Da min bog alligevel ikke var på lager, gav de mig muligheden for at finde noget andet, eller penge tilbage. Valgte en anden bog, og under hele processen svarede kundeservice mig hurtigt og var mege... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er nu 3 uger siden jeg bestilte bøger, pengene blev trukket et par dage efter, men har intet hørt! Jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet hverken telefonisk eller via mail. Da jeg ikke ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bogen kom efter 3 dage, men er en kopi af den oprindelige med dårligt tryk og ringe kvalitet af papir. Så jeg ville ikke anbefale :-) Jeg skrev to mails til virksomheden omhandlende returnering, men... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg var skeptisk over hjemmesiden pga manglende anmeldelser men valgte at tage chancen og bestilte alligevel og jeg er meget glad for jeg gjorde det. Pakken med bogen kom hurtigt og bogen var pakket f... Voir plus
L'entreprise a répondu
BooksForYou er en specialiseret online boghandel med fokus på romance og dark romance – både danske og engelske titler. Vi brænder for at samle de bøger og det univers, som mange læsere ellers skal lede flere steder for at finde. Vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på populære serier, nye udgivelser og titler, som ikke altid er nemme at finde i traditionelle boghandlere. Derudover tilbyder vi bookish merchandise og dekorative produkter, der passer perfekt ind i din bogreol og understøtter den stemning, dine bøger skaber. Vi lægger vægt på en tryg og overskuelig købsoplevelse – fra bestilling til levering. Leveringstiden er typisk 2–6 hverdage, og vi arbejder løbende på at sikre tydelig kommunikation og stabil håndtering af ordrer. Har du spørgsmål til en titel, en bestilling eller ønsker anbefalinger, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Vi hjælper gerne.
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Rigtig hurtig levering af bogholder ringe
Valgte en anden bog, og under hele processen svarede kundeservice mig hurtigt og var meget imødekommende.
Ikke sidste gang jeg benytter hjemmesiden.

Réponse de Booksforyou
Var skeptisk, da jeg ikke kendte hjemmesiden, men jeg tog chancen.
Det var den helt rigtige disposition - bestilte 2 bøger og de kom allerede dagen efter.
Det kan ikke gøres hurtigere.

Réponse de Booksforyou
Jeg bestilte 3 bøger ❤️ leveringstiden kunne have været bedre, men fik mine varer og fik besked undervejs. De har passet godt på mine bøger som var super fint pakket ind. Bestiller gerne fra siden igen.
Jeg har bestilt bøger for 600 kr d.18/8, men har kun modtaget en ordrebekræftelse.
Jeg har ikke modtaget nogle bøger.
Jeg har forsøgt, at skrive til dem på mail, men de svarer ikke.
Det er meget frustrerende.
Jeg bestilte en bog d 9/8. Pengene blev trukket d 13/8 og jeg har ikke modtaget nogen bog.
Jeg har skrevet flere mails, men de svarer ikke.
Meget frusterende da jeg har handlet der før uden problemer.
Opdatering - får pludselig en besked fra GLS om at bogen kan afhentes. Ca en måned efter bestilling. De svarede aldrig på mine mails.
Svarer ikke mere…
Jeg havde bestilt en bog og desværre fået tilsendt den i den forkerte udgave/størrelse, så den ikke passer sammen med resten af bogserien.
Da jeg skrev en mail om dette for over en måned siden, fik jeg et sød svar om at det var deres fejl og at jeg selvfølgelig måtte bytte bogen. Så jeg spurgte om de ville sende retur seddel eller om jeg skulle sende og de så ville betale fragten. Siden det har jeg ikke hørt noget, selv om jeg har skrevet flere gange, så jeg er meget irriteret og vil gerne få mine penge retur (eller få korrekt bog tilsendt)!
Virkelig dårlig stil.
Siden havde egentlig mange positive anmeldelser da jeg bestilte, og de angav at de havde alle bøger i en serie da jeg afgav ordren.
Men aktuelt har de fået flere negative anmeldelser, som jeg desværre må tilslutte mig.
Jeg har ikke fået de varer jeg har bestilt, men beløbet er trukket fra min konto.
Det har hverken været muligt at komme i kontakt med firmaet via telefon eller mail.
Forfærdeligt svindel. Jeg køber 2 bøger og ingen er kommet. Scam scam scam! Intet tracking nummer og ingen tager telefonen når man ringer. De heldige hvis de ikke bliver taget i retten. Dog forventer jeg at politianmelde firmaet for svindel.
De har nu svaret et standard svar hvori de prøver at slippe afsted uden at tage ansvaret for at
1. Ingen tog telefonen og der er ingen kontakt at skaffe til firmaet
(forsøgte i flere uger )
2. Adressen som firmaet står til er meget mistænksomt...
3. "længere leveringstid" kan umuligt gøre op for ingen tracking eller opdatering på pakken og intet bevis for at den eksisterer.
Og den forlængede leveringstid er en joke. Du hører intet og tilfældigvis "forhåbentlig" modtager en pakke 3-6 uger senere uden at høre et kvæk.
Sindsygt I stadig kan køre denne forretning rundt.

Réponse de Booksforyou
Jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet hverken telefonisk eller via mail. Da jeg ikke har modtaget mine varer, har jeg forsøgt at annullere min ordre, uden at vide om det bliver registreret. Total tavshed.
Det er ikke iorden!
Opdatering: Ud af det blå får jeg en mail fra GLS om at hente en pakke - forvirringen er total. Jeg annullerede jo min ordre for en uge siden. Den ryger retur.
Alt dette kunne have været undgået, hvis man blot havde taget telefonen da den ringede...

Réponse de Booksforyou
Jeg har bestilt d. 17. Juli, pengene er trukket d. 23. juli og jeg har stadig intet hørt... Jeg har ikke noget pakkenummer, gls kan ikke hjælpe mig, jeg kan ikke få kontakt til booksforyou telefonisk og der bliver heller ikke svaret på mine mails.
Hvornår får jeg min pakke????

Réponse de Booksforyou
Jeg skrev to mails til virksomheden omhandlende returnering, men har ikke fået svar, trods de lover at vende tilbage indenfor 24 timer.
Så… undgå forfalskning og manglende muligheder for returnering, og køb dine bøger et andet sted.

Réponse de Booksforyou
Jeg fandt Books for you, da jeg ledte efter et sted som havde den bog. Andre steder kunne de ikke levere før efter flere uger eller slet ikke havde den. Men Book for you havde den og de kunne levere inden for 6 hverdage med obs på at engelske bøger kunne tage en smule længere. Men alligevel kom min bog allerede fra bestil til levering på 6 hverdage😃 bogen car pakket meget forsvarligt ind og sendt med bobbelplast pakke.
Jeg er godt tilfreds med det firma.
Bogen var i god form da jeg modtog den så ville helt klart vende tilbage igen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Réponse de Booksforyou
Super service! Jeg modtog min bog allerede seks dage efter bestilling, selvom der stod, at der kunne være ekstra leveringstid på engelske bøger 🙏🏻 bestiller helt klart bøger herfra igen!

Réponse de Booksforyou
Jeg har modtaget mine bøger og er tilfreds med kvaliteten, men overordnet set var købsoplevelsen ikke super god for mit vedkommende, og selvom shoppen føre en del bøger, som jeg er interesseret i, så vil jeg ikke vende tilbage til denne forhandler.

Réponse de Booksforyou
Det var super nemt at bestille og jeg havde min pakke indenfor 6 dage, som lovet! 👍🏻 Jeg havde ikke hørt om hjemmesiden før, så jeg tog en chance - det bliver nok ikke sidste gang 😊

Réponse de Booksforyou
Jeg bestilte to bøger hos virksomheden d. 29-12-25 med forventet leveringstid på 2-6 hverdage ifølge ordrebekræftelsen. Jeg har endnu ikke hørt fra virksomheden vedrørende eventuel forsinkelse på levering eller anden information. Det værste er at pengene er hævet fra min konto d. 7-01-25. Så jeg har betalt for bøger, som jeg ikke har modtaget. Det synes jeg alligevel er groft! Har forsøgt mig med en e-mail 10-01-25 og har nu skrevet endnu en mail og en sms (14-01-25).
Update:
Bøgerne er hentet fra pakkeshop efter levering i dag (18-01-25) og de er pakket forsvarligt ind, så de er i rigtig fin stand.

Réponse de Booksforyou
Jeg søgte nogle bøger som kun booksforyou havde. Jeg kendte ikke til siden, så jeg sendte dem en mail. De var så søde og hjælpsomme. Bøgerne blev sendt dagen efter og jeg har netop modtaget de pæneste bøger som var godt pakket ind. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.

Réponse de Booksforyou
Da jeg for 3. gang for lidt siden ville bestille bøger på BooksForYou blev jeg spurgt, om jeg stolede på siden, fordi kun 4 har anmeldt den herinde, og sikken blasfemi! Alle (især elskere af engelske bøger) burde kende BooksForYou! Jeg har været tilfreds de to første gange, så da jeg manglede en bestemt bog og kunne læse mig frem til, at man kan efterspørge hos siden, skyndte jeg mig at sende dem en mail. Det var sent søndag aften, for 1,5 time fik jeg svar, og nu har jeg allerede modtaget en ordrebekræftigelse på, at mine nye bøger er på vej 👏😁 BooksForYou kan endda sagtens konkurrere på prisen!
KÆMPE anbefaling herfra, det her vil (heller ikke) være sidste gang, jeg bestiller derfra… I just know it!

Réponse de Booksforyou
En savoir plus sur les différents types d'avis.