Bord aan Tafel Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De workshop is erg goed te doen. Met de duidelijke instructies van Ilse lukt het iedereen. Probeer niet te perfectionistisch te zijn. Het resultaat is GROOTS. Ilse zorgt met humor en duidelijkheid voo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen kerst 10 prachtige borden cadeau gekregen. Wat een geweldig cadeau om te krijgen en ook om te geven! We gebruiken de borden vrijwel dagelijks en zijn er nog altijd onwijs blij mee. Wee... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdens een hele leuke workshop een grote schaal met twee kleine schaaltjes gemaakt, niet verwacht dat het zo goed zou lukken! Duidelijke uitleg en een geduldige juf. Gezellig met mijn moeder en zus e... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

In een leuke en gezellige omgeving. Ilse is aardig en ik vind haar lekker Direct en heeft humor. Mooie schaal gemaakt

À propos de l'entreprise

1. Studio d'art
  2. Artisanat
  3. Cours de poterie
  4. Magasin de poteries

Écrit par l'entreprise

Altijd al met je handen in de klei willen zitten? Kom een klei workshop volgen in mijn keramiek atelier in Bergen op Zoom. Ben je op zoek naar een creatieve workshop in Brabant of Zeeland? Bij Bord aan Tafel kun je je eigen servies maken. In mijn atelier ga je in een ontspannen en gezellige sfeer aan de slag met klei. Je gaat aan het werk met mallen, een wals en/of een deegroller. Of je nu wel of geen ervaring hebt, bij Bord aan Tafel gaat iedereen met een prachtig servies naar buiten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Een workshop met aandacht

Een workshop met aandacht. Naast dat het resultaat een mooie toevoeging is aan de servieskast en op tafel, wordt je tijdens de workshop begeleid met aandacht en expertise. Wij hebben een heerlijke workshop gehad :)

18 juin 2025

Leuke workshop!

Het is een mooie ruimte, het voelt bij binnenkomst heel goed aan. Ik vond de workshop zelf super leuk om te doen. Ik ga zeker nog eens!

20 mai 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Gezellige leuke workshop !

Gezellige leuke workshop !

24 avril 2025

Réponse de Bord aan Tafel

Dank je Karin! Jullie dank voor jullie creativiteit!

Noté 2 sur 5 étoiles

Pas 14 maart een afspraak

Pas 14 maart een afspraak, kan ik nu toch al niet vertellen hoe het gegaan is.

4 février 2025

Réponse de Bord aan Tafel

Je hebt helemaal gelijk. Ik ga even uitzoeken hoe ik dit probleem kan oplossen. De Trustpilot email wordt namelijk direct na aankoop automatisch verstuurd.

Een aanrader…

In een erg leuke omgeving een schaal gemaakt. Een eenvoudige techniek met duidelijke uitleg die iedereen kan en waar ook tijd is voor een praatje en ontspanning. Met een rustige muziekje op de achtergrond en een kopje thee was dit voor ons een workshop die we nog een keer vaker gaan doen.

29 novembre 2024

Réponse de Bord aan Tafel

Dank je voor je mooie woorden! En heel leuk om jullie nog een keer te zien!

Super service!

18 décembre 2023

Réponse de Bord aan Tafel

Kleine moeite. Graag gedaan!

Een super leuke ervaring

Een super leuke ervaring, in een relaxte sfeer een prachtige schaal maken. Eigenaresse Ilse leidt je op een professionele wijze met humor door het proces. Ook lekker gelachen! Marianne van der Hout en Marianne Craanen

27 juillet 2023

Réponse de Bord aan Tafel

Hi Marianne en Marianne, het was een feestje met jullie. Inderdaad heerlijk gelachen! Smakelijke groet ilse

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtig servies en heerlijke olijfolies

We gebruiken de borden vrijwel dagelijks en zijn er nog altijd onwijs blij mee. Weer eens wat anders dan de standaard borden in de standaard vaste vorm. Elk bord heeft iets eigens en dat maakt het zo bijzonder en leuk.

Inmiddels verschillende olijfolies uitgeprobeerd en ook dat is een echte toevoeging in je keuken (aanrader)!

17 août 2023

Réponse de Bord aan Tafel

Dank je Femke voor je lieve woorden. Fijn om te horen dat je mijn bijna dagelijks gebruikt! Daar zijn ze voor!

Noté 5 sur 5 étoiles

De heerlijkste olijfolie en mooiste keramieken schalen en borden!

Ik kom hier vaker voor de heerlijkste olijfolie en mooiste schalen/borden voor mezelf of als cadeau! Heel blij mee! Altijd leuk om te krijgen of geven.

1 juin 2023

Réponse de Bord aan Tafel

Dank je Margriet voor je lieve woorden. En ontzettend dank dat je zoveel reclame voor mijn producten maakt bij je vrienden en familie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze winkel smaakt naar meer!!

Al een aantal jaar koop ik bij ‘bord aan tafel’ olie en azijn. Niet zomaar olie en azijn, maar speciale verfijnde bijzondere smaken. Ilse verkoopt met veel passie en enthousiasme haar producten. De winkel is klein maar sfeervol en fijn,
Onlangs heb ik samen met mijn dochter er een workshop ‘schaal maken’ in haar eigen atelier in de winkel gevolgd en hebben daar veel plezier aan beleefd en veel geleerd. Door de kleinschalige opzet geeft het veel ruimte om vragen te stellen en om begeleiding bij het maken van de schaal te krijgen. Een aanrader dus!!

7 juillet 2023

Réponse de Bord aan Tafel

Dank je Joke voor je lieve woorden. Jij hartelijk dank voor je enthousiasme en gezelligheid!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus