Boloo helpt mij om mijn BOL store te optimaliseren. Ze zorgen voor inzicht en automatisering zodat ik veel minder moeite hoef te stoppen in simpele taken. Ook de extra functies, zoals de AI-lis... Voir plus

Deze partij doet niet wat het beloofd. Het transport van leverancier naar hub in China loopt onwijs veel vertraging op. Portal update niet goed en helemaal irritant is dat de levering van hun opslag n... Voir plus

Buitenom dat de cursus super duidelijke video´s heeft en je letterlijk alles kan leren om een goede Bol.com business te starten hebben ze ook een super snelle respons rate als je vragen hebt. Ze staan... Voir plus

Boloo openend a whole new world for us. We were already excited about this academy, but the people at Boloo made us even more enthusiastic about starting an e-commerce business. Everyone we spoke to s... Voir plus

1. Fournisseur de solution e-commerce

Boloo is het all-in-one platform voor het starten en opschalen van een winstgevende bol.com business.

4,3

2 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,3

(2 041)

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Super hulpmiddel voor bol

Fijn voor de emailcampagne bij je bol store en goed overzicht van je omzet en bestellingen. Daarnaast super handig voor het maken van je facturen!

4 janvier 2024

Van Droom naar Realiteit: Mijn Succesverhaal met Boloo

Boloo heeft me geholpen om een abstract idee om te zetten in een concreet plan. Dankzij hun duidelijke tutorials en de uitstekende ondersteuning van de coaches, ben ik op weg naar het leven waar ik altijd van heb gedroomd. Bedankt, ik raad deze diensten zeker aan iedereen aan!

6 mai 2024

Boloo Forwarding

Maak gebruik van Boloo Forwarding en wat ik chill vind daar aan is het volgende: 1. Je wordt wekelijks op de hoogte gehouden van updates betreft vracht door de lucht of boot en de prijzen worden ook altijd netjes doorgevoerd. Zelf vind ik dat wel makkelijk omdat je dan altijd up-to-date bent met de verzend mogelijkheden! S.O naar Kenny

A Game-Changer for Profitable Product Discovery and Tracking on Bol.com

Boloo is an outstanding tool for finding profitable products and tracking them on Bol.com. Its user-friendly interface and powerful analytics make it incredibly easy to identify high-potential items. The real-time tracking and comprehensive data insights have significantly boosted my business efficiency. I highly recommend Boloo for anyone looking to optimize their e-commerce strategy on Bol.com.

fijne en handige tool

Boloo is een hele fijne en mooie tool. zelf ben in heel tevreden met alle functies. Boloo AI maakt listings maken heel handing. de tracker van Boloo is ook vaak heel accuraat, wat product research veel makkelijker maakt. Al met al een hele fijne ervaring

Toppers

Top, altijd handig geweest. Helaas sinds kort wel hogere tarieven obv aantal orders. Maar over het algemeen werkt het goed. Gebruik zelf altijd de calculator en sales analyse + de btw facturen.