Geweldige organisatie. Je stuurt alle gegevens op en zij regelen het verder. In mijn geval had ik echt een flinke Bekeuring. Ik heb een filmpje meegestuurd van de verkeers situatie en mijn mening gege... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bonnetje is top! Heb 10 onterechte flits en traject boetes gehad. Zonder bonnetje had ik dit allemaal moeten betalen en had ik dus duizenden euro’s kwijt geweest. Dankzij bonnetje is mij dit voorkomen... Voir plus
Heb mijn volledige boete terug gekregen binnen 3 maanden best snel en kwam er zelf niet echt uit top bedrijf dit
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bonnetje maakt de complexe juridische wereld voor iedereen toegankelijk. Met zorgvuldig geselecteerde partners per dienstverlening word je vertegenwoordigd door de beste juristen en advocaten van Nederland! Dien binnen één minuut je zaak in, en onze experts onderzoeken direct of we jou gratis kunnen bijstaan. Via de app volg je eenvoudig live de status van je zaak, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- info@bonnetje.nl
- bonnetje.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Fijne manier van bezwaar maken
Ik hoop dat ik snel geholpen kan worden
Beste advocaten ooit in een rechstzaak…
Beste advocaten ooit in een rechstzaak waar ik Zoiezo mijn rijbewijs ging kwijt raken juist een cursus moeten volgen
Suggestie wordt gewekt dat het gratis…
Suggestie wordt gewekt dat het gratis is, nergens staat dat je max €25.000 aan inkomen mag hebben want anders betaal je voor een inname van rijbewijs aan bonnetje €1000! ( dit noemt de advocaat die belt terloops alsof het niks is. Ik vraag mij af of er mensen zijn met 25k bruto salaris die überhaupt een auto kunnen rijden!
Heel vervelend; alles aanleveren en pas daarna hoor je over de werkelijke kosten.
Service
Duidelijke stappen om het formulier in te vullen, fijn dat er mensen zijn die je hierbij helpen. Het is een fijn formulier, geen ingewikkelde papieren om in te vullen. Helder. En je kan het volgen via de app, heel goed.
Fijn dat er een partij is die opstaat…
Fijn dat er een partij is die opstaat voor de rechten van de burger tegen de overheid die veel onterechte en te hoge boetes uitschrijft om de staatskas te spekken
Super app
Super app, in het verleden goede professionele hulp ontvangen en mijn geld terug gekregen
Fijn dat er naar je geluisterd wordt
Fijn dat er naar je geluisterd wordt
Duidelijk!
Prutsers
2 boetes ingediend, bij beide werd buiten de bezwaartermijn pas aangegeven dat de zaak niet opgepakt wordt, zodat je zelf geen bezwaar kan indienen!! 1 ervan is een boete die gegeven is op de Sloterweg A'dam waar al vele boetes zijn ingetrokken ( mede door krantenartikelen) i.v.m. justitiele fouten...bonnetje lukt dit dus niet...
Prutsers!!!
Ging vlotjes