Via Boldons de CaDa Mercedes AMG GT besteld en geleverd gekregen. Supermooi verpakt en en ook echt een mooie beleving om de set uit te pakken. Leuk en enthousiast team met een fijne service en liefheb... Voir plus

Ik heb inmiddels 3 producten aangeschaft en ben erg tevreden! Kleine kanttekening, de producten zijn erg glad waardoor de sets rondjes draaien zodra je ze aanraakt. Heb dit zelf opgelost door een... Voir plus

Ondanks problemen veroorzaakt door DHL heeft boldons probleem voor mij opgelost. Super super bedankt. Toppers

Ik had twee dingen besteld een dag na elkaar…… en het werd in 1 pakket geleverd…. Ik had dus twee keer verzendkosten betaald, na een mailtje te gestuurd en het uitgelegd had ik zeer snel mijn “teveel... Voir plus

1. Accessoires pour voitures

Boldons is een innovatief bedrijf dat hoogwaardige accessoires en bandenservice aanbiedt. We zijn gespecialiseerd op het gebied van auto's, scooters en motoren. Met passie voor auto's verbeteren we de rijervaring van autoliefhebbers. We verkopen een breed scala aan producten, waaronder veiligheidsartikelen, reinigingsmiddelen en accessoires zoals telefoonhouders en kentekenhouders. We richten ons op online verkopen en leveren direct uit eigen voorraad. Naast kwaliteitsproducten bieden we uitstekende klantenservice en installatievideo's. Bij Boldons creëren we een community waar autoliefhebbers elkaar inspireren. Ontdek onze producten op Boldons.com en til jouw voertuig naar een hoger niveau!

4,8

N'a pas répondu aux avis négatifs

Ik had een Bugatti hanger gekocht maar…

Ik had een Bugatti hanger gekocht maar die brak helaas bij hij schroeven, we stuurden een mailtje en binnen 2 dagen kregen we een nieuwe hanger met 10 stickers er bij, een poster en 2 sleutelhangers. Top service! Ik zal het zeker aanraden.

31 août 2025

Top service

Heb houders besteld voor mijn 11 F1 speed champions en voor nog twee sets. Verzending was super snel helaas was 1 van de houders gebroken aan gekomen. Maar met 1 mailtje was het probleem opgelost:)

19 août 2025

Hele fijne ervaring met Boldons

De bestelling was snel gegaan op de site en hij kwam ook snel bij mij.
Er zat een persoonlijke boodschap bij de bestelling, samen met een paar leuke stickers! Hier is echte liefde voor het product getoont wat je zelden meer krijgt!

6 juin 2025

Super goeie service als zending niet aankomt

Het pakketje zou volgens post.nl bezorgt zijn maar had niks gekregen.
Boldons gemaild en snel antwoord gekregen. Als het binnen twee dagen er nog niet was, gingen ze een nieuwe zending sturen.
Dus de service is top van dit bedrijf.
Ook zat er een handgeschreven kaartje bij. Met veel plezier met je bestelling. Ook leuk😁

13 mai 2025