Bole Norge AS. Avis

2,9

Håpløs kundeservice! Nekter å forholde seg til forbrukerkjøpsloven, og tviholder på at de har 1 års garanti på varen og at de har heller ikke noe ansvar siden varen fungerte da jeg mottok den.

Kjempefornøyd!😃 Jeg bestilte et isolert hønsehus med varmekabler i gulvet, og hadde pakken på døren allerede etter en uke. Huset så minst like flott ut i virkeligheten som på bildene. Det var lett å... Voir plus

Fin nettside og godt utvalg. Lynrask levering fra deres side, og da Bring.no droppet ballen på sin side så betalte faktisk Bole.no for å rette opp feilen for meg og problemet ble løst innen to arbeids... Voir plus

Svært dårlig kundeservice! Defekt vare og garantisak. Ville reklamere på dagen, men finnes ikke tilgjengelig kundeservice å få snakke med. Etter en enormt lang behandlingstid, tidkrevende og lite ef... Voir plus

Informations provenant de diverses sources externes

Velkommen til Bole! Hos oss finner du et bredt sortimang for gårdbrukere, dyreeiere og hageentusiaster – vi gjør ditt gårdsliv enklere med landbruksutstyr!

Moyen

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nekter å følge forbrukerkjøpsloven

30 janvier 2026

Dårlig service

Bestilte strl 48 sko. Fikk strl 38. Har sendt i retur strl 38, men fortsatt ikke mottatt riktig strl. Det har gått uker.

16 janvier 2026

Produktet var prima

Produktet var prima. Leveringen var treig og ble feil. Fikk refundert leveringsgebyr så fornøyd med kundeservice.

2 décembre 2025

Håpløs kundeservice

Plansilofolie bestilt fra Bole tidl i september. Fikk ordrebekrefting, men ikke noe mer. Etterlyste etter 14 dager og fikk beskjed om at varene var sendt, men at det var problem. Ble spurt om de skulle kreditere. Sa jeg ønsket varene og de ville sende på nytt. Samme historie igjen, ingen sporing og ingen epost. Varen kommer ikke frem. Nå vil de kreditere og gir da altså opp å sende en pakke til Norge. Skylder på DHL og beklager på DHL sine vegne, ingen beklagelse på kundeservice til Bole. At DHL på to forsøk ikke greier å flytte en pakke fra Sverige til Norge tror jeg ikke noe på, her er det andre grunner enn det Bole sier. Oppleves vanskelig å få kontakt med de til tider, har flere ganger opplevd at telefonen blir besvart av en som ikke sier noe, hører tasting på tastatur og at tv står på i bakgrunnen.

20 octobre 2025

Bole er svartelistet hos meg.

Kjøpte julebelysning til over 8000 kroner. Brukte ca 10 timer i ca. 30 dager. Så sluttet en god del led-dioder å lyse. Jeg tok kontakt med de i December og har ikke skjedd noe siden.

30 décembre 2024

Greit rimelig

Grei oversikt over varer. Rimelige priser. Frakt tok 1 uke, varer ble sendt fra Sverige. Kunne vært litt bedre opplyst at varene ble sendt fra Sverige, og at det tar ca 1 uke.

17 janvier 2025