Banner for Boxon AS

Boxon AS Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Bestilte noen esker og en rull med bånd til en banderolemaskin for å teste om den fungerte. Tydeligvis noen hos Boxon som tenker utenfor boksen og har forstått at det sikkert er noen som vil prøve et... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super bra service, veldig fornøyd. Jeg fikk profesjonell hjelp og de kom billigst ut av alle andre og de hadde bedre utvalg av esker. Jeg sjekket flere andre og nærmest jaktet på bedt mulig tilbud... Voir plus

1. Entreprise de packaging
  2. aussi dans
  3. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  4. Machine d'emballage

Écrit par l'entreprise

Boxon tilbyr markedets bredeste utvalg av standardemballasje, profilert emballasje og spesialemballasje samt bulkemballasje for større volumer. Kombinert med etikettløsninger og automatiserte systemer, kan vi sikre ditt fremtidige emballasjekonsept – skreddersydd for dine unike behov.

Boxon - Protector of things

Écrit par l'entreprise

Vi har utviklet emballasjeløsninger som gjør en forskjell siden 1932.
Vi ser emballasjen som en del av helhetsopplevelsen – en forlengelse av deres merkevare som kombinerer funksjon, bærekraft og design. Med bred ekspertise og erfaring siden 1932 hjelper vi dere med å utvikle innovative løsninger som møter deres behov på en smart og langsiktig måte. Ved å jobbe tett med dere kan vi tilby emballasje som ikke bare beskytter og forenkler, men som også styrker deres merkevare, forbedrer kundeopplevelsen og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Ny kunde? Få 20 % rabatt!

Vi tilbyr nye kunder 20 % rabatt av ordreverdien med koden WELCOME25.

Bien

TrustScore 4 sur 5

227 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dere kommer med stor trailer uten…

Dere kommer med stor trailer uten truck. Vi må selv ordne truck for å få laste av. Dette er noe vi må betale for. Bestilte de største flyttekartongene, disse må brettes i bunnen og holder således lav kvalitet. Her må det benyttes teip under bunnen, burde ha vært opplyst om. De mangler også håndtak.

29 septembre 2026

Leverts til feil adresse

Leverts til feil adresse

10 septembre 2026

Réponse de Boxon AS

Takk for tilbakemelding, er bare å kontakte oss på mail, chat eller telefon om du har spørsmål til din ordre, så hjelper vi deg.

Rask og god service!

2 septembre 2026

Réponse de Boxon AS

Takk for at du tok deg tid til en hyggelig tilbakemelding til oss, det setter vi pris på. Ser frem til videre samarbeid. Mvh Boxon

Jeg får altid de varene jeg bestiller…

Jeg får altid de varene jeg bestiller til riktig tid

11 août 2026

Réponse de Boxon AS

They Deliver Fast, Super Service and Good Prices.

They Deliver Fast, The People are Super Service-minded and the Prices are good. All You can ask for.

3 juillet 2026

6 juillet 2026

Everything

2 juillet 2026

Réponse de Boxon AS

Jeg har fremdeles ikke mottatt varen…

Jeg har fremdeles ikke mottatt varen jeg bestilte, den skulle leveres 2.7.2026 og jeg har fremdeles ikke fått noen beskjed angående leveransen.

1 juillet 2026

Réponse de Boxon AS

Den ble sendt fra oss 1.7, og skulle vært hos deg dagen etter, men beklageligvis blitt stående hos transportør, ser du har fått den levert nå.

Fast

Fast, accurate and good service

23 juin 2026

Super service

Super service

15 juin 2026

Réponse de Boxon AS

Takk for tilbakemelding, er bare å kontakte oss på mail, chat eller telefon om du har spørsmål til din ordre, så hjelper vi deg, synd du føler at vi ikke sto til forventningene. Håper på videre samarbeid og bedre opplevelse i fremtiden. Mvh Boxon

Hyggelig kundeservice

Hyggelig kundeservice, rask levering og bra produkter.

29 mai 2026

Service

Service, delivery service, lack of information

27 mai 2026

Réponse de Boxon AS

Hyggelige folk, god service og høy kvalitet!

Vi trengte noen spesiallagde esker til glassruter og Boxon fulgte opp hele veien og fikk produsert noe til som passet helt perfekt til vår bruk, så disse kan jeg anbefale til alle bedrifter som trenger vanlige eller uvanlige esker til å sende varer.

15 mai 2026

professionelle