Bouwmaat - Nijmegen Avis

Energieweg 26 A, 6541 CX Nijmegen, NL

Ik heb nu voor tweede keer grotere order besteld via de webshop. Dit gaat uitstekend en eenvoudig. Levering was volledig en volgens afspraak. Klein issue met statiegeld pallets, maar is... Voir plus

Super bedrijf, enorm klant vriendelijk zeer behulpzaam tot aan de werkbus toe. Joyce is werkzaam in het filiaal te Nijmegen Joyce enorm bedankt voor het samen stellen van een mooie offerte het meede... Voir plus

Bij het afhalen van mijn bestelling vriendelijk geholpen. De balken waren te lang om te vervoeren. Ik had zaag gereedschap in de auto en werd geholpen door een medewerker met inkorten. Super!

Online besteld en afgerekend. Dat ging heel vlot. Bij afhalen v.d. materialen werd ik heel snel geholpen en de medewerker in de expeditie had de spullen al klaar staan en hielp mij ook heel vlot. A... Voir plus

1. Grossiste en matériel de construction
  2. Magasin de materiaux de construction
  3. Fournisseur de matériaux de construction
  4. Fournisseur d'engins de chantier
  5. Quincaillerie
  6. Magasin d'outillage

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Bien

Demande des avis aux clients

853 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Het gemak van het online bestellen en…

Het gemak van het online bestellen en betalen.
Je krijgt een barcode via de mail en alles staat klaar als je het komt ophalen.
Fijne service.

13 juin 2024

Réponse de Bouwmaat - Nijmegen

Dank je wel voor je aankopen! 🥳 Graag tot ziens!

Ruim assortiment

Ruim assortiment en de bestelling stond snel klaar om opgehaald te worden

5 juin 2024

Dank je wel! 😀

bestelling uiteindelijk binnen

via de mail bericht na 2 weken

17 mai 2024

Réponse de Bouwmaat - Nijmegen

Goedemiddag! Je order staat klaar sinds de 24e bij je lokale Bouwmaat-vestiging! Ik ga je nog een mailtje sturen.

prima ervaring

Je kunt hier spullen kopen die je niet bij een bouwmarkt kunt krijgen.

15 février 2024

Dank je wel 👋

Eerst op website alles leverbaar

Eerst op website alles leverbaar, betaald en maar 10 procent leverbaar

19 novembre 2023

Réponse de Bouwmaat - Nijmegen

Dank voor je review. Wat vervelend dat een artikel verkeerd geleverd is en een artikel toch niet volledig voorradig.
Mijn collega in Arnhem Wanda heb je er al over gesproken vanmorgen begrijp ik en zij hoort graag van je!

Snel en makkelijk

Makkelijk account aanmaken, makkelijk bestellen en snelle leverin

30 août 2023

Top te horen! 😃

Online besteld en afgerekend

Online besteld en afgerekend. Dat ging heel vlot.
Al met al zeer tevreden over de goede en snelle service. Bouwmaat Bedankt!

4 août 2023

Réponse de Bouwmaat - Nijmegen

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn te horen dat je zo tevreden bent over ons!! Graag tot snel weer 🤗