1. Service de transport

Vår plattform är särskilt utformad för att föra samman entusiaster av klassiska bilar och skapa en gemenskap där de kan dela sin djupa passion för dessa tidlösa fordon.

3,5

Moyen

30/09-23 flot bil, sød chauffør MEN

30/09-23. Bilen var flot, chaufføren var sød. Bilen var punkteret det kan jo ske, vi grinede af situationen. Men vi fik en lille tur og måtte tage en taxa til vores bryllupsfest. Det der ikke er fint, det er vi fik enten en lovning på en ny tur af finere bil af værdi af 550 euro eller penge, og vi måtte kontakte ejeren af bilen d. 7/10-23, da de ikke skrev til os! vi har prøvet i 11 måneder at få lavet en aftale om ny tur, og vi har stadigvæk ikke hørt noget!! Hvad søren skal vi tro. PS. Vi har også kontaktet BookAClassic og de har sagt at vi skal snakke med ejeren, men det har vi jo prøvet, og ja bevares der er svar, men der går lang tid i mellem. Men intet er faldet på plads endnu….

30 septembre 2023

Studentkörning

Bokade studentkörning. Fungerade utmärkt. Kontaktade bilägaren/föraren som var mycket tillmötesgående. BMW 220.

13 juin 2024
Logo de BookAclassic.se

Réponse de BookAclassic.se

Tack för den positiva feedbacken. Vi är glada att ert arrangemang gick bra.

Vänliga hälsningar BookAclassic Team

Bokade en "raggarbil" på mammas 70-årsdag!

Bokade en "raggarbil" då min mamma fyllde 70 år - och det blev ett oförglömligt minne.

Sökte efter en amerikansk bil från 50-talet och hittade Book a classic. Efter bokningen så hörde ägaren till bilen av sig och jag hade direkt-kontakt med honom inför dagen då jag bokat bilen.

Vädret var perfekt trots att det var i mitten av April - och att mamma fick åka en skinande röd Cadillac på sin 70-årsdag med barnbarnen i baksätet - blev verkligen höjdpunkten på hennes födelsedag!

15 avril 2023
Logo de BookAclassic.se

Réponse de BookAclassic.se

Tack för din feedback. Vi är glada att evenemanget gick bra!