Det passer ikke Jens Christian…
Det passer ikke Jens Christian Lybecker, der er lavet en aftale mellem boligselskaberne i Fredericia, og Fredericia Kommune om fleksibilitet ordning
Hilsen John Kaiser
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hilsen John Kaiser
Jeg fik fat i en Anette, som til at starte med, lyder rigtig sød. Det ændre sig dog meget hurtigt, for telefonen er i hvert fald ikke til at stille spørgsmål, i følge hende, og der er åbenbart meget forskellige behandling, trods du bor i samme lejligheds kompleks.
2 dage i streg, 2 forskellige personer ringer, kan den samme Anette ikke andet end at være sur og fornærmet, over der bliver ringet og spurgt ind til noget med lejemål og opsigelse, trods der er trykket 1, som der bliver sagt inden man kommer igennem. Måske I skal opdatere jeres side, at man åbenbart ikke må ringe og spørger om noget??? Eller tage en snak med jeres kære Anette, om hun evt skal finde et andet job, nu når hun faktisk ikke gider rådgive folk? Det må da være trist at være så negativ.

Réponse de Boli
De er det værste, aldrig kan det anbefales
De tager alt hvad de komme til
Samtidig sætter de i en kæmpe efterregning derefter
Samtidig har andres fibæk Sørensen
Valgt og yde chikane på en kvinde, i 6 mdr
Han fik dog en sigtelse og kan stadigvæk bo der
De tager din varme opgørelse også
De sætter dig i civil sag for, ting du ikke burde stå til regnskab for
Det usselt, og de holder sig ikke lejeloven
Og håber dermed denne boligforening oprør eller går konkurs af snyd, og bedrageri
Samtidig gør Anders ikke brug af at hjælpe folk han kan hverken svare på, hvorfor de har taget ens penge for varmeregnskab
De er nogen hykler
Og burde skamme, sig over den måde de sætter andre folk i bås
Lad mig sige det sådan
De ødelægger folks liv af
Håber snart der går, flere ind og få anmeldt dem så, Fredericia kommune som nu samarbejder med dem kan gå, ind og se så hvor dårlig forholde samt alle de ulovlig handlinger der ydes !
Lige for at tilføje
Anders, er den største svindler og misbruger systemet
Dårlig service.
De suger så mange penge ud af dig som muligt.
Aldrig mere boli.nu!!!!
Men vil anbefale Ambo - God service og du betaler kun det du skal.
Man skal ikke anskaffe sig el køretøj i skanseparken folk kan ikke lade dem være og viceværterne hiver lader ud af køretøjet Så pas på og hold godt øje

Réponse de Boli
De snyder folk, sender dem i civil retsag
De giver en kæmpe efterregning
På langt over 20.000
De gør alt for gøre krav, på disse penge.
Altså mafia stil

Réponse de Boli
Jeg står i kø som nr. 140 til en bolig - og som ikke engang er ledig. Hvordan f#&k kan man sætte en bolig på markedet, SOM IKKE ENGANG ER PÅ MARKEDET??!!! Så nu går de bare min årlige betaling, mens jeg ikke rykker mig ud af flækken -, -

dårlige service
den værstet person der er i dette firma ( karina )
du kan ikke tale med dem om noget emne eller forklar dem noget hun blveved med sige altid forstår ikke noget virklige dårlige altide i telefone
Nu er det 2år siden istandsættelse men trods gentagne klager har de ikke fået laver vores gulvvarme,det er en kold fornemmelse at gå i bad/toliet besøg.
Jeg bor hos boli nu har boet ude siden jeg bar 15 har aldrig fået klager som godkendes her på den måde . Har fået klager over støvsugning, gæster om natten og jeg ved ikke hvad . Det er dårligt og nøgler hos dem ! Mugne vinduer , dårlige døre! Jeg giver knap 7000 i Fredercia for en 87 m2 dårlig med underboer der kan te sig som de vil
Hej, jeg kan på ingen måder anbefale den her bolig forretning, når du fra flytter din lejlighed så skal du 100% forvente at det blir meget dyre end du regner med, de propper ekstra regninger oveni, samtidigt selv om jeg ikke har lavet ridser på gulvet så står jeg nu og hæfter for en gulv sliber og rengøring selv om mig og min kæreste har gjort rent i lejligheden, men nu hæfter vi også for rengøring…
KAN IKKE ANBEFALES! Hold jer væk fra dem her, de tager alle dine penge 🙂🖕🏻