinderen met een beperking. De zomer is nu bijna om en geen Kiddybus gezien! Hopelijk kan het bedrijf wat heeft gedoneerd ons helpen met hun afdeling legal. Ons geduld is op!
Eckla opvouwbare bolderkar
Ik heb een opvouwbare bolderkar gekocht en ook al hij kwam een paar dagen laat vanuit Duitsland, de winkel eigenaar was heel helpvol en hield me ook telefonisch op de hoogte. De produkt is prima ook al hij ging een schroef kwijt die de producent ga verplaatsen.
Afspraak om te komen en winkel was dicht, zijn ook niet meer gekomen na telefoontje.
Wij hebben vanochtend gebeld of ze open waren en we konden komen. Na 40 minuten rijden kwamen we aan en was er niemand aanwezig. Toen gebeld en werd er verteld dat er na 10 min iemand aanwezig zou zijn. Na 15 min nog maar een keer gebeld en toen kregen we te horen dat het zaterdag is en er niemand is. Echt belachelijk, heel de ochtend mee kwijt geweest. Op de site staat even bellen van te voren en dat hebben we netjes gedaan.
Zeer goede ervaring met behulpzaamheid…
Zeer goede ervaring met behulpzaamheid van de ondernemer achter deze webwinkel.
Hebben twee jaar geleden via andere webwinkel een Outdoor Active bolderkar gekocht. Tijdens een schoonmaakbeurt bij lokale fietsenmaker is er een cruciaal dopje kwijt geraakt. Contact gezocht met bolderkar-shop en binnen twee dagen, gratis een nieuwe dopje opgestuurd gekregen.
Topservice!
Snelle en goede verzending en…
Snelle en goede verzending en klantenservice reageerde ook snel na een vraag die ik had over het product.
Top service!
Er was iets mis met onze bestelde bolderkar. Na een telefoontje werd er meteen een nieuwe opgestuurd! De volgende dag was de nieuwe al binnen.
Wat een service! Zeker 5 sterren 👍🏻
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.