2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

9 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,4

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Jeg bestilte en firkantet dug

Jeg bestilte en firkantet dug, den er skåret skæv , så den slet ikke passer til bordet. Jeg har skrevet til firmaet og sendt billeder, men intet svar. Køb aldrig noget derfra

31 mai 2026

Virkelig ringe virksomhed

Virkelig ringe virksomhed. Har bestilt en rund voksdug, den er ikke skåret lige, der er flere hakker i kanten rundt. Udover det så er der pletter flere steder på dugen.
Har forsøgt at skrive til deres kundeservice flere gange for at klage, men de svarer ikke.

18 juin 2026

Ok oplevelse

Varen var lidt forsinket, men de gav 10% rabat som undskyldning. De har været rimelig hurtige til at svare på e-mails, og kvaliteten på produktet var ganske fint, slet ikke så slemt som andre anmeldelser herinde har beskrevet og bedre end jeg havde forventet.

23 juillet 2026

Virkelig øv jeg ikke kan poste billeder…

Virkelig øv jeg ikke kan poste billeder op her. jeg bestilte et styk rundt bordfolie og på deres hjemmeside står der "Runde former: ca. 10 hverdages produktionstid" jeg tænkte "okay de må have maskiner at skære med" men næh nej den blev sgu klippet i hånden, og nej de svarer ikke på henvendelser efter man har modtaget produktet...........
den bordfolie jeg har modtaget er ikke ø 75 cm som jeg bestilte, heldigvis er den dog ikke mindre en ø 75 cm men det er godt nok dårlig lavet. Gør jer selv en tjeneste og spar pengene og bestil fra et andet sted.
De burde ikke engang at få 1 stjerne de fortjener 0 😂

17 juillet 2026

Brug ALDRIG dette firma!

Brug ALDRIG dette firma!
Har købt en folie til knapt 1000 kr - det passede fint (de første dage) - MEN folien “trækker” sig åbenbart- så pt mangler jeg 5 cm i længden og det ser virkelig dumt ud.(bredden trækker sig ikke)🤷‍♀️
Har henvendt mig til firmaet men de siger “at det sagtens kan trække sig”🤷‍♀️
Det havde sgu været rart at vide inden bestilling😠
Så serviceinfo til kommende kunder - find et andet sted at handle!!

19 juillet 2026

Jeg har købt en rund dug til mit bord

Jeg har købt en rund dug til mit bord, men for det første så er dugen ikke rund den er meget flosset i kanterne, det vil sige lige meget hvordan jeg vender den så kan den ikke dække mit bord selv efter den har ligget i den tid som de anbefaler.
jeg har skrevet til dem igen men de vælger ikke at svare, og det er ikke billigt at handle hos dem jeg gav 657 kr. for en dug som skulle være 123 cm. i diameteren, samtidig med det, så rykkede de for at jeg skulle færdigbehandle min ordre 12 dage efter at jeg havde betalt. i min verden så er de meget utroværdige.

17 juin 2026

Poor quality of product

I am very disappointed with the quality of the product.

I was lead to believe from your videos that the foil was cut to size by a machine, thereby making it completely straight and rectangular as ordered. This is exactly why I ordered your product as I do not have the skills to make a straight cut on such a large item.

The product we have received does not have straight edges. It is obvious that it was cut by hand and therefore, the edges do not all have 90 degrees angles. Also there are a few spots along the sides with small irregularities in the cut.

Time from order to receipt of product was 12 days, which is acceptable.

1 juin 2026

Grimme kanter

Modtaget min bestilling på hhv. 105 og 42 cm til runde borde. Desværre er de hakket i kanten og ikke helt runde.
Den lille er faktisk oval.
Skrevet til firmaet og venter på svar.

16 juin 2026

Jeg tror desværre jeg er blevet godt og…

Jeg tror desværre jeg er blevet godt og grundigt snydt!
Har bestilt en kraftig bordfolie til et rundt bord, men hører intet fra firmaet nu en uge siden, sendt 2 mails, ingen respons!
Deres hjemmeside er ellers flot med masser af stjerner og anmeldelser!
Alt er på dansk, men viser sig det er et polsk firma!
Øv øv øv

5 juin 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit