Ich bin absolut begeistert!!! Ich habe ein Paar fantastischer Cowboy Boots bei "Boots by M" bestellt. Der Versand (auch nach Deutschland) erfolgte noch am selben Tag (wie auf der Homepage verspro... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een heerlijke winkel. Ik heb hier een paar prachtige goed zittende laarzen gekocht maar ook de tassen die ze verkopen zijn mooi en ruim . Via hun website ben ik hier beland maar het is beslis... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Boots by M is dé specialist op het gebied van handgemaakte cowboylaarzen. Onze collectie bestaat uit de allermooiste cowboyboots van de beste Amerikaanse en Mexicaanse merken. Al onze laarzen zijn gemaakt van de mooiste leersoorten en hoogwaardige materialen en met zorg en liefde door ons geselecteerd en geïmporteerd. Wij kiezen alleen voor boots waarbij het traditionele ambacht is verweven met moderne technieken. Of je nu al jaren een laarzenliefhebber bent of op zoek bent naar je eerste paar, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte laarzen. Bij Boots by M vind je laarzen passend bij elke gelegenheid en elk seizoen. Kom bij ons langs op het Noordeinde in Den Haag, in de enige fysieke cowboylaarzenwinkel van Nederland, of shop zorgeloos online op bootsbym.nl.
Coordonnées de contact
Noordeinde 100, 2515GM, Den Haag, Pays-Bas
- 0703463955
- info@bootsbym.nl
- bootsbym.nl
Les gens ont aussi consulté
Ich bin absolut begeistert!!!
Ich bin absolut begeistert!!!
Ich habe ein Paar fantastischer Cowboy Boots bei "Boots by M" bestellt.
Der Versand (auch nach Deutschland) erfolgte noch am selben Tag (wie auf der Homepage versprochen) inkl. Paketverfolgung!
Innerhalb von 3 Tagen war das Paket schon bei mir! Die Stiefel sind der Wahnsinn, wunderschön und top Qualität! Ich erhielt außerdem eine handgeschriebene Karte, super lieb!!
Eine absolute Empfehlung hier zu bestellen!
Een dikke 10 hoor...Speciaal bestelde…
Een dikke 10 hoor...Speciaal bestelde laarzen opgehaald vandaag zo mooi.Goede service en goed contact werd zoals altijd netjes op de hoogte gehouden.Altijd tijd voor een praatje.Een welkom gevoel in de winkel.Ik kom hier heel graag.Ouderwetse klantvriendelijkheid.
Wat een heerlijke winkel.
Wat een heerlijke winkel.
Via hun website ben ik hier beland maar het is beslist de moeite waard de winkel zelf te bezoeken !
Een uitstekende service; ik kon een paar laarzen die in de webshop in mijn maat waren uitverkocht toch nog bestellen .
prachtige rode Savannah boots binnen
prachtige rode Savannah boots binnen gekregen van het merk Lucchese! Heel fijn dat ik ze via Marian kon bestellen.
This store is incredible....
We came all the way from England to visit the store and it was certainly well worth it. A beautiful store, full of wonderful products of the highest quality and design. Brilliant attentive and considerate service from Marian. A really great experience all around
Zeer goede ervaring met BootsbyM
Goede ervaring met BootsbyM. Fantastische service. Vandaag bestellen is morgen in huis. Met zorg en erg mooi verpakt. Ik had boots besteld die ik toch liever wilde ruilen. Via de mail was er snel reactie en ook nog goede uitleg over hoe de boots te passen en over het inlopen. Die info staat overigens ook op de site en wordt met de bestelling meegeleverd op een A4. Het tweede paar, de Corral Sandy, ook een dag later in huis. Ze passen perfect en zijn helemaal te gek.
Geweldig mooie laarzen
Geweldig mooie laarzen, prachtig verpakt! en heel goed telefonisch advies toen ik een vraag had. Ik ben zeer onder de indruk van de klantvriendelijkheid en de passie voor het product.
Blij
Vriendelijk, meedenkend, blij geholpen in deze winkel en in de opeenvolgende contacten per mail en telefoon over onderhoud laarzen. Zo mooi als verkopers zo achter hun producten staan.
Ik ga genieten van het kijken naar,en dragen van mijn mooie laarzen.
Prachtige bolo tie en belt buckle…
Prachtige bolo tie en belt buckle gekocht! Super mooie kwaliteit. Snel verzonden en heel leuk verpakt! Ik kom snel een keer in de winkel kijken! En ga hier zeker vaker bestellen.
Topservice
Topservice! Denken goed mee en adviseren mee tot het juiste eindresultaat. Superblij met mijn mooie laarzen!
Amazing boots & service
Amazing boots, Marian and her team faultless. 5 stars
Top winkel!
Enthousiaste eigenaresse, je krijgt gelijk een welkom gevoel. Goede en deskundige informatie over de verschillende type boots. Uiteindelijk de boots online besteld in verband met krappe tijd en passen. Snel verstuurd ondanks de drukke decembermaand. In de schoenendoos nog extra duidelijke informatie over de boots en een persoonlijk bericht. Dat geeft net dat beetje extra wat je soms nodig hebt om ie iets meer te voelen dan alleen maar één van de zovele klanten. Ik raad boots by M zeker aan en ik kom er snel weer terug.
Schitterende handgemaakte laarzen en…
Schitterende handgemaakte laarzen en tassen in een leuke winkel met kundige en vriendelijke medewerkers. Bij mijn laarzen was helaas iets kapot gegaan en dat is op een hele fijne manier & snel opgelost. Complimenten! Het enige nadeel van de winkel is dat je keuzestress krijgt 😂
De beste shop voor boots
Ik ben zeer tevreden over deze shop. Ik heb niet in de winkel zelf gekocht, maar online besteld. De afhandeling met Marian was uiterst professioneel en zeer klantvriendelijk. Zulke service kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen. Hartelijk dank, Marian!
Luccheses in Europe
Ordering Luccheses through Boots by M is a great way to get your hands on these Texas boots in Europe.
This is the third pair I've ordered this way, and it worked perfectly again.
Reverie Black Cherry Cowboylaars…
Reverie Black Cherry Cowboylaars gekocht! Het zit goddelijk en past als gegoten. Deze laarzen geven je een bijzonder mooi gevoel en maken je een blij mens 🤗 ik ben er superblij mee! Dankjewel Marian, groetjes Meliha!
De absolute nummer één
Van begin tot eind was het een top ervaring! Ik had aanvankelijk heel veel vragen om de juiste maat te bepalen en kon niet fysiek naar de winkel gaan. Dit vormde helemaal geen probleem; ik werd heel snel vakkundig en uitgebreid bijgestaan via mail, het was meteen duidelijk dat Marian weet waarmee ze bezig is. Haar passie en kennis merk je direct, ik voelde me zelfs vanuit mijn zetel een heel goed verzorgde klant!
Het pakketje zelf werd heel snel verstuurd en geleverd, én leuk ingepakt! Met een gepersonaliseerd kaartje, uitgebreide uitleg over de pasvorm en hoe je de boots aandoet, en het verzorgingsproduct erbij was dit niet zomaar het zoveelste pakje dat geleverd werd, maar een verderzetting van de fantastische ervaring die shoppen bij Boots by M is.
De collectie die beschikbaar is, getuigt van de goede stijl die Marian heeft, en haar oog voor kwaliteit en schoonheid. Welk paar je ook kiest, ze zullen de show stelen, terwijl ze ook duidelijk van hoge kwaliteit vervaardigd zijn. Ik ben helemaal verliefd op mijn boots en heb ze uitgebreid zitten bewonderen bij ontvangst. Ze voelden ook heel aangenaam en comfortabel aan vanaf ik ze aandeed, nog beter dan ik me had ingebeeld. Elke outfit is meteen stukken interessanter!
Boots by M is ongetwijfeld de nummer één wanneer je op zoek bent naar cowboy boots, ik kan het iedereen van harte aanraden. Treat yourself!
Super gave laarzen!
Super gave, stoere laarzen van Boots by M. Online gekocht. Toen ik ze toegestuurd kreeg waren ze toch een half maatje te klein. Gelijk mail gestuurd en de laarzen terug gestuurd. Wel aangetekend maar voor die zekerheid kies je. Met twee dagen had ik de juiste maat al weer binnen! Super service
Boots by M is mijn hofleverancier van western goodies.
Boots by M is mijn favoriete winkel voor mijn cowboylaarzen. Ik draag alleen cowboylaarzen. Zomer en winter, ik heb dus meerdere paren.
Ze komen eigenlijk allemaal bij Boots by M vandaan. De winkel voelt als een snoepwinkel. Zoveel keus.. Mooie kleuren en veel verschillende stijlen. Niet alleen laarzen. Maar ook schitterende tassen en jassen.
Ik kom er letterlijk voor van de andere kant van het land.
De eigenaresse, M is warm en hartelijk. Weet precies wat ik mooi vind en kent mijn maat uit haar hoofd. En volgens mij die van al haar vaste klanten! Zo bijzonder!
Net weer nieuwe prachtige laarzen en een bijzondere jas gekocht. Verheug me al op mijn volgende bezoek!
Gorgeous boots and great service
I love this store! I was looking for the perfect pair of cowboy boots for the longest time and I finally found them here. Marian really knows her collection and you can tell that it has been very carefully and lovingly curated. Its such a cool shop! I am obsessed with my beautiful new boots.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.