2,0

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,0

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Aangemeld voor de 5G actie

Aangemeld voor de 5G actie, nooit meer wat van gehoord. Ik heb al weet ik hoeveel mails gestuurd, reageer op iedere nieuwe 'zaak' die ze aangaan, maar geen reactie. Ga hier niet mee in zee mensen, want je bent je geld kwijt!

30 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Laat je niet verleiden geld te doneren!

De bond tegen overheidszaken is een schimmige club. Officieel een vereniging met leden. Maar er zijn geen ledenvergaderingen, en leden kunnen niet stemmen. De leden hebben geen enkele invloed. Daarbij is het onduidelijk wat er met het geïnde geld wordt gedaan.

Jordy Zwarts die zowel de voorzitter, de penningmeester als ook de secretaris is wil hier geen openheid over geven. Wanneer je een mail stuurt met vragen worden die ook nimmer beantwoord.

Bij de laatste rechtszaak oordeelde de rechter dat de Bond zich ook niet houdt aan haar eigen statuten, en onvlodoende onafhankelijke controle heeft. Op die basis verklaarde de rechter de zaak niet-ontvankelijk.

Dat betekent kortom dat zij door de rechter niet bevoegd worden bevonden om als organisatie collectieve rechtszaken te kunnen aanspannen.

Maar hoewel ze al jaren niets bereiken blijven ze je vol spammen met bedel mails om opnieuw geld te storten. En waarin ze zich al jaren almaar blijven voordoen alsof ze ook deze keer weer ijzer sterk staan. Alsof de zaak eigenlijk al gewonnen is, ondanks dus de Bond in al die jaren nog nooit ook maar één zaak hebben gewonnen. De toon van de e-mails blijft echter alsof er niets anders op zit dan dat de Bond deze zaak gaat winnen. Terwijl de rechter ze dus niet ontvankelijk verklaard.

Nu is het weer geld inzamelen om er zogenaamd voor te zorgen dat het kabinet de samenwerking met Bill Gates en de WHO zal moeten ontbinden.

Trap er niet in. Laat je niets wijsmaken!

3 août 2026

Scam !

Toen zij net opstartten hoopte ik op succes. Nu, een paar jaar later, zie ik alleen aanvragen voor méér leden voor wéér een andere rechtzaak, terwijl de rechtzaak waar ik op hoopte nooit meer aan bod is geweest en ik ook nooit concrete stappen of uitslagen van álle andere rechtzaken voorbij zie komen. Ik zie ook taalfouten staan, dus eerlijk gezegd denk ik dat dit een grote scam is.

1 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Via email kondigen ze rechtzaak na…

Via email kondigen ze rechtzaak na rechtzaak aan waar je dan aan deel kan nemen.moet je wel eerst betalen.
Rechtzaken gaan nooit door.uitstel zeggen ze dan.of ingebrekestelling.Zijn gewoon zwendelaars die geld verzamelen voor hun zelf.

26 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Het klopt niet wat ze beweren!

Het klopt niet wat ze beweren!
De Bond Tegen Overheidszaken voert zogenaamd rechtszaken tegen de uitrol van 5G in Nederland. Nou, als ze dat al doen, doen ze dat gigantisch slecht. Ten eerste hebben ze geen echte juristen in dienst (alleen mensen die zeggen: ik heb heel veel wetboeken gelezen) en ten tweede -als er al een rechtszitting plaatsvindt- komt de Bond aanzetten met een flut-pleidooi. Nu hebben ze het over dat de rechter de telecombedrijven bij verstek veroordeeld zou hebben. De Bond zou de telecombedrijven daarmee schaakmat hebben gezet. Maar dat klopt helemaal niet! Het bij verstek veroordelen (als de gedaagde partij niet komt opdagen) geldt NIET als er grote belangen zijn. En dat die er zijn, snapt iedereen. Maar die voorwaarde vertelt de Bond er niet bij. Mensen worden opgeroepen deel te nemen aan deze 'succesvolle' actie door 29 euro te betalen. Nou, dat hebben de afgelopen jaren al vele duizenden mensen gedaan, dus tel uit je winst (voor de Bond).

14 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ze doen goed werk

Ze doen goed werk , maar kunnen natuurlijk ook geen ijzer buigen met de blote handen.
Geduld hebben.
Ze doen het mogelijke .......
Nooit klachten gehad.
Ik denk dat de mensen die een slechte review hebben geschreven gewoon het onmogelijke verwachten ......

7 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Misbruik maken van het vertrouwen van mensen

Ik volg deze Bond al sinds 2019. En steeds meer kom ik erachter dat deze Bond een stel oplichters zijn, die een slaatje slaan uit het vertrouwen van mensen die graag willen doneren voor een beter Nederland. Met mooie woorden over alles wat ze zullen aanpakken, halen ze mensen over om geld op hun rekening te storten. En als je erachter komt dat het onder valse voorwendselen was, ben je je geld kwijt. De Bond doet niets, bereikt niets en reageren op vragen doen ze ook niet. Ze zijn onbetrouwbaar, niet integer en liegen wanneer het hen uitkomt. Het klinkt in eerste instantie goed, maar laat je niet misleiden!
Het is een verdienmodel en een en al loze beloften.
In 2019 liet ik mij overhalen om lid en deelnemer te worden in de zaken waar zij voor 'strijden'. Ze houden je aan het lijntje met steeds nieuwe beloften die erg goed klinken, maar in werkelijkheid bereiken ze niets. Via deze Bond met gladde praatjes zul je niets bereiken. Iedere keer is het een ander excuus of een andere verklaring en iedere keer houden ze je een worst voor. Jaar in, jaar uit.

12 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

In 2019 betaald tegen de uitrol van 5G…

In 2019 betaald tegen de uitrol van 5G en in 2020 betaald voor actie tegen coronamaatregelen. Van de actie tegen de coronamaatregelen NOOIT meer wat van gehoord hierna is en nog een actie tegen corona gekomen geen idee of ik daar ook nog aan mee doe. En de actie tegen 5G het is allang uitgerold en het is een uiterst dubieuze gang van zaken zonder enige werkelijke overwinningen. Van de ene vaagheid naar de volgende vaagheid al vele jaren lang. Wat wel opvalt en waar je wel mee doodgegoid word zijn nieuwe acties waar je dan weer voor moet betalen. Heb in al die jaren geen enkel antwoord gekregen op vele vragen had mijn geld netzo goed in de brand kunnen steken. belazerderij een andere naam heb ik er niet voor.

26 février 2024

Opgelicht voor zogenaamde 5G actie

Eind Januari angemeld voor de 5G actie. Want op 14 Februari zou er een (uitgestelde) uitspraak zijn.
Na die tijd nergens informatie te vinden, zijn ze niet bereikbaar voor informatie. En laten ze mensen zich nogsteeds aanmelden voor 29,-

DIT ZIJN OPLICHTERS! TRAP ER NIET IN!!

15 février 2024

Boek niet ontvangen

Boek als onderdeel van lidmaatschap (15 augustus j.l.) niet ontvangen. Via diverse e-mailadressen poging tot contact, geen gehoor, telefoonnummer, geen gehoor.
Begint op oplichterij te lijken.

25 septembre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Bestelling na 10 weken geleverd.

Ik heb een boek besteld op 24 juli. Ik heb via email alleen een bevestiging ontvangen. Ik heb enkele mails gestuurd over de status. Geen enkele reactie. Ook geen out of office.
Update 28 augustus. Telefoon wordt niet opgenomen, geen reacties op mail en sms. Ik ga ze in gebreke stellen.
Update 5 oktober. Ik heb het boek ontvangen. Tien weken na bestelling. Geen toelichting gekregen.

24 juillet 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus