1. Magasin de luminaires

Boliglampen.dk er en dansk webshop med fokus på stilrene opladelige bordlamper i nordisk design. Vi tilbyder fleksibel belysning til både inde og ude – med hurtig levering og personlig service.

4,0

Bien

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Vi købte en lampe hos boliglampen til…

Vi købte en lampe hos boliglampen til en gave 🎁
Lampen, som vi modtog, er desværre på ingen måde lignende den på deres hjemmeside 🤥
Vi havde set på en fin lampe med flotte afslutninger ved både skærm og fod. En lampe tilsvarende prisen på 599,-
Da vi modtager lampen er det en tarvelig ‘fod’ og samling, ligner et billigt ‘skruen sammen’ objekt
Derudover er firmaets logo printet på foden.
Vi beder firmaet om at sende den rigtige lampe, hvilket de ikke kan imødekomme og tilbyder pengene retur. Det er det eneste positive i denne handel, at pengene kom retur 🙏
Uden tvivl, et scam firma, der har sat falske billeder ind, som de ikke kan levere

20 décembre 2025
Logo de Boliglampen

Réponse de Boliglampen

Hej Jane

Det er vi naturligvis ærgerligt, at lampen ikke levede op til dine forventninger.

Smag og oplevelse af design kan variere, og derfor tilbyder vi altid fuld returret, hvis et produkt ikke matcher det, man havde forestillet sig.

I denne sag blev der – som også nævnt – straks tilbudt fuld refundering, hvilket naturligvis blev gennemført.

Vi kan derfor ikke genkende beskrivelsen af os som et “scam-firma”, men respekterer naturligvis, at oplevelsen ikke var den rigtige for dig.

Har man spørgsmål til materialer, design eller funktioner, er man altid velkommen til at kontakte os inden køb – vi hjælper gerne.

Med venlig hilsen
Boliglampen.dk

fantastisk lille lampe

fantastisk lille lampe, nem at flytte til det sted hvor der mangler lidt lys. Og her i denne mørke tid er lys så nødvendig....

16 novembre 2025