2,2

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,2

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

🚨 PAS PÅ!!!

🚨 PAS PÅ!!!

Jeg bestilte Pokémon-kort hos Boosterkisten. Pengene blev trukket, men jeg modtog hverken varen, ordrebekræftelse eller nogen form for mail fra virksomheden.

Det er fuldstændig uacceptabelt. Jeg har betalt for en vare, som jeg aldrig har modtaget, og virksomheden har ikke givet mig nogen ordentlig information om min ordre.

Det er SVINDEL og SCAM og vil på det kraftigste advare andre mod at handle hos Boosterkisten.

3 octobre 2026

AI slop

Fine AI reklamer som skulle bringe dem en masse penge. Det er ren scam. Virksomheden findes ikke.

2 octobre 2026

Hjemmesiden virker meget mistænksom

Hjemmesiden virker meget mistænksom, da de sælger varer der er under vejledningspris og er udsolgt mange andre steder. Derudover står der at deres adresse er i Paris men hele hjemmesiden for mig er på dansk. Hvilket gør det hele mere mistænksolt at de så også skriver i deres FAQ at de kun sender til kunder i Danmark.

FAKE. Hop ikke på den

Hop ikke på den. SCAM

Du kan ikke kontakte firmaet.
Og på deres hjemmeside sætter de billede ind at de har gode anmeldelser på trustpilot. Så fake som det kan være efter som de ikke har nogle gode anmeldelser herinde.

PHISHING SCAM

Virksomheden er højst sandsynligt en phishing scam som er ude på at få fat i kortoplysninger for at stjæle penge fra ‘kunder’.

Virksomheden hævder at være PL Montorgueil SAS, de oplyser denne virksomheds SIREN-nummer men en anden adresse end PL Montergeil SAS’ officielle adresse. Desuden er PL Montergeil SAS ikke en virksomhed der har med pokemonkort at gøre men en restaurant/café ved navn Le Compas i Paris.

Desuden står der ved betalingssegmentet at man ved betaling giver afkald på sin fortrydelsesret som de andre steder hævder at være 14 dage.

Ved betalingssegmentet fremviser de også at de skulle have 4.5/5 stjerner her på Trustpilot, men da min anmeldelse her er den første kan det jo tydeligvis ikke passe hvorfor deres Trustpilot-fremvisning på siden heller ikke kan bruges til at tilgå Trustpilot direkte men derimod bare er et billede.

Sidst men ikke mindst er hjemmesiden ny-oprettet og bruger en anonymitetstjeneste til at skjule hvor den er oprettet. Denne kombination samt reklamer på TikTok og Instagram der hævder at der er få på lager og ikke kommer mere når det er solgt (samt gode priser på disse eftertragtede varer) får det til at ligne en helt klassisk phishing scam der forsøger sig at stjæle så mange kortoplysninger den kan på kort tid for så at lukke ned.

29 septembre 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit